Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τέλος της αυταπάτης ή της... απάτης;


Χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια για να υποδουλωθεί μια περήφανη χώρα. Μια χώρα που έβγαινε αγέρωχη από το τέλμα που την είχαν οδηγήσει οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Μια χώρα που επιτέλους είχε βρει τον τιμονιέρη που της άρμοζε και κρατώντας της σφιχτά το χέρι την οδηγούσε στο ξέφωτο για να σμίξει ξανά με την ένδοξη ιστορία της.

Το όνειρο όμως έσβησε, η ελπίδα πέθανε. Ο λαϊκισμός τσάκισε τα θεμέλια που είχαν χτιστεί με αίμα και ιδρώτα και η χώρα ξαναβυθίστηκε στην άβυσσο.

Επικράτησαν τα πιο αποκρουστικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος. Άτομα που διακατέχονται από την λαγνεία της εξουσίας, την εξάρτηση των εμμονών τους και κυρίως το μίσος τους για την πατρίδα.

Λούμπεν δημαγωγοί που δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν τα πάντα για την καρέκλα. Φόρτωσαν στις πλάτες του λαού 200 δισ., εκποίησαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, κατάντησαν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, παρέδωσαν εδάφη που ανακτήθηκαν με το αίμα των προγόνων μας.

Αδίστακτοι δικτατορίσκοι που εξευτέλισαν τους θεσμούς, έστησαν σκευωρίες, επέτρεψαν στα φρικιά των Εξαρχείων να δρουν ανενόχλητα, παραδόθηκαν στις ορέξεις της διάπλοκης, κατασκεύασαν προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αγκάλιασαν τους φασιστές της Χρυσής Αυγής και τους δολοφόνους της 17Ν, σε μια προσπάθεια να εγκαθιδρύσουν το καθεστώς τους.

Μάταιες όμως οι προσπάθειές τους, καθώς ο εθνομηδενισμός τους έριξε την ταφόπλακα στις αυταπάτες τους.

Ό, τι κι αν κάνουν πλέον, όσο σανό κι αν σερβίρουν, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν το στίγμα του προδότη θα παραμείνει ανεξίτηλο.

Το βλέπουμε καθημερινά. Η οργή του κόσμου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας φουντώνει ραγδαία και σύντομα θα τους καταπλακώσει οδηγώντας τους στην πολιτική απομόνωση.

Ο... άλλοτε σωτήρας κρύβεται έντρομος από τη μήνι των πολιτών για την μειοδοσία του.

Έχει τελειώσει, απλώς προσπαθεί να μετριάσει την συντριβή του. Διότι όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν τολμά να πατήσει πόδι στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας είναι πολιτικά νεκρός.

Βαδίζει αγκαλιά με τον εξοστρακισμό που του επιφυλάσσουν οι Έλληνες στις κάλπες.

Οι άσσοι κάηκαν. Το μοναδικό προεκλογικό όπλο που του απέμεινε είναι οι προβοκάτσιες κατά των αντιπάλων του. Και σε συνδυασμό με την ελεημοσύνη που ετοιμάζεται να δώσει στους χαχόλους θα αντεπιτεθεί προσδοκώντας τη διάσωση.

Η ιστορία όμως δεν αυταπατάται και κρατάει ειδική θέση για τους Εφιάλτες.

Κι ο ολετήρας, είτε αποφασίσει να μας αδειάσει τη γωνιά το Φθινόπωρο είτε κάποια στιγμή το 19’ δεν πρόκειται να γλυτώσει από την κρίση της.

Αφήστε τους νεκρούς να προχωρούν, που θα έλεγε κι ο Στάλιν, στον οποίο ήθελε τόσο πολύ να μοιάσει ο... λαοπρόβλητος, αλλά δεν έφταιγε ο ίδιος, τόσος ήταν.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ήθελε η αντιπολίτευση μπορούσε να τον είχε πετάξει έξω μια ώρα αρχύτερα. Όμως δεν το έκανε παρά αρκέστηκε στην πρόταση μομφής. Αν ήθελε μπορούσε να μην αφήσει την προδοτική συμφωνία να πάει στις Πρέσπες. Δεν έκανε τίποτα γιατί ακολουθεί αυτά που διέταξαν οι Αμερικανοί-Γερμανοί.Δεν βλέπεις τις δηλώσεις τους; τα σχέδια τους για την αποκοπή της Μακεδονίας μας ολοκληρώνονται.
    Αυτά που γράφεις είναι για τους κομματικούς της νδ και όχι για τους Έλληνες πατριώτες. Ο Τσίπρας τελείωσε άντε να δούμε τι θα κάνει ο Μητσοτάκης για την προδοτική συμφωνία. Ας το μελετήσει από τώρα μαζί με νομικούς και καθηγητές και ας παραδειγματιστεί από τις αντιδράσεις των πολιτών εναντίον του Τσίπρα για να μην πάθει τα ίδια και χειρότερα. Η Μέρκελ φιλενάδα τους τελείωσε.
    Εύχομαι να δημιουργηθεί ένα κόμμα πατριωτικό, ένα κόμμα σαν την Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία για να φύγετε όλοι σας. Αυτό περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]