Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτό το χώμα δεν είναι δικό τους! Είναι δικό μας!




Έγινε το φονικό σαν να το περίμεναν από καιρό. Ως να είχαν έτοιμες τις ρίμες, τη προπαγάνδα, το"πολιτικό σχεδιασμό"τους.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, έτρεξε από την πρώτη ώρα, από κανάλι σε κανάλι να δώσει τη γραμμή σε βουλευτές και δημοσιογραφικά συγκροτήματα, πριν στεγνώσει το αίμα, όταν η "κοινη γνώμη" ήταν ακόμη στο Πανικό της μουδιασμένη.

Μη ξεχνάτε, μας έλεγε, εγω είμαι το κράτος, εγώ είμαι η δικαιοσύνη, έγω είμαι απέναντι στο φονικό, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι το άλλο άκρο.
Ολα τα Αποχαυνωκάναλα πούλησαν το Κουτόχορτο, άλλη μια βδομάδα βγήκε με πουλώντας προστασία, στο τίμιο Μεροκαματιάρη εδώ στη Νίκαια, στο Κορυδαλλό, στη Σαλαμίνα που κάθε μέρα αγωνίζεται να καλύψει τις ρεμούλες, τις βαλίτσες και τα λαμπουτέν της κάθε Μαντάμ Ορτάνς γυναίκας υπουργού της τελευταίας 35ετίας.
Πλήρωσε λίγο ακόμη, ένα ακόμη χαράτσι, μια ακόμη τρύπα, εκεί να... εκεί το 2004 χρειαζόμασταν "αθλητικούς χώρους", όχι για τους Αγώνες, για τον Εργολάβο και τον Υπουργό, λίγο... λίγο ακόμη και θα βγούμε από το τούνελ. Θα "σωθούμε" σε πρώτο πληθυντικό, αλλά όχι εσύ βέβαια, το χρέος θα αποπληρωθεί το 2057μ.Χ. (πραγματι!), αλλά εσύ - παίζει υποβλητική μουσική των 8:00 - εσύ να στρέξεις να βοηθήσεις, βάλε πλάτη, βάλε το σπίτι σου στο πλειστηριασμό, δώσε 25 € στο Νοσοκομείο για να πεθάνεις αξιοπρεπώς σε ράντζο, άντι στην είσοδο δίπλα στα σκουπίδια, ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν λεφτά για χειρουργία κι αναλώσιμα, τα δώσαμε στην ανακεφαλαιοποίηση για το καλό μας, πάλι σε πρώτο πληθυντικό.
Αλλά μη μιλάς γιατί εμείς είμαστε το Κράτος, δεν έχεις άλλους, ή εμείς ή οι Μπράβοι με την λεπιδα και το χάος.
Τους ακούω κι απορώ πως ζούσαν άνθρωποι σε αυτό τον τόπο εδώ και 3.000χρόνια χωρίς τη πλέμπα του ΠαΣοΚ, χώρις κιτρινοφυλλάδες, χωρίς θανατέμπορους εκδότες, χωρίς Κανάλια Εργολάβων, χωρίς διορισμένους κηφήνες, χωρίς Τραπεζίτες Νταβατζίδες, χωρίς Υπουργούς λαμόγια, συγγνώμη το τελευταίο μου ξέφυγε, ο Ακης το έκανε μόνος του.
Δεν θα τους χαρίσω τη χώρα μου. Δεν είναι αυτοί η Ελλάδα. Δεν είναι Ελλάδα το 5% των "politicaly correct" που με μισθούς μισού εκατομμυρίου, δακρύζουν για τα παιδιά που σιτίζουνται από την Πρόνοια.
Δεν θα χαρίσω καμία σημαία στον φασίστα που τη κρατάει για να κάνει ροπαλο το Ιστίο, από πολύ σεβασμό "στο πανί" ίσως.
