Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κατά φαντασίαν επαναστάτης Mr Alexis

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Το τελευταίο επεισόδιο στην βουλή μεταξύ του προέδρου Δραγασάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλου, είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την Δημοκρατία.
Αφαιρέθηκε ο λόγος από τον βουλευτή Ηλιόπουλο και απειλήθηκε με αποβολή από την αίθουσα επειδή αποκάλεσε τον πρόσεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Mr Alexis.
O βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με ένα όνομα που του αποδίδεται συχνότατα από τον Τύπο, θέλοντας να τονίσει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Αμερικάνικο παράγοντα. Είπε ακόμα ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ότι ο Mr Alexis κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται να ξυπνήσει πρωθυπουργός...

Σε όλα αυτά δεν υπάρχει τίποτε το υβριστικό. Όμως ο πρόεδρος της βουλής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Δραγασάκης, κάνοντας ερμηνεία του κανονισμού περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς απείλησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με βίαιη έξωση από την αίθουσα.
Είναι ένα μικρό παράδειγμα για το πως αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την Δημοκρατία και πως πρόκειται να χειριστεί την εξουσία όταν γίνει κυβέρνηση.
Επί της ουσίας, όσα είπε στα δύο λεπτά που πρόλαβε να μιλήσει ο βουλευτής Ηλιόπουλος είναι αληθή.
Ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί άριστες επαφές με τον Αμερικανο-σιωνιστικό παράγοντα, ύστερα από μια σειρά επαφών με πολιτικούς επιχειρηματίες και με το πανίσχυρο Ιουδαϊκό Λόμπυ και γι αυτό δικαίως του έχει αποδοθεί από τον τύπο ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός.
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Αντιμνημονιακός, μόνο στο εσωτερικό της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, έχει εγκριθεί ως κατάλληλος για πρωθυπουργός από την πανίσχυρη Πρεσβεία.
Το μεγαλύτερό του προσόν, αυτό που πουλάει προς τα έξω, είναι: ''εγώ είμαι το τελευταίο δημοκρατικό ανάχωμα προς την Χρυσή Αυγή'', όπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει «εμπιστευθείτε με για πρωθυπουργό κι εγώ θα σας φέρω επί πίνακι την κεφαλή της Χρυσής Αυγής».

Ας μην γελιέται κανείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ των διεθνών επαφών και των εγχώριων τραπεζωμάτων με μεγαλοεργολάβους, κανένα μνημόνιο δεν θα καταργήσει.
Ο λόγος ο ανατρεπτικός, και οι αναφορές σε Ραφαέλ Κορέα και Αργεντινή, είναι μόνο για να χαϊδεύονται τα επαναστατικά ώτα των μακρυμάλληδων νεαρών και των διαφόρων συνιστωσών...
Στην πραγματικότητα η πολιτική του θα είναι και Ευρωπαϊκή και επαρκώς καπιταλιστική.
Όλη η αριστεροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντληθεί στην εφαρμογή αντιρατσιστικών νόμων εναντίον Εθνικιστών και στην μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμική χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει κοινωνική μηχανική made in usa γι αυτό τον σκοπό έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό παράγοντα ώστε να συντρίψει το Εθνικιστικό κίνημα (η άνοδος του οποίου ανησυχεί ιδιαιτέρως συγκεκριμένο θρησκευτικό λόμπυ) και να μετατρέψει την Ελλάδα σε πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό κράτος.
Η δεξιά έχει ακόμη κόσμο πατριωτικό και εθνικιστικό που αποτελεί βαρίδι στα σχέδια των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης.
Ο κατά φαντασίαν επαναστάτης Mr Alexis είναι σίγουρα ικανότερος γι αυτά τα σχέδια της Νέας Τάξης...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατι η Χ.Α δεν ειναι ελεγχομενη ;
    ριχη πολιτικη αναλυση .
    Ολοι του εκει μεσα ειναι σαν την Μεδουσα με τα φιδια της .
    Οσον αφορα τις...αντιπαραθεσεις τους , αυτα ειναι για τους καναπεδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]