Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τους έχουν φτύσει όλοι... κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!


Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν επιδοθεί σε μία πρωτοφανή κούρσα στήριξης της ακυβερνησίας, προφασιζόμενοι πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η... κυβέρνηση. Βέβαια, τους διαφεύγει πως τους ενδιαφέρει μία κυβέρνηση που θα στηρίξει τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και τα διάφορα παπαγαλοειδή, τα οποία έχουν αρχίσει να νιώθουν άδειο στο στομάχι τους και γίνονται επικίνδυνα.

Τρέχουν, λοιπόν, οι συνυπογράφοντες, οι "ναι σε όλα", για να εξασφαλίσουν μία κυβέρνηση τσίρκο, μία κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει το "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία", μία κυβέρνηση που θα δουλεύει τον (και όχι για τον) λαό και θα κάνει ταμείο για τους εκλεκτούς...

Γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας:
«Επί μία ώρα εκβίαζαν τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να υποκύψει και να αποδεχθεί τη στήριξη μιας οικουμενικής κυβέρνησης ή μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας των τριών –ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ- με ψήφο ανοχής επί των προγραμματικών δηλώσεων.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε πάνω στο τραπέζι επιστολή του εγκάθετου της Goldman Sachs και της διεθνούς τοκογλυφίας κυρίου Λουκά Παπαδήμου, η οποία ανέφερε ότι αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση και δεν υλοποιηθούν οι περίφημες «δράσεις», τα μέτρα δηλαδή που προβλέπει το μνημόνιο, η Ελλάδα θα πτωχεύσει.
Ήταν ένα στημένο, στην κυριολεξία, σκηνικό (όπως αυτό που έχουν στήσει δύο μέρες τώρα οι τηλεοράσεις) προκειμένου να πιεστεί ο Αλέξης Τσίπρας έστω και με ψήφο ανοχής. Μάλιστα ειπώθηκε από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε επαναληπτικές εκλογές για κομματικούς λόγους. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον κ. Σαμαρά ότι αυτός επιθυμούσε διακαώς να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές εντός μάλιστα συγκεκριμένων ημερομηνιών.
Οι άφρονες των Αθηνών, όπως αντιλαμβάνεστε, οι υπηρέτες της Άνγκελα Μέρκελ, του Σόιμπλε και των τραπεζών, δεν καταλαβαίνουν ότι η υλοποίηση του μνημονίου οδηγεί την πατρίδα μας σε ανθρωπιστική κρίση,. Μια κρίση που ενδεχομένως να είναι πολύ χειρότερη από εκείνη που θα φέρει μια de jure χρεοκοπία. Τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ (ήδη έχουν αρχίσει παρασκηνιακές διεργασίες αποπομπής του) όσιο και ο νεόκοπος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε βλέπουν ότι σαρώνονται από τα κύματα λαϊκής οργής οι «Σαμαράδες» και οι «Βενιζέλοι» στην Ισπανία, στη Πορτογαλία και σε όλες τις χώρες που υφίστανται τη γερμανική οικονομική ηγεμονία. Ο Ραχόι κλυδωνίζεται από τις διαδηλώσεις στην Ισπανία όπου η ανεργία ξεπέρασε το 25% και ο Κοέλιο αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία τον τυφώνα της οργής των Πορτογάλων ανέργων λέγοντας το αμίμητο «δεν είναι στίγμα να είναι κάποιος άνεργος. Μπορεί να είναι και ευκαιρία για αλλαγή ζωής»! Τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Όπως μου είπε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αθετήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες και τις δηλώσεις του ότι «ούτε νεκρός δε συνεργάζεται με Σαμαρά και Βενιζέλο». Επιμένει ότι πρέπει να κρατικοποιηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος που έχει διαπράξει κακουργήματα. Σε ο,τι αφορά Στην καταγγελία του μνημονίου είναι στο πλευρό του Τσίπρα. Πιστεύει και ο Πάνος Καμμένος ότι με την υλοποίηση του μνημονίου θα μπούμε σε μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση.
Θα σας ενημερώνω συνεχώς….»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σιγά και μη το κατάλαβαν !!!
    Μόνο όταν τα αφεντικά τους, τους σουτάρουν ως πλήρως ανίκανους για το έργο που τους ανέθεσαν το οποίο και βούλιαξαν, τότε πιθανά να υποψιασθούν ότι κάτι συμβαίνει....
    Οι δωσίλογοι αυτοί παραμένουν ακόμη θρασείς και αλαζόνες και κυρίως αμετανόητοι, ελπίζοντας ότι τα ποσοστά που έλαβαν τους επιτρέπουν ακόμη να ελπίζουν και να ανασαίνουν ....
    Βέβαια με την προβολή τους από τα γνωστά ΜΜΕ και την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, δεδομένων και των γκαφών του Τσίπρα και άλλων, όλο και πιστεύουν ότι κάτι θα γίνει και θα διασωθούν..... καλαααά ...εεε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]