Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οργή ΗΠΑ για την νέα άδεια στον Κουφοντίνα


Του Θανάση Κ. Τσίτσα

Την απόδοση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδίκασε εκ νέου το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνοντας ότι οι καταδικασθέντες τρομοκράτες δεν δικαιούνται διακοπές από την φυλακή.

Η εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Χέδερ Νάουερτ, στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων - έπειτα από σχετική ερώτηση του Θανάση Τσίτσα για το Real.gr και τον ΑΝΤ1 - ανάγνωσε στην αρχή σχετική ανακοίνωση και αφού αναφέρθηκε στην δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζοντας την διήμερη άδεια που έλαβε είπε:
«Καταδικάζουμε την απελευθέρωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός καταδικασθέντος τρομοκράτη υπεύθυνου για τη δολοφονία 11 πολιτών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν αξίζουν διακοπές από τη φυλακή».

Ας σημειωθεί ότι η Χέδερ Νάουερτ, είχε σχολιάσει την περασμένο Νοέμβριο στην πρώτη αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρντμεντ πως όταν είχε δοθεί άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό, δεν είχε επιστρέψει στην φυλακή.Τη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα έχει αποδοκιμάσει και ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.

Euro2day


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]