Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, το Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών απειλεί τους βουλευτές


Οι πολίτες είναι έτοιμοι "να πάρουν με τις πέτρες" τους πολιτικούς

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Διαστάσεις αρχίζουν να λαμβάνουν οι «απειλές» προς τους βουλευτές σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. Μετά τη χθεσινή αναφορά του προέδρου της Βουλής στο εξώδικο των Παμμακεδονικών Ενώσεων, σειρά πήρε μια άλλη οργάνωση υπό την ονομασία «Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών».

Συγκεκριμένα στην εν λόγω επιστολή, που έκανε γνωστή ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Καταστρέφετε -μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΙΣΤΗ μας, ενώ προσβάλλετε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, καθιστώντας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ασήμαντη και ανίσχυρη».

Προσθέτουν δε με νόημα: «Σας διαμηνύουμε τέλος σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούληση του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφο σας, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, -όπως με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ-, θα αποτελείτε ΕΧΘΡΟΥΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες συνέπειες προκύψουν».

Από την πλευρά του ο κ. Δανέλλης μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχολίασε ότι ναι μεν από τη μια είναι γελοίο, αλλά αναγνώρισε ότι τείνει να γίνει επικίνδυνο.

Αναλυτικά η επιστολή:
Προς: Προς όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου και ιδιαίτερα προς τους συντοπίτες μας Κρητικούς…
ΚΟΙΝ: Πρόεδρο της βουλής & ΜΜΕ

Κυρίες και κύριοι βουλευτές λυπούμεθα ειλικρινώς, που αναγκαζόμαστε να σας καταθέσουμε την παρούσα επιστολή. Αιτία της κατάθεσής της αποτελούν οι μέχρι σήμερα επιλογές και αποφάσεις σας, οι οποίες ξεπουλούν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, καταργούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ελλήνων και μειώνουν τη δυναμικότητα της προασπίσεως των ΕΔΑΦΩΝ της πατρίδος μας.

Μη αρκούμενοι όμως στα προαναφερόμενα, συνεχίζετε τις πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του ελληνικού λαού, καταπατώντας κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, οδηγώντας το μητροπολιτικό έθνος των Ελλήνων στην καταστροφή.

Επιτρέπετε στα εγχώρια και ξένα αρπακτικά να κλέπτουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, με συνοπτικές διαδικασίες. Καταστρέφετε -μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΙΣΤΗ μας, ενώ προσβάλλετε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, καθιστώντας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ασήμαντη και ανίσχυρη.

Οι τακτικές σας, διαμελίζουν την πατρίδα μας και επιτρέπουν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα -σε συνδυασμό με μια εθνοκτόνο στρατηγική- να διαλύουν τον εθνολογικό και οικονομικό-αναπτυξιακό ιστό της χώρας. Θεωρούμε ότι το ερεβώδες πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα που υπηρετείτε, ελέγχει, υπονομεύει και προσβάλλει την ανθρώπινη ελευθερία.

Είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ενέργειά σας, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των Ελλήνων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και εθνικής ζημίας. Όλα αυτά επιδιώκουν να έχουν ως αποτέλεσμα τον εξανδραποδισμό και τον αφανισμό των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.

Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την ιστορία μας, αφού χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν αυτοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα. Όμως εσείς ως «όψιμοι», ανιστόρητοι πολιτικοί, διαπραγματεύεστε αυτά με μειοδοτικό τρόπο.

Σας διαμηνύουμε τέλος σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούληση του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφο σας, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, -όπως με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ-, θα αποτελείτε ΕΧΘΡΟΥΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήσετε πια να κατρακυλάτε ολοένα και περισσότερο το έθνος μας, οδηγώντας το σε συνθήκες χάους.

Επιβάλλεται επίσης να σας διατυπώσουμε ευθαρσώς, ότι δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση -απεναντίας τα απεχθανόμεθα- με κανένα από τα γνωστά, καταστροφικά κόμματα της παρούσης Βουλής, ούτε με κανένα άλλο από τα γνωστά και άγνωστα εξωκοινοβουλευτικά, καθώς και με κανένα από τα όποια κινήματα, ομάδες και άλλα πολιτικά μορφώματα.

Είμεθα μια χούφτα αγνών, σκεπτόμενων, φτωχών, ευαίσθητων, ανιδιοτελών, δυνατών και ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»
Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Πως καταφερνει ο συγκεκριμενος "βουλευτης" (Δανελλης)να αναδεικνυεται

    μεσω αναδειξης "γελοιων" θεματων ,απο τοτε που αποδεχθηκε το

    "Δημοκρατια της Μακεδονιας" με ανιστορητους και γελοιους ισχυρισμους,

    ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο!

    Ασημαντα ανθρωπακια που προτιμουν να αυτοεξευτελιζονται για να

    αναδειχθουν ειναι οι πραγματικοι γελοιοι!

    Και δυστυχως ειναι πολλοι!!

