Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος Επιτελάρχης: Έχουμε την ισχύ να επιχειρούμε στην Αφρίν και να ελέγχουμε το Αιγαίο


Ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ Hulusi Akar έστειλε μήνυμα στην Αθήνα ότι η Τουρκία είναι τόσο ισχυρή ώστε μπορεί να μάχεται στη Συρία και ταυτόχρονα να ελέγχει το Αιγαίο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Sabah αλλά και τα περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ ο Hulusi Akar δήλωσε κατά τη διάρκεια επιθεώρησης της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» στην Αφρίν της Συρίας ότι η Τουρκία είναι δεσμευμένοι στην προστασία των δικαιωμάτων της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι το Αιγαίο είναι μια θάλασσα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας και ελπίζουμε ειλικρινά ότι τα υφιστάμενα προβλήματα στο Αιγαίο θα επιλυθούν στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας. Όμως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες είναι αποτελεσματικές, δεσμεύονται για την προστασία των δικαιωμάτων της χώρας μας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αποφασισμένες και πρόθυμες να εκπληρώσουν όλα τα καθήκοντα τους. Μπορούμε να επιχειρούμε στην Αφρίν και την ίδια στιγμή έχουμε την ισχύ να ελέγχουμε το Αιγαίο», 
τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ;
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το είδατε το σωστό; το να ελέγχει το Αιγαίο είναι σωστό;

      Διαγραφή
    2. Εσυ μαλλον τουρκοσποριτης θασαι , η , συριζαιος . Οτι και νασαι , ελληνοφωνο διποδο εισαι και η γνωμη σου εχει την ιδια ΑΚΡΙΒΩς αξια , οσο και η πορδη μιας γαιδαρας .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]