Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρωπαϊκά ενεργειακά κοιτάσματα και αντι-ρατσιστικός νόμος


Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
Αρθρογράφος τύπου και διαδικτύου

Αποκαλούμε Ρατσιστικό το νέο αντι-ρατσιστικό νόμο, διότι στρέφεται κατά των Ελλήνων, για την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, με τη δικαιολογία της ξενοφοβίας, και του ρατσισμού.
Είναι ρατσισμός κατά των φορολογουμένων Ελλήνων, ενώ οι λαθρομετανάστες εισβολείς στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητοι.
Άλλωστε πώς να τους φορολογήσετε αφού δεν γνωρίζετε ούτε το όνομά τους;. Παραμένουν χωρίς προσωπικά δεδομένα, παραμένουν στην ανωνυμία, για να βιάζουν, κλέπτουν, και δολοφονούν τους Έλληνες φορολογούμενους, από τους οποίους επιβιώνουν.

Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος, είναι Ρατσισμός κατά των Ελλήνων, με διεθνές βραβείο Νόμπελ «δικαιοσύνης».
Γι αυτό σαν χώρα πάμε κατά διαβόλου, διότι ακολουθούμε πιστά τις εντολές που έρχονται από τους Σιωνιστές της Ε.Ε.
Με τον ανθελληνικό αυτό νόμο, εμάς τους Έλληνες μας καταστήσατε αιχμαλώτους και ομήρους των λαθρομεταναστών.
Καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες αιχμάλωτοι, θύματα, και δούλοι των εισβολέων Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

Ο Ισλαμιστής που κατέσφαξε το Βρετανό στρατιώτη στο Λονδίνο, δήλωσε στα ΜΜΕ, «Θέλω να ξεκινήσω πόλεμο απόψε από το Λονδίνο, εναντίον των απίστων, λευκών Ευρωπαίων».
Κατόπιν αυτού η Βρετανική κυβέρνηση κήρυξε συναγερμό σε όλη τη χώρα.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση, των δικών μας ανοήτων πολιτικών, που συντάσσουν τέτοιους νόμους, για την υποδούλωση των Ελλήνων!!!
Ο Νόμος αυτός στρέφεται κατά των νομίμων κατοίκων της χώρας.

Ασφαλώς οδηγηθήκατε στη σύνταξη του νόμου αυτού, κατόπιν εντολών και οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από άλλες πτωχές χώρες.
Με τη δικαιολογία ότι εμείς οι Έλληνες καλλιεργούμε την ξενοφοβία και εχθροπάθεια προς τους εισβολείς, μας επιβάλλετε αυστηρές ποινές, ενώ εμείς προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τη πατρίδα μας, και τα εθνικά μας συμφέροντα, από ξένους εχθρικά διακείμενους προς τον Ελληνισμό λαθρομετανάστες εισβολείς.
Υφιστάμεθα επίθεση και εχθρική εισβολή! Κατόπιν αυτού αμυνόμεθα! Η Άμυνα είναι νόμιμη!

Οι νεαροί πολεμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ο διεθνής Στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στη Συρία! Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.
Τα ίδια έγιναν εχθές στην Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, κ.λ.π.
Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος αποβλέπει στη καταστροφή του Ελληνισμού, για να αρπάξουν οι Σιωνιστικές τράπεζες τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και αποθέματα, αλλά και το χρυσό της Μακεδονίας!

Θα μας ισοπεδώσουν, και θα μας εξαφανίσουν σαν Ελληνισμό, και σαν Ελλάδα. Σας καθιστούμε εσάς τους πολιτικούς υπεύθυνους για ότι κακό ήθελε συμβεί στη πατρίδα μας. Τα δύο αριστερά κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, από αφέλεια κινούμενοι, υπερψηφίζουν τον εν λόγω ανθελληνικό ρατσιστικό νόμο, χωρίς να αντιληφθούν ότι διαπράττουν έγκλημα κατά της πατρίδος.
Επαναλαμβάνω η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης, και εισβολής ξένων εχθρών, χωρίς αντίσταση!

Όλα αυτά γίνονται για τα ενεργειακά μας κοιτάσματα, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ώστε να φιμωθεί ο Ελληνικός λαός, και να μη αντιδράσει στην αρπαγή της «Περσεφόνης» και να οδηγηθεί σαν την Ιφιγένεια στο βωμό της θυσίας, υπέρ των συμφερόντων των Σιωνιστικών τραπεζών του Ρότσιλντ και Ροκφέλερ!

