Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «βαλτοί» και τα «πιόνια»...


...και ποιος ο ρόλος τους στην κοινωνία

Πλέον είναι κοινώς αποδεκτό, τουλάχιστον στους περισσότερους Έλληνες, ότι οι εξελίξεις στην χώρα μας δεν ξετυλίγονται και τόσο ανεξάρτητα. Στην πολιτική σκηνή ο καθένας παίζει τον ρόλο του και υπάρχουν αυτοί, οι οποίοι εν γνώσει τους συνεργάζονται με την παγκόσμια διαπλοκή και αυτοί που εν αγνοία τους γίνονται πιόνια του συστήματος και σε τελική ανάλυση υποβοηθούν τα όποια σχέδια στρέφονται κατά του λαού.

Είτε «πατριωτικοί» είτε «διεθνιστικοί» κι αν αυτοσυστήνονται ορισμένοι οργανισμοί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν παρεισφρήσει ανάμεσα τους άτομα με εντεταλμένη υπηρεσία, τα οποία παρασύρουν με τρόπο έντεχνο «συναγωνιστές» τους που εν τέλει συμπράττουν, δίχως να το γνωρίζουν, στο «έγκλημα» που διαπράττεται.

Η συγκεκριμένη πραγματικότητα ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις της ζωής, όπου οι «πονηροί» ξεγελούν τους «αφελείς», «σπρώχνοντάς» τους σε λάθος ατραπούς, οι οποίοι οδηγούν σε καταστροφικές συνέπειες τόσο τους ίδιους όσο και το περιβάλλον τους. Αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός και αν αποδεχθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς, όπερ και ευκολότερο από την διαρκή ανάλυση των πραγμάτων, και επαναπαυθούμε στον ρου των γεγονότων.

Στην περίπτωση μας και βάσει τελευταίων εξελίξεων, παρατηρούμε ότι κάποιοι με αφορμή την σύλληψη μελών παράταξης, η οποία δηλώνει «πατριωτική», ξεσαλώνουν με μεγαλύτερη ακόμα ένταση απ” ότι στο παρελθόν κατά της εθνικής μας ιδιοσυγκρασίας. Σαν να περίμεναν την ευκαιρία να ταυτίσουν ένα ιδεολογικοπολιτικό μόρφωμα με εκείνους τους ελεύθερους και ανεξάρτητους Έλληνες που δεν σηκώνουν μεν μύγα στο σπαθί τους σε ό,τι αφορά την πίστη και την ιστορία τους, αλλά δεν δέχονται τον περιορισμό των πιστεύω τους σε κομματικές γραμμές.

Ο παγκοσμιοποιητικός λόγος έδωσε και πήρε τις τελευταίες μέρες σε κανάλια «ελεύθερης» ενημέρωσης. «Η προσήλωση σε εθνικά ιδεώδη οδηγεί σε ακραίες κοσμοθεωρήσεις», αφήνεται να εννοηθεί από «διανοούμενους» κύρους. Γι” αυτό η λύση θα πρέπει να είναι η εναρμόνιση μας με το δυτικοπρεπές διεθνιστικό-παγκοσμιοποιητικό πνεύμα χωρών της Δύσης με μεγαλύτερη ιστορία από εμάς (ναι ακούστηκε και αυτό, αφού η ιστορία των Ελλήνων, οι οποίοι δεν είναι πια Έλληνες αλλά απόγονοι των «γενετικά προικισμένων» γύρω λαών, αρχίζει, σύμφωνα με ορισμένους «ειδικούς», μόλις με την δημιουργία του «νεοελληνικού κράτους», το οποίο, συνεχίζουν οι «φωστήρες» -άραγε βαλτοί ή πιόνια;-, στηρίζεται σε εθνικούς μύθους).

Οι πραγματικές πατριωτικές φωνές φιμώνονται όλο και περισσότερο και ίσως στο μέλλον ποινικοποιηθούν πλήρως. Τώρα είναι το μεγάλο στοίχημα των διεθνιστών: Να προσπαθήσουν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τελικά η «εμμονή» στην πατρίδα οδηγεί στον φασισμό. Να ταυτίσουν την ελευθερία των Ελλήνων με την σκλαβιά συγκεκριμένης ιδεολογίας. Να εφαρμόσουν επιτέλους το στρατηγικό δόγμα Κίσινγκερ σε σχέση με το χτύπημα εναντίον του τρίπτυχου των Ελλήνων.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το παιχνίδι, στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ των άλλων, οι «βαλτοί» και τα «πιόνια». 

Στόχος όλοι εμείς, στόχος τα ιδανικά μας, άρα η ελευθερία μας.

Πηγή: ΠΥΓΜΗ.gr



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Στόχος τελικός (τελικότατος!) είναι αυτό που από τα επισημότερα χείλη ειπώθηκε σήμερα:
    "Ο κ. Σαμαράς όμως είπε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ".
    Όσοι αμφισβητούν την (με αυτούς τους όρους) ένταξη στην ΕΕ, καθίστανται ο πραγματικός στόχος της σπίλωσης, της απαξίωσης και της πολιτικής απομόνωσης από ΟΛΑ τα κόμματα.
    Εάν δεν αμφισβητείται ο ευρωμονόδρομος όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά-σιγά και ΟΛΟΙ οι "καλοί" χωράνε με τον εκάστοτε ρόλο τους, τα συμφέροντα των πολιτών θα γίνουν σαν το βράσιμο του βάτραχου που δεν καταλαβαίνει τίποτε.
    Η δήθεν συστημική αντίθεση στην ακροαριστερή και αντίστοιχη ακροδεξιά βία (εάν υπάρχει σε κάποιους ακαπέλωτη), είναι απλώς γιά ξεκάρφωμα και παραστάσεις θεατράλε... ακόμη και από τους μη γνωρίζοντες αλλά συμμετέχοντες, είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται και τα νήματα είναι αόρατα για πολλούς αυθόρμητους.
    Οι σκεπτόμενοι με στοιχεία αντιευρωπαιστές είναι ο πραγματικός κίνδυνος και σε λίγο θα πρέπει να κάνουν σιγή ασυρμάτου για να μην τους γίνει η ζωή δύσκολη, όβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο κουβεντες ολη η Αληθεια .
    Υπαρχει και Θεος που δεν θα εγκαταληψει αυτους τους ΕΛΛΗΝΕΣ οπου δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και δεν γινονται οικιοθελως προβατα προς σφαγην .
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ , ΤΑΧ' ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ' ΑΜΕΙΝΟΝ .
    Αλλα και για τους ολιγοπιστους , ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΝ Η ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΖΗΝ .
    Ζουμε κοσμο΄ι' στορικες στιγμες και καθεις εφ'ω εταχθη .
    Ηρα του Εθνους ; Η το σταρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]