Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Δεν είναι ώρα για εκπτώσεις στην Ελλάδα

Η Γερμανία δεν θεωρεί πως είναι η κατάλληλη ώρα για να δώσει περιθώριο χαλάρωσης ή επιπλέον χρόνο στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για τις μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο της συμφωνίας διάσωσης, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Georg Streiter.

"Είναι αποφασιστικό τώρα η τρόικα να πειστεί ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες της και θα εφαρμώσει πλήρως τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις. Τώρα δεν είναι η ώρα για οποιουδήποτε είδους έκπτωση στην Ελλάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει περιθώριο να δοθεί στην Ελλάδα επιπλέον χρόνος για να ανταποκριθεί στους στόχους της μεταρρύθμισης, όπως άφησε να εννοηθεί νωρίτερα ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Guido Westerwelle, ο κ. Streiter δήλωσε ότι "εμμένουμε σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί".

Αναμένουμε τοποθέτηση του κ. Σαμαρά, ο οποίος κάτι έλεγε για αναδιαπραγμάτευση, για ελάφρυνση των μέτρων κ.α.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όχι παίζουμε....
    Εκτός αν τρελαθεί ο Αντώνιος ο μέγας, τον πιάσει κάποιο πατριωτικό ντελίριο και αρχίσει να διαβολοστέλνει τους Ούννους και λοιπούς...
    Περήφανα λέγοντας, εγώ δεν εφαρμόζω τίποτα από αυτά.... δεν προδίδω τον Λαό μου βορά στα βρωμερά σας νύχια, αν με ζορίσετε κι άλλο, την κάνω και κόψτε το χοντρολαιμό σας.....
    Ε...ρε, τι όνειρο ήταν κι αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τι λες, να τον πιάσει αυτό.
    Ξέχασες με ποιον έκανε παρέα όταν ήτανε φοιτητής, ΓΑΠ.
    Μην ξεχνάς ότι εντολή έχει δοθεί από μία γνωστή Λέσχη/Club των μαφιόζων που είναι και μέλος τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]