Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημήτρης Ιατρόπουλος: Είσαστε Ξεφτίλες!


Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου
  • Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος
Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;

Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;

Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;

Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της μαραγκιασμένης σας ψυχής, όπως θα σας έλεγε αν ζούσε ακόμα ο Σεφέρης;

Μια φούχτα άνθρωποι μείναμε μονάχοι μας, δε λέω ονόματα, τα ξέρουν όλοι πια, μια φούχτα κλαρίτες ξεμείναμε, με την κάπα μας κρεμασμένη στην αλυγαριά, να σύρουμε φωνή.

Κι εσείς, κουτσομπολεύετε στα εκδοτικά σας καφενεδάκια, στα κοσμικά σας μπαράκια, στους διαδρόμους των εφημερίδων με τα κυριακάτικα «ένθετα Τέχνης και Πολιτισμού», τα λέτε τηλεφωνικά από σπίτι σε σπίτι και χαζογελάτε..

Ότι εμείς οι πέντε-δέκα, πάει πια, «καήκαμε» στο «καινούριο» ΔουΝουΤουΕλλαδιστάν, δεν θα έχουμε προφανώς στον ήλιο μοίρα, έτσι δε λέτε;

Και σερνόσαστε ακκιζόμενοι στην θλιβερή μιζέρια σας και τολμάτε ακόμα να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας;

Το ξέρετε πως μόλις περάσει η πρώτη μπόρα του πολιτικού γιαουρτιού, η επόμενη ομάδα που θα μαζέψει τη ροχάλα της αγανακτισμένης, προδομένης και εξαγριωμένης νεολαίας, θα είσαστε εσείς;

Η κατάντια σας θα γεμίσει με πελατεία τους ψυχίατρους, έτσι που κρυφτήκατε στα λαγούμια του σέχταρ σας..

Πώς τολμάτε και αποπειράστε ακόμα να «δημιουργείτε», αν αυτό το ρήμα είναι πλέον ικανό να φιλοξενήσει τον πανικόβλητο φιλοτομαρισμό σας;

Για ποιους «παράγετε πολιτισμό»; Ποιος να σας πλησιάσει, τι να σας κάνουμε, τι να μας πείτε, αφού το πρώτο απ όλα που έπρεπε να πείτε, ένα ΟΧΙ απέναντι στη Νέα Άλωση που επιχειρείται, δεν τολμήσατε να το ξεστομίσετε;

Είσαστε Ανάξιοι της Πατρίδας!

Αντί να βγείτε, με ομαδικές διαμαρτυρίες, με ψηφίσματα, με προσωπικές παρουσίες, με δυνατή αντιστασιακή κραυγή, να δηλώσετε παρούσες και παρόντες, εσείς κρυφτήκατε ακόμα πιο βαθιά στον υπόνομο της δειλής σας προσωπικής τραγωδίας, περιμένοντας τις «εξελίξεις»!

Περιμένοντας να κατακαθίσουν τα πράγματα και να ξαναβγείτε σαν τα σαλιγκάρια μετά απ τη βροχή, να γλείψετε τους καινούριους «άρχοντες», όποιοι και να είναι, Έλληνες προδότες, ή εισαγόμενοι «διαιτητές»,δεν σας νοιάζει, αρκεί να προσκυνήσετε ως επιτυχημένοι σφουγγοκωλάριοι, τον επόμενο «αυθέντη».

Για τίποτε επιχορηγήσεις, για κανένα «πρόγραμμα» απ’ τις Ευρώπες, για κάνα μηχανισμό ψευτοπροβολής από κάποιο δήθεν «Υπουργείο Πολιτισμού του Πολυπολιτισμικού Πολίτη», που θα στηθεί για ξεκάρφωμα, στην καινούρια «ελλαδίτσα» που μαγειρεύουν, τα τομάρια της παγκόσμιας συμμορίας.

Με ενοχλεί που τα ξέρατε όλα, που κανείς δεν σας έπιασε στον ύπνο, που είχατε τις πληροφορίες εδώ και αρκετά χρόνια, και κάνατε όλες και όλοι το κορόιδο!

Με τρομάζει ότι πέρασε ο Σικελιανός από την πόρτα της ψυχής σας, τραντάζοντας το πνευματικό σας σεράι με το «Ηχήστε σάλπιγγες» και τον κλείσατε απέξω!

Την παλιά εκείνη μαγνητοταινία με τη δήλωση του Σεφέρη και τη σιωπηλή κηδεία του, την πετάξατε στο τζάκι σας να καεί μαζί με τα παραμύθια-φούμαρα που ταΐσατε τη γενιά μου και τις επόμενες, για «πνευματική άνοιξη», για «λόγο ελληνικό», για «πολιτισμική επανάσταση και δράση».