    Οι οποιοι ψηφιζονται βλακωδως απο πολλους περισσοτερους!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ο μοναδικός . Το θέμα είναι ο ελληνικός λαός,να βγάλει την "μπλε",την "πράσινη",την "κόκκινη" φανέλα,να γυρίσει την πλάτη στα ΜΜΕ και τους περίεργους....διαμορφωτές της κοινής γνώμης από το πρωί έως το βράδυ που περίπου μας λένε ότι ....όποιος μιλάει για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή για πατρίδα είναι φασίστας και ό,τι πρέπει να ...κλείσουμε γρήγορα τα μέτωπα από τα Βόρεια!δηλαδή να γίνουμε νεοραγιάδες και να αναγνωρίσουμε ένα κρατικό μόρφωμα ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπως θέλει ο εξ ανατολών ναζιστής και τρομοκράτης, ισλαμοφασίστας , ένα κρατικό μόρφωμα που παραπαίει από μόνο του γιατί έβαλε σαθρά θεμέλια για να χτίσει τον ψευδομακεδονισμό μετά από την κατάρρευση του κουμουνισμού. Και μάλιστα όλα αυτά σε μια περίοδο που κανένα ΝΑΤΟ και Ε.Ε δεν πιέζει στην πραγματικότητα την Ελλάδα εάν η Ελλάδα δεν θέλει να πιεστεί!διότι η Ελλάδα και λόγω της ΑΟΖ Κύπρος-Ελλάδα-Ιόνιο,και λόγω της εσωτερικής κατάστασης των ΣΚΟΠΙΩΝ μονο πίεση δεν έχει!Πίεση έχουν μόνο τα ΣΚΟΠΙΑ και το δίκιο είναι με την Ελλάδα.Τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα?Αποδεδειγμένη χιλιάδες χρόνια η ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,διεθνές και ευρωπαικό δίκιο για τα σύνορα και τα μέλη-κράτη της Ε.Ε,κ.λ.π Ποιο κράτος ξαφνικά επειδή καλλιεργεί μια προπαγάνδα δεκαετιών αποκτά το δικαίωμα της κλοπής της ταυτότητας ενός άλλου λαού?Φανταστείτε το Βέλγιο να 'εβγαινε και να έλεγε ότι αυτό είναι η Γαλλία και όχι η Γαλλία!Είναι σαν να λέμε ότι η Ακρόπολη έχει τις ρίζες της στο ΜΙΝΣΚ!και δεν είναι ελληνική!Βέβαια όλα αυτά τα αδιανόητα που συμβαίνουν με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ,κάποιες ΜΚΟ περί.... μειονοτήτων που ξεπηδούν όλως τυχαίως από κάποια ιδρύματα!!ΣΟΡΟΣ κ.λ.π έχουν βαλθεί να μηδενίσουν τα πάντα και να μας μετατρέψουν σε ζόμπι!Δεν θα τους περάσει!Να ξέρουν ότι αν αυτοί απαξιώνουν την ιστορία ενός λαού,τον πολιτισμό του και την ιστορική του μνήμη και θέλουν να τον μετατρέψουν σε οικονομικές ζώνες, σε φάρμες και σε μάζες αργά ή γρήγορα η ιστορία τους τιμωρεί!Είναι ο φυσικός νόμος που ταυτίζεται με τις ανθρώπινες αξίες και όχι με τα συμφέροντα!

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπούν, αλλά εαν ψηφιστεί η παράδοση του ονόματος όσοι υπερψήφισαν θα είναι υπόλογοι διότι λειτουργούν ως εντεταλμένοι επεκτατικών στρατιωτικοπολιτικών δογμάτων ξένων χωρών θέτοντας μεθοδευμένα σε διαπραγμάτευση τμήμα της εθνικής κυριαρχίας. Στην παρούσα φάση κάνουν κατάχρηση πληρεξουσιότητας. αρ. 151 του ποινικού κώδικα.
    Εάν παραχωρηθεί η ονομασία είναι απολύτως νόμιμη η επίκληση άρθρων του Ελληνικού συντάγματος για τον σχηματισμό νομικής μομφής προδοσίας εις βάρος της διπλωματικής αποστολής και της κυβέρνησης, και όσων οργανωμένων φορέων έχουν δηλώσει ανοιχτά και εγγράφως ή ως κίνημα την υποστήριξη «μακεδονικής ταυτότητας» και τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων και όσων τελικά υπερψήφισαν την παραχώρηση του ονόματος και αναγνώρισαν κάποια «εθνοτική μακεδονική ταυτότητα» για προδοσία της χώρας και συνεργασίας με εχθρικές δυνάμεις μέσω κατάχρησης νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Άρθρο 138
    Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

    Άρθρο 139
    Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας
    Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.

