Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κόμμα “Νέα Ελλάδα” κάνει ασφαλιστικά μέτρα στη Νέα Δημοκρατία!

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ πιστή και συνεπής με τις αρχές και τις αξίες της, προσέφυγε στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή σε βάρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, για να περιφρουρήσει το όνομα του κόμματός μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Έλληνες Δικαστές θα αποκαταστήσουν την Συνταγματική, Έννομη και Ηθική τάξη.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός της για την παραπέρα άσκηση ένδικων μέσων.

Αύριο στις 12.30 (Κτίριο 5, 1ος όροφος, Σχολή Ευελπίδων), συζητείται ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής, μέχρι εκδικάσεως των ασφαλιστικών μέτρων.

Από το Γραφείο Τύπου της Κόμματος "Νέας Ελλάδα"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]