Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΝΔ διέγραψε τον δικηγόρο του Η. Κασιδιάρη


Η εμφάνιση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και τη διαγραφή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δικηγόρος προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον πελάτη του, Ηλία Κασιδιάρη και μιλώντας με την Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως οι Αρχές και ο Άρειος Πάγος διώκουν τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι ο Παύλος Σαράκης, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν εξελέγη και με δημόσια δήλωσή του προσχώρησε στη Ν.Δ.

Μετά λοιπόν από την εμφάνισή του στο Star και όσα είπε η Ν.Δ. τον διέγραψε.

Διαβάστε την ανακοίνωση από Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:


«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος».

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]