Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διεθνή ΜΜΕ: "Οι Ελληνες επέλεξαν το Μνημόνιο!"



BBC : ”Το κόμμα του Μνημονίου σε προσπάθεια Συμμαχίας “

Το BBC, φιλοξενεί τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ σημειώνει και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής στο «δύσκολο έργο» του σχηματισμού κυβέρνησης.


Στους New York Times αναφέρεται πως οι Έλληνες ψηφοφόροι έδωσαν τη νίκη με μικρή διαφορά στο κόμμα που είχε υποστηρίξει το μνημόνιο της χώρας, ενώ τονίζεται πως από πολλούς αυτές οι εκλογές ήταν μια τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρωζώνη.


«Τα κόμματα που είναι υπέρ του Μνημονίου εξασφαλίζουν κυβερνητική πλειοψηφία» είναι ο τίτλος του θέματος που φιλοξενεί το πρακτορείο Reuters, στο οποίο τονίζεται ότι έχασε με μικρή διαφορά η ριζοσπαστική αριστερά, η οποία απέρριψε τη λιτότητα. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ανακούφιση στη ζώνη του ευρώ.

Τι εννοούν;
Οτι οι Ελληνες Υπερψήφισαν τα εξής :

  • 2.500 Αυτοκτονίες,
    1.200.000 Άνεργοι,
    300.000 Λουκέτα,
    5.000.000 Έλληνες κάτω από το όριο της Φτώχειας,
    Μνημόνια, Δανειακές, PSI,Ληστεία Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων,
    Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Παραίτηση Ασυλίας,
    Υποθήκευση Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας,
    Πτώχευση με Αγγλικό Δίκαιο.

real.gr


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]