Τους χιλιάδες άγνωστους ήρωες και τους νεκρούς ποιητές των αγώνων της ιστορίας αυτής της χώρας, τι τους κάνατε; Πήγατε και κατουρήσατε στους τάφους του Περικλή Γιαννόπουλου, του Λορέντζου Μαβίλη και του Γιώργου Σαραντάρη, με τη βρώμικη υστερία του πανικού σας, δειλές και δειλοί!

Υπάρχουν ξέρετε, δύο τρόποι που φεύγει απ’ αυτή τη ζωή ένας άνθρωπος: Ή αφήνοντας την τελευταία του πνοή, ή την τελευταία του πορδή.

Εσείς, αυτές τις ιερά δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μου, βγάλατε οριστικά εισιτήριο για να αναχωρήσετε με τον δεύτερο τρόπο.

Όσες και όσοι, δεν βγαίνετε να κατατεθείτε επώνυμα, υπεύθυνα και δημόσια, γι αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είσαστε Ανάξιοι της Ελλάδας.

Είσαστε Ξεφτίλες!





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

37 σχόλια :

  1. ΕΥΓΕ!!! μόνο αυτό!!!
    ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ!!!!
    Ενώστε τη φωνή σας τότε ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    Γιάννης Βούρος
    Αυστραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη παρατηρώ ότι εσύ μαζί με άλλους που δθκαιολογημένα αντιδρούν στο χάλι που μας βρήκε αποτυπώνουν την οργή τους με υπερβολικά μακροσκελείς ιερεμιάδες. Αν κάτι είναι που πρέπει να διδαχθούμε από τους απατεώνες λαοπλάνους που μας καταχρέωσαν είναι να συμπυκνώνουμε τα κείμενα. Δεν λέω να καταλήξουμε σε συνηήματα ανδρεικού τύπου αλλά όσο γίνεται πιο λίγα λόγια και σταράτα.
    Γιάννης Κόντος
    Καθηγητής πανεπιστημιου
    Υ.Γ. Αν μπεις στο "Βιβλιοπωλείο χωρις όνομα" αλλά και στα Επίκαιρα θα βρεις πολλες παρεμβάσεις πανεπιστημιακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που φάνηκε με την κρίση την ψευτοπτώχευση και την προδοσία της Ελλάδας είναι ότι δεν υπάρχουν σήμερα πνευματικοί άνθρωποι.

    Μόνον οινοπνευματικοί, νάρκισσοι, επιδοτούμενοι, δημοσιοσχεσίτες, πουλημένοι, νεοραγιάδες, παρασιτα που το όποιο τάλαντο τους δώθηκε το χώσανε στις τράπεζες του Rothschild και του Soros.

    Εκτός από την πατρίδα κι αυτούς και το "έργο" τους θα το ξεράσει ο χρόνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάντια του Ελληνικού κράτους κτίστηκε δεν ήρθε ξαφνικά.
    Οι ιδέες στέρεψαν ,οι ιδεολογίες πέθαναν,το γήπεδο τις ζωής μας έμεινε για τους κτίστες.
    Τους κουβαλούμε υλικά ακόμη και τώρα χωρίς να αντιδρούμε.
    Το τομάρι μας,να σώσουμε το δικό μας τομάρι.
    Τουλάχιστον ο Ιατρόπουλος έχει συνειδητοποιήσει την ηθική ευθύνη του (πνευματικού)κόσμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας: α) Εις συμπολιτευομένους, ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν εις την χύτραν του προϋπολογισμού. β) Εις αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας εν παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον. γ) Εις εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ’ επιφορισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος των

    Εμανουήλ Ροίδης

    Πέτρος Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΧΩΣΤΑ..και να πανε Πορτα-Πορτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kurie iatropoule apantiste upeuthyna an boreite...eiste mellos tis masonias???me to arthro sas profanws kai sumphwnw apolutaa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουνε να φανε κλωτσιεσ στο κωλο και αφτοι.Εχει πολλα η γουνα τουσ μαζεψη.Ειναι και αφτοι το ιδιο συνυπευθυνη στην οργανωμενη ιστορια ξεπουληματοσ τησ πατριδασ μασ.Ο καιροσ ηρθε και γιαφτα τα λιγδιαρικα και μιαρα παρασιτα.Ολα δυο φορές πληρώνονται,μια εδώ στην γη και μια στον ΟΥΡΑΝΟ.