Εχθές στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. ο πρωθυπουργός Σαμαράς δήλωσε τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, είναι Ευρωπαϊκά, για να τα καρπωθούν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, μαζί με όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.
Ρωτάμε το κύριο Σαμαρά, εάν η Γερμανία, η Γαλλία, και οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ανακάλυπταν ενεργειακά κοιτάσματα στα εδάφη τους ή στις θάλασσές τους, θα τα δήλωναν Ευρωπαϊκά, δηλαδή προς κοινή χρήση όλων των Ευρωπαίων;

Αυτό είναι εσχάτη προδοσία, τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός αυτοκτονεί από οικονομική δυσπραγία και δυστυχία!
Αυτή τη στιγμή βρήκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, να προσφέρει στους Ευρωπαίους, τον ορυκτό μας πλούτο, αυτή τη στιγμή που περιμέναμε να ανασάνουμε, και να ξεχρεώσουμε.
Πρόσφερε τη κεφαλή της Ελλάδος «επί πίνακι τοις ανακοιμένοις».
«Ω! συμποσίου μυστικού, ανοσιουργήματος, και μιαιφονίας πλήρους», ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη εκκλησία.

Επειδή δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της Ελληνικής ΑΟΖ, έβαλε τους Ευρωπαίους στο χορό, με το αζημίωτο…
Μέχρι τα στεριανά ενεργειακά κοιτάσματα πρόσφερε ο αθεόφοβος!!!

Τόσο ανίκανοι πολιτικοί είναι διεθνές φαινόμενο. Η Ελλάς ήταν πολύ άτυχη, να έχει τέτοιους ανίκανους και δειλούς πολιτικούς σε καιρό διεθνούς κρίσεως, όπου τα διεθνή Σιωνιστικά αρπακτικά οργιάζουν!
Καλά για τα θαλάσσια κοιτάσματα, δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε την Ελληνική ΑΟΖ, αλλά και για τα στεριανά κοιτάσματα δεν μπορούμε να ανοίξουμε τρύπες στο έδαφός μας; Τόσο ανίκανοι είμαστε;
Να σκεφθείτε ότι οι Ευρωπαίοι μας έχουν φερθεί κατά το χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ εμείς τους προσφέρουμε τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Εάν αυτό δεν λέγεται εσχάτη εθνική προδοσία, τότε η φράση αυτή έχει χάσει το νόημά της και τη σημασία της.

Η Φιλανδία, για να μας δώσει 2,5 δις. ευρώ δάνειο, ζήτησε 1 δις. ευρώ εγγύηση. Αυτοί είναι οι εταίροι μας στην Ε.Ε., και εμείς σαν ραγιάδες και γραικύλοι, τους προσφέρουμε τα ενεργειακά μας αποθέματα και κοιτάσματα, ενώ εμείς θα πάρουμε μια δαχτυλήθρα πετρέλαιο, για να ξεχρεώσουμε το αέναο χρέος, δηλαδή πάντα θα ζούμε εξαθλιωμένοι και χρεωμένοι, σαν τη Νιγηρία, και άλλες αφρικανικές τεταρτοκοσμικές χώρες. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς!

Με αυτό το Ρατσιστικό νόμο, δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε ούτε εναντίον της Τουρκίας, ούτε εναντίον των Σκοπίων, που απαιτούν εθνικά μας εδάφη, με την αιτιολογία ότι καλλιεργούμε εχθροπάθεια.
Ακόμη και Αρχιερείς που υπερασπίζονται και ομιλούν για τη πατρίδα, θα πηγαίνουν φυλακή, τέτοια κατάντια, ενώ η Αρχιεπισκοπή περί άλλων τυρβάζει!

Εγκληματίες πολέμου δεν είναι μόνον ο Χίτλερ, και ο Στάλιν, αλλά και οι Τσώρτσιλ, Ρούζβελτ, και Τρούμαν, με τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Όλοι αυτοί διέπραξαν εγκλήματα πολέμου, και γενοκτονίες.
Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες διέπραξαν και οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, στο Βιετ-Νάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π.
Γενοκτονίες διέπραξαν και οι Τούρκοι κατά Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, κ.λ.π. Όλα αυτά μην τα ξεχνάμε…

Κινδυνεύουμε άμεσα αφού οι λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ήδη οπλισμένοι, και σε αριθμό, όσοι οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της δύστυχης χώρας.
Καταστήσαμε τη πατρίδα μας αποθήκη Βαλκάνιων, Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών πολεμιστών εισβολέων. Χαθήκαμε…
Με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν προδοτικές κυβερνήσεις, οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες, όπου και όπως τους συμφέρει.
Εφαρμόζουν το άρθρο 22 των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών.
Η Διοικούσα αρχή της εκκλησίας της Χριστιανικής Ορθοδοξίας συμφωνεί, και δεν έχει αντίρρηση.
Η Πασοκική Σιωνιστική διοικούσα εκκλησία, συμφωνεί με τον εξισλαμισμό της χώρας, αφού δεν αντιδρά σε τίποτε, ούτε στο ρατσιστικό νόμο, ούτε στη λαθρομετανάστευση, ούτε στο τέμενος!
Βλέπε εκπομπή στο BLUE SKY T.V. 21.05.13 ώρα 14.15-15.00

Ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση είναι ένα από τα πολλά εργαλεία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για καταστροφή μιάς ομογενούς φυλετικά κοινωνίας, διότι πιστεύουν πως δεν μπορούν να ζήσουν μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη.
Οι Παντοκράτορες Σιωνιστές με τη συμπεριφορά τους προκαλούν καταστροφές στα Έθνη-Κράτη, αυτό φαίνεται στις ιστορίες των κρατών.
Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά να καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους.

Γι αυτό, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές των κοινωνικών ομάδων και πολιτικών ιδεολογιών, μέσα σε ένα Έθνος, και εισάγοντες τον πολυπολιτισμό διά της λαθρομετανάστευσης, μαζί με άλλα «κινήματα» στρέφουν τους ανθρώπους τον έναν, ενάντια στον άλλον.
Κι επειδή ένα Έθνος αποτελεί τη πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα λαθρομεταναστών, ομοφυλοφίλων, κ.λ.π. μειονοτήτων, εναντίον του.

Υπήρχε ο νόμος περί τύπου που μας είχε κόψει τα πόδια, τώρα με το ρατσιστικό αυτό νόμο, ολοκληρώσατε εσείς οι πολιτικοί τη καταστροφή στις αντιστάσεις του Ελληνικού λαού , για τη διάσωση της πατρίδος.
Μας καταστήσατε εμάς τους φορολογούμενους Έλληνες δούλους, και αιχμαλώτους των παρανόμων εισβολέων εγκληματιών, οίτινες επέπεσαν ως ακρίδες επάνω στους Έλληνες πολίτες.

Οι γραικύλοι και ραγιάδες πολιτικοί της θολοκουλτούρας της τρικομματικής διακυβέρνησης, επιμένουν στη κατάθεση του νομοσχεδίου για τη καταπολέμηση εκδηλώσεων Ρατσισμού, ξενοφοβίας, και εχθροπάθειας, με τη δικαιολογία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, και εγκλημάτων πολέμου.
Έτσι εξυπηρετούν τους σκοπούς των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας όργανα είναι οι ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, και οι τοπικές κυβερνήσεις-νομαρχίες, πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων και Παντοκρατόρων!

Για τη γενοκτονία των Ελλήνων που σήμερα διαπράττεται, διά της λαθρομεταναστεύσεως, δεν ενδιαφέρονται.
Το νέο νομοσχέδιο δεν προβλέπει τη προστασία των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη Ελληνική κοινωνία.

Στον εν λόγω νόμο, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο το οποίο να προστατεύει και να αναφέρεται στην τιμωρία των ενόχων, για ρατσισμό και εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.
Αποσκοπεί στην αρπαγή των ενεργειακών κοιτασμάτων και αποθεμάτων. Αποσκοπεί στο κέρδος και στα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων!
Το νομοσχέδιο προβλέπει αυστηρές ποινές σε όποιον με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει, προκαλεί, ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.

Το νομοσχέδιο δεν προβλέπει τίποτε για τη κατάληψη της πατρίδας μας από λαούς, χρώματα, φυλές, θρησκείες, και γλώσσες!
Αυτό δεν είναι φιλοξενία, αλλά εισβολή και κατάληψη…

Τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου», είναι κόμματα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και δουλεύουν για τα συμφέροντα του Ρότσιλντ!

Ο Ρατσισμός, η ξενοφοβία, και η καλλιέργεια εχθροπάθειας, ήταν έννοιες ξένες από την Ελληνική κοινωνία.
Οι Έλληνες από την αρχαιότητα σέβονται τον φιλοξενούμενο ξένο. Μην ξεχνάτε το «Ξένιο Δία»…
Τον Ρατσισμό, την ξενοφοβία και την καλλιέργεια εχθροπάθειας, δημιούργησαν οι πολιτικοί πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προς εξυπηρέτηση των διεθνών κατακτητικών πολιτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αλλά και για να αρπάξουν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα, τα οποία δήλωσαν σαν Ευρωπαϊκά!
Δηλαδή θα τα πάρουν οι Σιωνιστές βόρειοι Ευρωπαίοι του Ρότσιλντ, και οι Σιωνιστές Αμερικάνοι του Ροκφέλερ, και εμείς θα πάρουμε «από τα τρία το μακρύτερο», λέει ο θυμόσοφος Λαός μας.

Επικοινωνία με τον συντάκτη


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]