Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη της συμφοράς


Ακούστηκε σαν απόπειρα ευφυολογήματος, αλλά αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό: είμαστε έθνος ανάδελφον

Στη μικρή φωτογραφία βλέπουμε μια από τις πολλές περιπτώσεις της ύπουλης προπαγάνδας που κάνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κομισιόν Κονομισιόν υπέρ των Σκοπίων.
Σε βίντεο που παρήγαγε και δημοσιοποίησε η Κονομισιόν για την ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζεται το κλασικό πλέον κόλπο: η φράση «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία» είναι γραμμένη με τοσοδούλικους χαρακτήρες, ενώ η λέξη «Μακεδονία» φαίνεται κι από δορυφόρο.
Αυτό γίνεται και σε αθλητικές διοργανώσεις και σε πανηγύρια, όπως η Γιουροβίζιον, και οπουδήποτε αλλού θα έπρεπε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι θεσμοί της να επιδεικνύουν στοιχειώδη αλληλεγγύη.
Όμως, επειδή έχουν βρει εδώ τους πάντες... μπόσικους, πειθήνιους και πανηγυρικά αδιάφορους για τα εθνικά (τα οποία, όλα, τα θεωρούν χαμένες υποθέσεις), κάνουν ό,τι γουστάρουν μπροστά στα μούτρα μας.

Φυσικά, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν περιορίζεται στο ζήτημα των ιστορικών πορτοφολάδων των Σκορπίων. Εκτείνεται σε όλο το φάσμα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός. Για την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχουν σαφή ανατολικά σύνορα.
Τα Ίμια τόσο πολλές και ισχυρές χώρες κάνουν ότι δεν τα γνωρίζουν. Δεν έχει βγει ούτε μία ανακοίνωση ολόκληρης Ε.Ε. υπέρ της ελληνικότητας των Ιμίων.
Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας στη Θράκη και στο Αιγαίο αφήνουν την Ευρώπη παγερά αδιάφορη.
Η μη αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από το κράτος που οδηγεί σε γενοκτονία ό,τι βρίσκει δεν ενοχλεί τους Ευρωπαίους.
Ούτε η καταπίεση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και οι κατεδαφίσεις σπιτιών Χειμαρριωτών Ελλήνων από τους Αλβανούς έχουν γίνει αντιληπτές από τους «φίλους και εταίρους μας» Ευρωπαίους.

Το μόνο που αντιλαμβάνονται αμέσως και απαιτούν να διορθωθεί άμεσα είναι αν ξεχάσουμε να δώσουμε στους Γερμανούς έστω και ένα περισσευούμενο σεντ.
Επίσης, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δευτερόλεπτο καθυστέρησης στην υποχρέωση του ελληνικού κράτους να δημεύει τις περιουσίες των Ελλήνων όσο πιο γρήγορα μπορεί και να φτωχοποιεί τον πληθυσμό όσο περισσότερο γίνεται.

Αυτή είναι η Ε.Ε. Το κοινό μας... σπίτι.
Βοήθειά μας.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]