Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια χούφτα Ελλήνων σταμάτησε την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα

Χθες στό Βοτανικό, μαζεύθηκε μιά χοῦφτα ἀνθρώπων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ πρό παντός ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ καί ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ πρό κειμένου νά ἀποτρέψῃ τήν ὑποβολή τῶν προσφορῶν γιά τήν ἀνέγερση τοῦ τεμένους.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!
Ἀλλά... σ' ὁλόκληρη τήν χῶρα!

Μιά χοῦφτα ἀνθρώπων, πού ἀρνοῦνται νά παραστήσουν τά πρόβατα...

Μιά χοῦφτα ἀνθρώπων πού ξέρουν πώς νά εἶναι ἀρχηγοί τῆς ζωῆς τους...

Μιά χοῦφτα ἀνθρώπων πού ἀνεξάρτητα ἄν κατοικοῦν ἤ ὄχι στόν Βοτανικό νοιάζονται καί ξέρουν πώς νά φέρουν ἀποτέλεσμα, χωρίς νά κάψουν... χωρίς νά προπηλακίσουν... χωρίς νά καταστρέψουν!

Ὄχι λαοθάλασσα... ἀλλά ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ!

Ὄχι κάποια καλά κουρδισμένη κομματική μηχανή...

Ὄχι μέ χιλιοειπωμένα συνθήματα, ἀλλά μέ ἐπιχειρήματα βασισμένα στήν γνώση, στήν ἐνημέρωση καί τήν κοινή λογική πάντα μέ γνώμονα ὄχι τήν προσωπική προβολή τους, ἀλλά τό καλλίτερο ἀποτέλεσμα γιά τήν Ἑλλάδα καί ὅλους τούς Ἕλληνες.

Ἄνθρωποι τῆς διπλανῆς πόρτας, πού ἔχουν ἐμπειρία, διάθεση, μαχητικότητα καί κυρίως ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ νά σηκωθοῦν ἀπό τόν καναπέ τους!

Θεώρησαν τήν μᾶχη σημαντικότερη ἀπό τό φραπεδᾶκι τους...

Πῆγαν! τήν ἔδωσαν! καί νίκησαν!

Ἐπειδή ὅμως, κάποια στιγμή θά πρέπει ὁ κάθε ἕνας μας νά δώσῃ τήν μᾶχη πρῶτα μέ τό τμῆμα τοῦ ἑαυτοῦ του πού ἔχει περιπέσει σέ ἀδράνεια , ΕΛΠΙΖΩ γιά τό καλό ΟΛΩΝ μας τήν ἐπόμενη φορά νά στοιχηθοῦν κι ἄλλοι... ἀκόμη περισσότεροι... στόν ἀγῶνα!
Στόν κάθε ἀγῶνα! Εἴτε τούς ἀφορᾶ ἄμεσα ἤ ἔμμεσα !

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ... χωρίς κορῶνες πού σάν μόνο στόχο ἔχουν νά μετατρέψουν τούς ἀνθρώπους ἀπό πολῖτες... σέ πρόβατα!

Γιατί , ἄν ἕνα ἄρθρο τῆς συνθῆκης καταστρατηγηθεῖ νόμιμα ἤ νομότυπα ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ... σύντομα θά ἀκυρωθοῦν καί ΟΛΑ τά ὑπόλοιπα ἄρθρα! καί νά εἴμαστε βέβαιοι γιά αὐτό!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ τήν ἑπόμενη φορά!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Χαιρετισμούς σέ ὅσους ἔχουν ξυπνήσει ... καί ἐλπίζω κι αὐτοί πού αἰσθάνονται ΑΚΟΜΗ «μουδιασμένοι» νά ἀρχίσουν νά «ξεμουδιάζουν»

Ἑλένη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με την δημοπρασία για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό

Το Κίνημα 3ης Απριλίου - Εμείς Τώρα συμπαρίσταται και στέλνει θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην πρωτοβουλία της «ΔΡΑΣΗΣ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού». 
Συγχαίρει δε τα μέλη και τους συμμετέχοντες της Δράσεως για το πείσμα και την αποφασιστικότητά τους, την καταλυτική τους δυναμική και το αστείρευτο σθένος, χαρακτηριστικά που τους οδήγησαν στην, έστω και προσωρινή, αναστολή του χθεσινού διαγωνισμού. 

Μία χούφτα Ελλήνων κέρδισε εχθές μία μάχη εμποδίζοντας δέκα κατασκευαστικές εταιρείες να εισέλθουν στην υπηρεσία και να συμμετέχουν στην δημοπρασία. 
Ο πόλεμος συνεχίζεται! 
Το Κίνημα 3ης Απριλίου – Εμείς Τώρα συμφωνεί πλήρως στο ότι μουσουλμανικό τέμενος δεν νοείται στην Επικράτεια πέραν όσων ορίζει η συνθήκη της Λωζάννης, παρά τις προσπάθειες των ταγών να προωθήσουν την κατασκευή του σε άλλη περιοχή. 
Συμμετέχουμε ενεργά στην Δράση αυτή και θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε μέχρι επιτεύξεως του τελικού σκοπού!

Στην χώρα που «ευημερεί» η συνταγματική εκτροπή, που ξεχειλίζει από μεγαλοθυμία υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων όλων των άλλων πλην των Ελλήνων, που «ανθεί» ο φαρισαϊσμός της ανεξιθρησκίας, που ξεδιάντροπα νομοθετεί υπέρ των δικαιωμάτων του φθηνού, λαθραίου και παράνομα εισαγόμενου εργατικού δυναμικού φτύνοντας κατάμουτρα τον Έλληνα εργάτη, που το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και άλλων κοινωνικών ιδρυμάτων θεωρείται «απαραίτητο μέτρο λιτότητας» και το χτίσιμο τεμένων και τζαμιών νοείται ως «υποχρέωση» απέναντι σε παράνομους και παντελώς «αχαρτογράφητους» εισβολείς και μάλιστα γνήσιους εκπροσώπους του φανατικού ισλάμ, ΔΕΝ μας προκαλεί καμία εντύπωση η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους. 
Επίσης ΔΕΝ μας προκαλεί εντύπωση η εθελοτυφλία των κυβερνώντων και των λοιπών εμπλεκόμενων φορέων, που καλλιεργούν και επιδιώκουν την δημιουργία εκείνων των συνθηκών που ανοίγουν τον δρόμο για την ισλαμοποίηση και αυτής της «γωνιάς» της Ευρώπης. 
Είτε αυτή είναι ακούσια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανίκανοι στο να αντιληφθούν και να κατανοήσουν τους κινδύνους που ενέχει αυτή η ενέργεια, είτε είναι εκούσια, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά τους κινδύνους και συνδράμουν κυνικά, συνειδητά και απροκάλυπτα στην δημιουργία τους.

ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ
Λ. Κηφισού 118, 121 32 Περιστέρι
Τηλ.: 210 28 53 233,  Fax: 210 28 53 234


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπράβο τους!!!!!!
    Και κάτι που πρέπει να ξέρετε ο Βενιζέλος στην πρόσφατη του επίσκεψη στην Τουρκία ξεπούλησε τα αιολικά πάρκα της χώρας μας σε τούρκους επιχειρματίες, οι τούρκοι το ξέρουν, εκτός απο εμάς. Ωραίες επενδύσεις κάνουν, για να πετύχουν πρωτογενές ξεπούλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]