Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από πάσης απόψεως η προδοτική κυβέρνηση ήδη φυλλορροεί


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Ηπαρούσα ανθελληνική κυβέρνηση, ούσα αμιγώς ετεροκίνητη, έχει απολέσει ευθέως κάθε λαϊκό έρεισμα, καθότι επρόκειτο διά μια «συμμορία» καιροσκόπων, οι οποίοι έχουν απεμπολήσει κάθε ηθικό φραγμό στον βωμό της πάση θυσία παραμονής τους στον θώκο της εξουσίας. Το αποκλειστικό μέλημά τους είναι η στυγνή νομή της εξουσίας και η ρεβάνς τους μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, λεηλατώντας οτιδήποτε εθνικό, διά να αποδείξουν ότι η αριστερή «ιδεοληψία» τους έχει υπόσταση και δεν συνιστά μια εκ της Ιστορίας αποβλητέα θεωρία.

Η παρούσα ολοκληρωτική κυβέρνηση, η οποία απλώς κύπτει υποτακτικώς το γόνυ στις εντολές οι οποίες εκπορεύονται από τα εξωεθνικά παράκεντρα, εφαρμόζοντας ανενδοίαστα και επί καθημερινής βάσεως συμβόλαια εκτελέσεως της Ελλάδος, καλλιεργώντας το αίσθημα ηττοπάθειας προς τον ελληνικό λαό, από πάσης απόψεως ήδη φυλλορροεί. Το μείζον ζητούμενο είναι ότι η φενακισμένη αριστερή κυβέρνηση επιχειρεί επιμόχθως, εκ των ένδον, αναβιώνοντας τη χρόνια ιδεοληπτική ρητορική της παγκόσμιας ιστορικής ήττας της, να καταλύσει τα δομικά συστατικά του έθνους και της πατρίδος μας, αποσαθρώνοντας τον κοινωνικό ιστό και δηλητηριάζοντας τις συνειδήσεις της νέας γενεάς, προπαγανδίζοντας υπέρ του εθνομηδενισμού, της αθεΐας και εν γένει της κοινωνικά ισοπεδωτικής αντίληψης περί της ύπαρξης 62 φύλων, και εκ των έξω να εκτελέσει εθνοκτόνες εντολές έναντι αδρών ανταλλαγμάτων.

Η πολιτικά ανεπαρκής κυβέρνηση έχει εκχωρήσει τη διοίκηση της πατρίδος μας στα υπερεθνικά διευθυντήρια και αυτό διά το οποίο ενδιαφέρεται είναι, αφενός, να διασφαλίζει τον κομματικό στρατό της, τον οποίο εξυπηρετεί εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αφετέρου, να χειραγωγεί, μέσω των δοτών και εξωνημένων ΜΜΕ, τα οποία λειτουργούν ως διαφθορεία ποδηγετήσεως της «λούμπεν» μάζας, το διανοητικώς ευνουχισμένο πλήθος, το οποίο, ελλείψει κριτικής συνθετικής σκέψεως, εθίζεται να βουλεύεται και σκέπτεται αγεληδόν, καθιστάμενο άβουλο έρμαιο, άθυρμα στη φαιά προπαγάνδα της δήθεν σιδηράς εξουσίας.

Φρονώ ότι η αλαζονεία της εξουσίας, η κατάλυση του Συντάγματος, η καταρράκωση των θεσμών, ο εμπαιγμός του καλόπιστου λαού, η ακραία περικοπή των συντάξεων και των μισθών, η δυσβάστακτη και κατάφωρα άδικη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, η διπροσωπία και η διγλωσσία της νεοφιλελεύθερης κυβερνήσεως με δήθεν αριστερό πρόσημο συνιστούν αρκούντως ικανοποιητικά στοιχεία διά την εκ των ένδον κατάρρευση της παρούσης προδοτικής κυβερνήσεως. Η μόνη ελπίδα της κυβερνήσεως είναι ότι τη στηρίζει το παρακράτος - και ο νοών νοείτω. Αρα, ποιος θα αντισταθεί;

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]