Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Το κοινοβούλιο επικύρωσε για δεύτερη φορά τη Συμφωνία των Πρεσπών


Για δεύτερη φορά το κοινοβούλιο της πΓΔΜ επικύρωσε το νόμο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με 69 ψήφους υπέρ.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο επέστρεψε στο κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας για νέα ψηφοφορία, μετά την άρνηση του Προέδρου της χώρας, Γκεόργκε Ιβάνοφ να την υπογράψει, παρόλο που είχε υπερψηφιστεί κατά πλειοψηφία στις 20 Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της Βουλής της πΓΔΜ, Ταλάτ Τζαφέρι, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ιβανόφ θα πρέπει πλέον να υπογράψει τη Συμφωνία, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο για το δημοψήφισμα.

Ωστόσο, ο Γκ. Ιβανόφ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν πρόκειται να υπογράψει το νόμο που θα επικυρώνει αλλαγή ονομασία της πΓΔΜ, κάτι που είχε πράξει και στο παρελθόν με το νόμο για τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]