Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί όποτε δικάζεται ο Βαξεβάνης παίρνει αναβολές;


Χθες εκδικαζόταν η αγωγή της κας Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά του κ. Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των πρόσφατων δημοσιευμάτων που την ενέπλεκαν στην υπόθεση των Panama Papers.

Ωστόσο ο κ. Βαξεβάνης έχασε αυτή την πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπερασπισθεί την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του κλείνοντας τα στόματα όσων τον αποκαλούν «όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», «εργαλείο του παρακρατικού μηχανισμού του Μαξίμου» και «εκτελεστή συμβολαίων εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα».

Ο «αποκαλυπτικός» δημοσιογράφος και «υπέμαχος της διαφάνειας» κ. Βαξεβάνης προτίμησε να ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Προτίμησε δηλαδή να αφήσει πάνω του τη σκιά του κοινού συκοφάντη και λασπολόγου, από το να χυθεί φως και να αποκαλυφθεί η αλήθεια!

Προτίμησε να μείνει πιστός τον ρόλο που έχει μάθει καλά. Αυτόν του ανεμιστήρα στην λάσπη που εκτοξεύεται απο τα υπόγεια του Μαξίμου.

Το παραπάνω γεγονός δημιούργησε εύλογες απορίες και με μια πρώτη έρευνα ανακαλύψαμε πως το ίδιο συνέβη -πήρε αναβολή- και σε ένα άλλο δικαστήριο, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν τα Χριστούγεννα του 2017. Στο συγκεκριμένο δικαστήριο ο γνωστός δημοσιογράφος - ερευνητής και εκδότης ήταν και πάλι κατηγορούμενος από την κυρία Στουρνάρα για δημοσιεύματά του.

Προφανώς ο δημοσιογράφος ακολουθεία μια παρελκυστική τακτική, η οποία δεν συνάδει με τα γραφόμενα - καταγγελόμενά του, αφού ο ίδιος αποφεύγει να καταθέσει και να αποδείξει εντός δικαστηρίων το αληθές των γραφομένων του, δημιουργώντας πλήθος ερωτημάτων, σε όσους παρακολουθούν την δημοσιογραφική του πορεία, τόσο για το αληθές των όσων καταγγέλει όσο και για τις συμπτώσεις των συνεχών αναβολών που επιτυγχάνει όποτε βρίσκεται κατηγορούμενος.
Ευχής έργο, φυσικά, είναι ο άνθρωπος να μην έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά οι συμπτώσεις των συνεχών αναβολών δημιουργούν αυτόματα μια εικόνα που δεν τιμά τόσο τον ίδιο ως δημοσιογράφο όσο και τους δικαστές που αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ελαστικότητα τις συνεχείς συμπτώσεις των αναβολών, ικανοποιώντας πάντα τα αιτήματα αναβολής που καταθέτει δια των δικηγόρων του ο δημοσιογράφος..., σε δίκες του οποίου μάλιστα έχουν εμφανιστεί ως μάρτυρες υπεράσπισής του έως και στελέχη της ΕΥΠ...!

Και στο σημείο αυτό οι εύλογες ερωτήσεις που από την πλευρά μας κατατίθενται είναι:
Σε πόσες δίκες είναι κατηγορούμενος ο κ. Βαξεβάνης και πόσες αναβολές έχει επιτύχει συνολικά;
Μήπως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κατέχει το ρεκόρ (ίσως και παγκόσμιο) αναβολών δικών σε μία μόνο υπόθεσή του;
Γιατί οι δικαστές αποδέχονται ή ανέχονται την συγκεκριμένη παρελκυστική τακτική του κατά τα άλλα αγωνιστή, μαχόμενου και καταγγελόντα πλείστα όσα προς διαφόρους δημοσιογράφο;
Και πόσο σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί το επίσης γεγονός πως ο κ. Βαξεβάνης δεν έχει ποτέ πρόβλημα να παρουσιαστεί σε δικαστήριο ως μάρτυρας ή ως κατήγορος;
Με τον ίδιο τρόπο - ανοχή ανιμετωπίζουν οι αξιότιμοι δικαστές και τους απλούς πολίτες;
Και κάτι τελευταίο. Πόσες καταδίκες έχει ο έγκριτος δημοσιογράφος;

Πληροφορίες από "Δεξί Εξτρέμ"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]