    Βιοπαλαιστήσ απο 12 χρονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ μου φίλε, Ανώνυμε 10.18μμ. πήγα σε μια διάλεξη της φίλης μου της καθηγήτριας της Μαρίας της Τζάνη, σε κτήριο τεκτόνων,όχι σε στοά. Οι άνθρωποι αυτοί μας φωτογραφήσανε, (όχι θα μας...άφηναν!) και από κει και μετά καποια μπλόγκς λυσσάξανε. Και μάλιστα με ονομάσανε..."Δωδεκαθεϊστή" επειδή έχω στείλει κατά καιρούς καποια κομμάτια μου στο ελληνοκεντρικό περιοδικό "Ιχώρ" στο οποίο μπαίνουν και Δωδεκαθεϊστές. ΄Αλλη υποκρισία κι αυτή. Κι όπως τους απάντησα κάπου,δηλαδή ρε παιδιά επειδή εγώ είμαι Βάζελος,μου είναι απαγορευμένο το "Καραϊσκάκη";
    Θα μπορούσα φίλε μου,να τους κάνω και μηλυναση επειδή υπήρξαν αναιδείς και με βρώμικη γλώσσα. Το αφήνω γιατί πρέπει να στηρίξουμε τον ανοιχτό διάλογο στο Ιντερνέτ,απ όπου κι αν προέρχεται γιατί η ζύμωση φέρνει διακίνηση ιδεών και φυσικά όλοι το πληρώνουμε αυτό,άλλος λίγο,άλλος πολύ,όσοι εκτιθέμεθα και μάλιστα με το όνομά μας. Ας είναι.
    Και ευκαιρίας δοθείσης πάω και στον πολύ αγαπητό μου Καθηγητή στο Τμήνα της Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστήμιου της Αθήνας.
    Φίλτερε (διότι Φιλτάτη είναι μόνο η πατρίς και η Αλήθεια) και άξιε Πανεπιστημιακέ. Για "σταράτα" από μένα δε νομίζω να αντιρράσαι κάπου. Για τα "πολλά", κάνε μου την τιμή να ξαναδιαβάσεις το άρθρο και ως "ρηράϊτερ" ας το πούμε κι έτσι, βρες κάποια αράδα εκτός συλλογιστικής,πλεονάζουσα και κόψτην! Επειδή δεν γνωρίζω, αλλά πρόσκειμαι διαισθητικά στην συνειδησιακή σου ιδιαιτερότητα, έχω την άποψη ότι θα... δυσκολευτείς!
    Δάσκαλε Γιάννη Κόντε, εμείς οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν έχουμε κανένα παράπονο από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Και οι διακόσιοι τόσοι καθηγητές μας της διασποράς και πολλοί από σας έχετε κατατεθεί υπεύθυνα και σοβαρά και τιμάτε την τήβεννο έως ακραίου σημείου.Όμως εδώ αναφέρομαι,και πιστεύω σαφώς,στους λεγόμενους (και επιλεγόμενους) "δημιουργούς" της κουλτούρας μας,κι αυτοί έχουν μηδίσει αναξιοπρεπέστατα και κάποιοι μάλιστα το παίζουν και τσιράκια του Φουκουγιάμα αποπειρώμενοι να "ξαναγράψουν" την Ιστορία αυτού του μαρτυρικού λαού, του λαού μας.
    Μεταξύ μας θα μου έφτανε ένα απλό χαϊκού μόνο για να επικοινωνήσουμε καθέτως:

    "Ζητώ τον Λόγο.
    Και δεν μου τον δίνουν.
    Γιατί,δεν τον έχουν.."

