Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΟΑΚΑ και ΣΕΦ παραχωρούνται στους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι


Δύο χώροι στην Αθήνα θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της ισλαμικής θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανιού.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων (Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη), αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για να επιλέξουν οι μουσουλμάνοι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Οι χώροι αυτοί έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν για τον ίδιο σκοπό. Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα διοικητικά συμβούλια των δύο σταδίων τις αιτήσεις τους μέχρι τις 22 Ιουλίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους.


Πηγή: Δόγμα

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]