Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή;

Το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή ονόματος της οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασιστεί, προκειμένου τα στελέχη της να αποφύγουν τον «σκόπελο» όταν η Χρυσή Αυγή ανακηρυχτεί σε εγκληματική οργάνωση. Ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ότι η κυβέρνηση είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ασφαλείς πληροφορίες λένε δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν ενήμερος για τις κυβερνητικές αποφάσεις, ωστόσο δεν ανέμενε ότι αυτές θα συμπεριλάμβαναν την σύλληψη του ίδιου και των ηγετικών στελεχών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το νέο όνομα με το οποίο η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις επόμενες εκλογές είναι «Εναντίον Όλων».

Οι συλλήψεις πράγματι τους αιφνιδίασαν, όμως όλο το προηγούμενο διάστημα- που μεσολάβησε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μέχρι την βίαιη προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ- ο Μιχαλολιάκος είχε προλειάνει το έδαφος. Προετοιμασία που ανέλαβε να ολοκληρώσει ο Χρήστος Παππάς που παρέμενε ασύλληπτος και παραδόθηκε ένα 24ωρο αργότερα, στην διάρκεια του οποίου έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο που είχε επεξεργαστεί ο Μιχαλολιάκος.

Αυτό αποδεικνύει πρώτον: ότι η Χρυσή Αυγή περίμενε ήδη το χτύπημα των αρχών- ίσως με όχι τόσο άμεσο τρόπο- και ότι δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι δήθεν «τέλος η Χρυσή Αυγή».

Κατά δεύτερον εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος της Χρυσής Αυγής που έχει ήδη δρομολογηθεί και θα ανακοινωθεί με τον τρόπο και τον χρόνο που θα επιλέξει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το νέο μανιφέστο που θα πλασάρει τον ιδεολογικοπολιτικό μανδύα της οργάνωσης ετοιμάζεται πυρετωδώς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ, το μανιφέστο το κρατάει στα χέρια της η σύζυγος του Μιχαλολιάκου και οι τελικές πινελιές αναμένεται να μπουν από τον ίδιον εν ευθέτω χρόνο.

Πηγή

-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το κυνοβουλευτικο αγγλοσαξωνικο χουντικο τοξο στο τελος του . Αλλα αυτο το κανει πολυ επικινδυνο εκτρωμα .
    Τον νου μας .
    Οι τυποι ειναι κακοι , πολυ κακοι , αγραμματοι και αλαζονες .
    Ξερουν απο καιρο οτι η αυτοι η εμεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]