    Όμως στον μαχόμενο Συνέλληνα που μπαίνει εδώ μέσα, χρωστάω περισσότερα λόγια.
    Με πνευματικό σεβασμό στο πρόσωπο και το έργο σου,
    (γιατί στο...φυσικό-βιολογικό επίπεδο,μάλλον είσαι νεώτερός μου κατά μία τουλάχσιτονη συναπτή δεκαετία!) με Ελληνική Αγάπη,
    Ο Δημήτρης.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια
    κλεφτές χωρίς μια πήχη γη και κλεφτές με παλάτια
    ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
    ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι σημερινοί "πνευματικοί" άνθρωποι, δέν μιλούν α)γιατί δέν έγιναν "πνευματικοί" αξιοκρατικά-έγιναν γιατί είχαν μέσον καί β)γιατί είναι μπουκωμένοι από τό πολύ φαί καί τό πολύ...πιοτί! Σέ όσους είναι, πράγματι πνευματικοί, θά βρούν νά τούς κολλήσουν κάποια "ρετσινιά" (άθεος, δωδεκαθεϊστής, σιωνιστής...τέλος πάντων οτιδήποτε δέν είναι αρεστό στά πρόβατα) καί θά τούς κόψουν τήν μιλιά. Μπράβο ρέ Ιατρόπουλε καί σείς κάποιοι λίγοι πού έχετε απομείνει καί μιλάτε ακόμη! Όχι ότι καταφέρνετε κάτι,αλλά νά! δέν αφήνετε τό κερί νά σβήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΟΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΘΟ .ΟΙ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ
    ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΄Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ,Κ , ΄Η ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΗΣΟ Φ Ή ΣΤΗ ΝΗΣΟ Μ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ,ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ,ΣΒΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΥΨΩΝΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ , ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ PANTERMA EAN ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ .ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΚΛΑ ΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ : '' ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΡΣΑ '' ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ '' ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΝΕ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΗ ΚΟΥΡΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καυστικός ο Ιατρόπουλος δε λέω, αλλά από ποιον περίμενε να αντιδράσει στην ξεφτίλα; Οι μισοί αγαπητοί του lifestyle υπήρξαν υπουργοί η πρόεδροι επιτροπών και οι άλλοι μισοί επιμελήθηκαν την Ολυμπιάδα.  Οι λογοτέχνες είναι καμιά 20αριά χρόνια εγκεφαλικά νεκροί ( 3-4 βιβλία το χρόνο είναι άξια λόγου) , οι ποιητές χαριεντίζονται απο δω κι απο κει και πέφτουν θέματα στις πανελλήνιες, οι κινηματογραφιστές είναι απαίδευτοι και αμόρφωτοι. Τα 200 θέατρα της Αθήνας εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, στεγάζουν γύρω στις 300 θεατρικές ομάδες με κάτι παιδάκια ηθοποιούς που δε ξέρουν να ξεχωρίσουμε δυό γαιδάρων άχυρα. Παρόλα αυτά κάθε κυριακάτικη εφημερίδα που ανοίγω τους έχει αφιερώματα ( στη νέα γενιά ) Αυταρέσκεια και αγιάτρευτη βλακεία.  Αυτός ο λαός πιστεύω μόνο από αυτό υποφέρει. Από αθεράπευτη και απύθμενη, ερεβώδη και κακοφορμίζουσα ΒΛΑΚΕΙΑ. Η πολιτιστική καταβύθιση της χώρας συντελείται μπροστά στα μάτια μας εδώ και πολύ καιρό. Και σιγά μην τη σταματήσουν οι δημιουργοί (sic)! 

    Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καυστικός ο Ιατρόπουλος δε λέω, αλλά από ποιον περίμενε να αντιδράσει στην ξεφτίλα; Οι μισοί αγαπητοί του lifestyle υπήρξαν υπουργοί η πρόεδροι επιτροπών και οι άλλοι μισοί επιμελήθηκαν την Ολυμπιάδα.  Οι λογοτέχνες είναι καμιά 20αριά χρόνια εγκεφαλικά νεκροί ( 3-4 βιβλία το χρόνο είναι άξια λόγου) , οι ποιητές χαριεντίζονται απο δω κι απο κει και πέφτουν θέματα στις πανελλήνιες, οι κινηματογραφιστές είναι απαίδευτοι και αμόρφωτοι. Τα 200 θέατρα της Αθήνας εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, στεγάζουν γύρω στις 300 θεατρικές ομάδες με κάτι παιδάκια ηθοποιούς που δε ξέρουν να ξεχωρίσουμε δυό γαιδάρων άχυρα. Παρόλα αυτά κάθε κυριακάτικη εφημερίδα που ανοίγω τους έχει αφιερώματα ( στη νέα γενιά ) Αυταρέσκεια και αγιάτρευτη βλακεία.  Αυτός ο λαός πιστεύω μόνο από αυτό υποφέρει. Από αθεράπευτη και απύθμενη, ερεβώδη και κακοφορμίζουσα ΒΛΑΚΕΙΑ. Η πολιτιστική καταβύθιση της χώρας συντελείται μπροστά στα μάτια μας εδώ και πολύ καιρό. Και σιγά μην τη σταματήσουν οι δημιουργοί (sic)! 
    Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν ανοίκει σε κανέναν. Πολλά μυαλά, πολλές φοβίες και πλέον κατευθυνόμενες απο οικονομικούς παράγοντες και όχι παράγοντες κουλτούρας. Μικρή χώρα, απομονομένη χώρα, που ο ξεριζωμός της άρχισε χρόνια πριν και τώρα μόνο μεγαλομανείς Ιστορικοί-Βουλευτές-Τηλεπαρουσιαστές αφήνουν να δημιουργηθεί η ουτοπική ψευδαίσθηση της Ελπίδας για συγκρότηση μέσα στο χάος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο Κόσμος ελέγχεται γιατι δεν είναι όμοιος και ώς Ελληνικός δεν χωρίζεται σε στρώματα αξιωμάτων απο λιγότερο ικανούς σε περισσότερο ικανούς αλλά σε άτομα ανεξάρτητα ή εξαρτημένα τόσο που να θεωρείται πλέον παρτάκιας και όχι διαφορετικός αυτός που θέλει να ζήσει όπως επιθυμεί με δικό του αγώνα καθώς επίσης και σε ανίκανους και ψευτοδιανοούμενους που όμως είναι υποχρεωτικό πια βάση των γεγονότων να υπάρξουν στα ανώτερα στρώματα της εξουσίας. Καθείς άξιος της μοίρας του πλέον, η Ελλάδα αρνείται να έχει μέλλον μιας και χρόνια τώρα "αναπολούσε" μόνον το παρελθόν.

