Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν...

H κυβέρνηση ψυχορραγεί.
Βέβαια ο επιθανάτιος ρόγχος της θά 'ναι μακρύς και επώδυνος, γιατί όπως λέει η λαϊκή σοφία  ''του παλιάνθρωπου η ψυχή με κόπο βγαίνει''.

Το κακό είναι ότι η ετοιμοθάνατη αυτή κυβέρνηση πάνω στην επιθανάτια αγωνία της θα συμπαρασύρει μαζί της κι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού.

Είτε σαν απολύσεις, είτε σαν κατασχέσεις περιουσιών, είτε σαν πλασματική υπερχρέωση πολιτών και επιχειρήσεων μέσω φορολογικών-δολοφονικών νόμων, θα επιχειρηθεί να δοθεί μία παράταση ζωής σ' αυτήν, αντλώντας πρόσκαιρη εμπιστοσύνη απ' τους δανειστές-τοκογλύφους-κατακτητές, και αίμα, πολύ αίμα (μεταφορικό και κυριολεκτικό) απ' τον λαό.

Τα ζόμπι αυτά της πολιτικής, οι νεκροζώντανοι προδότες του Έθνους, δεν θα διστάσουν σε τίποτα.
Ξέροντας ότι έχουν πιά μαζί τους μόνον μία δράκα ακολούθων, και το χειρότερο δυστυχώς κομμάτι της κοινωνίας, (αυτούς που βολεύτηκαν, ''φτιάχτηκαν'' μέσα από κομματικά γραφεία, λαμόγια, και φελλούς), θα επιδιώξουν ''ηρωϊκή έξοδο''!
Έξοδο όμως προς τα πού;
Προς τον γκρεμό της χώρας και των πολιτών;
Νομίζοντας ότι οι ίδιοι θα διασωθούν;

Η εποχή απαιτεί σοβαρότητα και επαγρύπνιση.
Κοινωνική συνοχή. 
Σύμπνοια μεταξύ πολιτών.
   
Ο εχθρός είναι λαβωμένος κι επικίνδυνος.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Η κυβέρνηση αυτή ψυχορραγεί.
Ας την βοηθήσουμε να βγεί η ψυχή της μιά ώρα αρχύτερα..

 Από Ουδέν Σχόλιον, μοντάζ Γρέκι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]