Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανικές συμμορίες πουλάνε καλάσνικοφ και χειροβομβίδες στην Αθήνα


  • Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε μέσα σε ημιφορτηγό στο Παλαιό Φάληρο  
  • Αγοραπωλησίες κάτω από τη «μύτη» της ελληνικής αστυνομίας.
Αγοραπωλησία όπλων μεταξύ αλβανικών συμμοριών εκτιμά η Αστυνομία ότι κρύβεται πίσω από το φορτηγάκι γεμάτο καλάσνικοφ, που βρέθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά. Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. και όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί στις 22 Ιουνίου, από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Αρχικά ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο να πρόκειται για οπλισμό που έκρυβε κάποια οργάνωση αντάρτικου πόλης.

Όμως στη συνέχεια προέκυψε πως πρόκειται για κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου και έτσι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και όχι η αντιτρομοκρατική…

Από την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Επτά καλάσινικοφ
  • Ένα όπλο με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια
  • Τέσσερις χειροβομβίδες
  • Τρεις πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας
  • Ένας σιγαστήρας
  • Πέντε γεμιστήρες καλάσνικοφ
  • 150 σφαίρες καλάσνικοφ
Το λευκό βανάκι, μάρκας Renault Kangoo, ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Δερβενακίων και Δραγατσανίου στον Πειραιά και για να μην κινεί υποψίες οι δράστες είχαν κολλήσει στο φορτηγάκι σήμα συνεργείου καθαρισμού.

Τα όπλα ήταν επιμελώς τοποθετημένα, γρασαρισμένα και συσκευασμένα, γεγονός που ερμηνεύεται από τους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στην φάση παράδοσης σε συμμορία κακοποιών. Έτσι οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως πίσω από την περίεργη υπόθεση κρύβονται Αλβανοί λαθρέμποροι όπλων που πούλησαν τον οπλισμό σε συμμορία συμπατριωτών ληστών.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]