Δεν θα χαρίζω τη δικαιοσύνη στον Εισαγγελέα που κοιμόταν όταν πέταγε ο Χριστοφοράκος, που έπαιζε πασιέντζα όταν ταξίδευε ο Καραβέλας, που ήταν στο Κολωνάκι όταν κατέρρεε το Χρηματιστήριο και βρήκε χρόνο μόνο για να εισβάλει στα σπίτια πολιτών στις Σκουρίες με Εντολή Σαμαρα.
Δεν θα χαρίσω τον ορισμό της Δημοκρατίας, στο πιο αποτυχημένο Υπουργό της μεταπολίτευσης, να μου λέει μαζί τα φάγαμε όταν αυτός ήταν 32 χρόνια βουλευτής, επείδη έκανε το κατόρθωμα να είναι εξόριστος στο...Παρίσι !
Δεν θα χαρίσω την Υγεία μου σε ένα τηλεβιβλιωπώλη, που θέλει να πληρώσω εγώ τα 25€ που έφαγαν οι Τράπεζες με το PSI. Που αντί, προστατεύοντας το Δημόσιο Συμφέρον, καθήκον ενός Υπουργού, να στείλει στον Εισαγγελέα όσους έβαλαν χέρι στα αποθεματικά των Ταμείων και Νοσοκομείων, να συμπεριφέρεται λες και τα λεφτά τα πήραν οι Νεφελίμ και οι επισκέπτες από τον Αστερισμό του Α' Κενταύρου.
Δεν θα χαρίσω το Πιστεύω μου, σε κανέναν Αρχιεπίσκοπο που επι 4 χρόνια περιφέρει τη μίτρα από υπουργικό σε υπουργικό κάνοντας Real Estate, όταν ο κόσμος πεινάει, ψυχικά και σωματικά. Ο δικός μου Χριστός μπήκε με φραγγέλιο στο Ναο του Σολομώντα "ποιήσας φραγέλλιον ἐκ σχοινίων πάντας " ΙΩΑΝΝΟΥ 2:15
Δεν θα χαρίσω την αξιοκρατία, τον πολιτισμό, την Παιδεία, την άμυνα της χώρα στους πιο εξόφθαλμους εκπροσώπους του life style νεποτισμού .
Βολεύει η συλλογική ευθύνη ότι όλοι τα φάγαμε, λες και δεν υπήρχε η Γενια των G700, τό 2000 τους έλεγαν αποτυχημένους που δεν ήταν σαν τα λαμόγια που έβαζαν το χέρι στο μέλι και κυκλοφορούσαν με Καγίε κι αφασική πλατινέ Ξανθία, τα πρότυπα του Εκσυγχρονισμού. Τώρα είναι κι αυτοί συνένοχοι, ίσως γιατί δεν πήραν τα βουνα...ίσως.
Αυτό το χώμα ανήκει στους Ανθρώπους που το δουλεύουν,
στους Ανθρώπους που το πληρώνουν με τον ιδρώτα τους,
στους Ανθρώπους που κάποιοι τους βάζουν στο ζύγι με "εισοδηματικά κριτήρια" και "τεκμαρτά εισοδήματα" για να εισπράξουν ένα "Alles Gut" από τον Νεοφιλελεύθερο Γερμαναρά,
στους Ανθρώπους που αυτόχειρες από Τιμή ή φονευμένοι από τους Μπράβους , τιμούν αυτό το χώμα.
Αυγερινός Χατζηχρυσός 
twitter @avgerinosx
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ακριβως ετσι ειναι .
    Την ΑΓΑΠΑΜΕ την Πατριδα μας .
    Αγαπαμε τον αερα μας , τον ηλιο μας την κουλτουρα μας . Δεν θα αφησουμε τα σουργελα να την δωσουν σε ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ουτε απο Ανατολη ουτε απο Δυση , πολυ δε περισσοτερο σε γυφτους Σλαβους και κατσαπλιαδες .
    Οσοι προδοσαν , ας ετοιμαζονται ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]