Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πατσαβουρο-φυλλάδα Bild συνεχίζει να προκαλεί

  • Και όμως, ακόμη και στην Γερμανία υπάρχουν κοπρολάγνοι που πληρώνονται για να δημοσιεύουν τα βίτσια τους...
  • Προκαλεί η BILD πριν τον αγώνα Γερμανίας-Ελλάδας: «Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες...»
  • Προειδοποιητικές συστάσεις του Ρεχάγκελ, που τονίζει το πάθος των Ελλήνων
Με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα BILD το πάθος των Ελλήνων για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία την Παρασκευή, στα πλαίσια του Euro 2012.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην πολιτικοποίηση του EURO 2012 από την πλευρά των ελληνικών ΜΜΕ παραθέτοντας συνθήματα από ελληνικές εφημερίδες που γράφουν «Φέρτε μας τη Merkel» και κάνει λόγο για πυρά που εκτοξεύονται κατά της Γερμανίας και της καγκελαρίου.
Ωστόσο δεν έλειψε το... καρφί από την πλευρά της BILD, η οποία παρά την προσπάθεια να παρουσιάσει τα ελληνικά ΜΜΕ ως υπερβολικά έγραψε ότι «χρεοκοπημένοι Έλληνες μας πυροβολούν με άγευστο δηλητήριο».
(σχόλιο: ενώ το δικό σας είχε απαίσια γεύση ξινολάχανου και τουρσιού και ωμού κιμά που «τσακίζετε» για την μπύρα σας).


Rehhagel στην BILD:
«Μην υποτιμήσετε την Ελλάδα, έχουν απίστευτο πάθος» Την… προειδοποίησή του προς τους συμπατριώτες του απηύθυνε μέσω της BILD ο Otto Rehhagel.
«Αυτή την Εθνική Ελλάδος δεν πρέπει να την υποτιμήσει η Γερμανία. Μάχεται το ίδιο καλά όπως πριν από 8 χρόνια, έχει απίστευτο πάθος και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία.
Έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο με Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο», ανέφερε ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της εθνικής Ελλάδας, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικά στον Καραγκούνη: «Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά ο αρχηγός είναι ο ίδιος, ο Καραγκούνης, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Ρωσίας. Κρίμα για αυτόν αλλά και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που είναι εκτός λόγω τιμωρίας» και κατέληξε: «Τότε ήταν η Πορτογαλία, όμως εμείς ως αουτσάιντερ κάναμε τη διαφορά και δώσαμε μεγάλη χαρά στους Έλληνες. Αυτή η πρόκριση φέρνει ευτυχία στη χώρα που περνά δύσκολες στιγμές. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο»
(σχόλιο: ειδικά αυτό για τις δύσκολες στιγμές τους "λύγισε" τους Γερμανούς…).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σκέψου λοιπόν τι θα γίνει, αν οι "χρεοκωπημένοι Έλληνες" τους νικήσουν.....
    Πολύ δύσκολο μεν, αλλά ποτέ δεν γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha gamhsoume k thn germania......pame elladara!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]