Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πόθεν έσχες «καίει» τον Ταγίπ Ερντογάν


Τα περιουσιακά στοιχεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιοποίησε η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας, όπως είναι υποχρεωμένη να πράττει, έπειτα από την ανακοίνωση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων.

Στο πόθεν έσχες του Τούρκου προέδρου αναφέρεται ένα σπίτι 800 χιλιάδων ευρώ στην Κωνσταντινούπολη (Σκούταρη), μετρητά 1.200.000 ευρώ και χρέη 370.000 ευρώ.

Τέσσερα χρόνια πριν ωστόσο, η περιουσία του Τούρκου Προέδρου, σύμφωνα πάλι με τα επίσημα στοιχεία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ήταν μικρότερη από ό,τι σήμερα, ενώ δεν αναφέρονταν κανένα σπίτι στην κατοχή του παρά μόνο ένα οικόπεδο κι ένα αυτοκίνητο συνολικής αξίας 140.000 ευρώ και μετρητά ύψους 800.000 σε ευρώ και 200.000 σε δολάρια.

Ένα χρόνο πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ο Τούρκος πρόεδρος είχε δηλώσει περιουσία μόλις 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ όσον αφορά στο μισθό του Τούρκου προέδρου, το 2018 ο μισθός του είναι 130.000 ευρώ το χρόνο, ήτοι 11.000 περίπου ευρώ το μήνα.

Αυτά επισήμως! Γιατί ανεπισήμως ο «άνθρωπος του λαού» δεν ξέρει τι έχει, όπως αποκάλυπταν οι συνομιλίες που έβγαλε στη φόρα ο Φετουλλάχ Γκιουλέν πριν από λίγα χρόνια ή όσα αποκαλύπτουν τα διάφορα papers από τους φορολογικούς παραδείσους με άτομα της οικογένειάς του.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Σουλτάνος 11.000 τον μήνα,ο "δημοκράτης" δικός μας 20.000 αν δεν κάνω λάθος.Λεφτά υπάρχουν ακόμα.Για αυτούς όμως ,όχι για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]