Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόσληψης αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ άφησε ο Τόσκας


Προανήγγειλε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ 

Για γρήγορη προσαρμογή προκειμένου να γίνουν προσλήψεις αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε από το Λονδίνο όπου την Τετάρτη, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, είχε συνάντηση με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.
Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ.

«Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Όπα! άρχισαν τα όργανα! Αλλοδαποί στην ελληνική αστυνομία! δε φαντάζομαι να αμφιβάλει κανείς για το το κρύβει αυτή η απόφαση που την παρουσιάζουν λάου-λάου, για να μην τους πάρει με τις πέτρες ο ελληνικός λαός. το επόμενο συλλαλητήριο πρέπει να έχει κρυφό η φανερό στόχο, να πέσει αυτή η κυβέρνηση πριν οπλίσει αλλοδαπούς. το παιχνίδι θα έχει τελειώσει αν μπορέσει να το περάσει. Τα κεφάλια των Ελλήνων μέσα ή κομμένα!!
    Ο ανθέλληνας σε πανικό είναι ικανός για τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω να απέλθουν πριν κατορθώσουν !!!!!! και αυτήν την προοδευτική τους ηληθιότητα......έλεος πιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια»"

    Και γιατι δεν συνεργαζεστε με μεταφραστες;

    Και γιατι θα πρεπει ΕΜΕΙΣ να ειμαστε υποχρεωμενοι να ασχολουμαστε με

    γλωσσες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και "μειονοτητων"(!!!) και να μην ειναι

    υποχρεωμενοι ΑΥΤΟΙ να μαθουν Αγγλικα;

    Στην Γερμανια ,γιατι τους μαθαινουν γερμανικα;

    Και γιατι εκει χρησιμοποιουνται Αραβες μεταφραστες χωρις να ειναι

    αστυνομικοι;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]