    Άρθρο 151
    Κατάχρηση πληρεξουσιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταστείτε η επιστολή των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ να μην μνημόνευε κιόλας αυτά τα άρθρα του Συντάγματος.Αύριο θα μιλούσαν κάποιοι ακόμη και για πραξικόπημα στη χώρα μας!Τώρα βέβαια αν τα έστελνε αυτά σε επιστολή ο Ρουβίκωνας, κάτι ΑΝΤΙΦΑ , κάτι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,και πλήθος άλλων ΑΝΤΙ και δεν συμμαζεύεται,όχι μόνο δεν θα ακούγαμε λέξη αλλά κι αν ακούγαμε πάλι οι άλλοι θα έφταιγαν γιατί θα έβαζαν φρένο στην .....ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση!!Συμπέρασμα 1ο:Από πουθενά δεν τους πιάνεις,με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω,πάντα εμείς έχουμε δίκιο και ποτέ οι άλλοι!!
      Συμπερασμα 2ο:Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο φόβος τους όταν απέναντί τους έχουν τον ελληνικό λαό και τα δίκια του για την ιστορία του και το πατριωτικό του φρόνημα!΄Εναν λαό που βρήκε το κουράγιο παρότι ταπεινωμένος οικονομικά και εξαθλιωμένος να ορθώσει ανάστημα στον εθνομηδενισμό και τον ολοκληρωτισμό,έναν λαό που τον προτιμούν απάτριδο,δίχως μνήμη και ταυτότητα,που τον θέλουν "μάζα" σε έναν "χώρο" και όχι πολίτη στη χώρα του και στην πατρίδα του.Προς χάριν της ιδεολογίας!!του κόμματος!!Τα πάντα από εκεί να περνάνε και ο,τιδήποτε άλλο απλώς είναι εχθρικό,φασιστικό,ακροδεξιό,χρυσαυγίτικο,κ.λ.π Εδώ δεν δίστασαν να ρίξουν τον οχετό στον μεγάλο ΄Ελληνα,Μίκη Θεοδωράκη που τον υμνεί όλη η ανθρωπότητα!Λες και είναι τσιφλίκι τους ο Θεοδωράκης για να τον χρησιμοποιούν κατα πως τους βολεύει!

      Διαγραφή
  3. Δανέζης....... αυτός είναι ο επικίνδυνος. Μιλάει έτσι γι αυτούς που τον πληρώνουν αυτός που ξεπουλάει αυτά που πληρώνεται και ορκίστηκε να διαφυλάττει... Χα!!! Νομίζουν κάτι τέτοιοι ότι κοιμόμαστε ακόμη. Πλανώνται πλάνην οικτράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βολευτής του ποταμιού!

    Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν βουλευτής του Σύριζα το 1996
    και ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ το 2009

    Αν ακόμα δεν κατάλαβες Ελληνα πως το δημοκρατικό τόξο είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ Όπως ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗς ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ;

    Νομίζουν πως είναι ικανά ακόμα και σήμερα να κοροϊδεύουν τα κομμουνιστόμουτρα τους Ελληνες πηγαίνοντας από κόμμα σε κόμμα για να κρύβουν τις πομπές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλει ψυχή και γνώση ώστε μέσα σε λίγες αράδες να έχεις πει όσα ως Έλληνας όφειλες να πεις σε αυτούς που "υπηρετούν το ερεβώδες πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα"!

    Είθε να βρουν μιμητές οι Κρητικοί λεβέντες στη δράση τους να σχηματίσουν το Πανελλήνια Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών. Αλλά και στη σκέψη τους, που αποτελεί υπόδειγμα ελευθερίας από αυτό που σκλαβώνει τον Έλληνα, που δεν είναι άλλο από το πολιτικό "καθεστώς" που υπηρετεί το ερεβώδες παγκοσμιοποιητικό-χρηματοπιστοτικο-πανθρησκευικό σύστημα, που με πολύ ύπουλους τρόπους μας έχει δικτατορικά επιβληθεί, εδώ και πολλά χρόνια.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ.
    Ώστε να αναφανούν οι γνήσιες και μεγάλες δυνάμεις του Έθνους, οι γνήσιοι και άξιοι ηγέτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φοβερό, προειδοποιούν με επιστολές που αναφέρονται στα άρθρα του Συντάγματος και οι κυβερνώντες εξακολουθούν την ίδια πολιτική ενώ η αντιπολίτευση έχει εξαφανιστεί. Βγήκε τώρα η μειοψηφία να μιλήσει ενώ ξέρει ότι δεν θα ξαναβρεί την ψήφο κανενός. Συγχαρητήρια στους Κρητικούς που με τις Παμμακεδονικές οργανώσεις έστειλαν αυτές τις επιστολές στους πολιτικούς.
    Όμως η αλαζονεία της εξουσία καλά κρατεί. Η στάση όλων τους είναι εξοργιστική. Αν παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση, θα πάμε σε εκλογές; ρωτώ γιατί δεν ξέρω. Όμως και η αντιπολίτευση δεν ξεκαθαρίζει την θέση της και συμφωνεί με την κυβέρνηση (Ντόρα: σύνθετη ονομασία), έχουμε μπλέξει, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]