    Ότι πάρει όποιος ξένος απο εμένα θα το πάρετε κι εσείς, τίποτα περισσότερο.

    18χρονος φοιτητής εξωτερικού και άνθρωπος που πήρε τις αποφάσεις του ανεξάρτητα απο τους γύρω και το πλήρωσε ακριβά απο την "Πατρίδα" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. grafo sto fb...ne sto xazofb...giati ekei diavazoun neoi ke neesKE AFTOI ME ENDIAFEROUN.I GENIA SOU KE GENIA MOU..eise ligo megaliteros...XOFLISE...STO YPOURGEIO SYNOSTIZONTE KATHEMERA...ANTHROPAKIA....SYNADELFOI NOU==SKINOTHETISEIME==GIA MIA THESOULA STO KENTRO KINIMATOGRAFOU.AFTO EINE TO KATANTIMA TON...PROIN ARISTERON ,,SOU,,FILON....STOFACABOOK...PERNO,,,LIKE,,,DILADI BRAVO OTAN GRAFO GIATON...IMIPAFRONA PRAKTORA POU PARISTANEI TON PROTHYPOURGO....EEEEE....KE;;;;;TI VGENEI;;TO POLU POLY NA APOKLEISTO KIALLO..KE NAMIN XANADOULEPSO POTE...SYMFONO SE OLA MAZI SOU===SOUXO XANAGRAPSEI ALLOSTE===OMOS TO ZITIMA EINE===TI KANOUME;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. SYGXORESE ME GIA TA GREEKLISH.OFEILETE SE ASXETOSYNI MOU ME TEXNIKA THEMATA KE....MALAKIA TOU MIXANIMATOS MOU.I EPANASTASI OMOS GINETE KE ME GREEKLISH...FTANEI NA TIN THELOUME.....NATIN NOIOTHOUME..DIAVAZE KE LIGO FB...THA VREIS ENDIAFERONTA...PROSOPA KE APOPSEIS ANAMESA APO LOULOUDAKIA...KARDOULES KLP....FILIA ..OPALIOS FILOS...EXORISTOS PANTA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. PERNAO TO ARTHRO SOU STIN SELIDA MOU...OPOS PANTA//NZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μου αρέσει ο λόγος σας , μου αρέσει αυτή δυναμική αντιπαράθεση.Εγώ βιώνω την έλλειψη πνευματικών ανθρώπων την έλλειψη "φωνών" και σε ένα άλλο ακόμα επίπεδο που το θεωρώ σημαντικό κυρίως με το λόγο που αρθρώνουν αυτές οι ομάδες των νέων ανθρώπων. Τις πρακτικές τους τις παρακολουθώ σαν προσπάθεια ενός ντελάλη που πρέπει να κάνει κρότο για ν' ακουστεί μέσα στη βουή του κόσμου, αλλά θρηνώ απαρηγόρητα με τους θανάτους γενικώς και αντιτίθεμαι σ' αυτό.Μιλάω για τις επαναστατικές ομάδες που δρουν στη χώρα μας. Μιλάω για τα "ειδικά στρατοδικεία" που λειτουργούν στις παρυφές της πόλης μέσα στην μεγάλη σιωπή αποδοχής από όλους, μιλάω για τους πολιτικούς κρατούμενος που ξεπερνούν τους 100 παρ΄όλο που για πολιτικούς κρατούμενους η εξουσία θέλει να αναγνωρίζονται μόνο οι πραξικοπηματίες...Μιλώ για τις άθλιες συνθήκες του εξωτερικού χώρου της αίθουσας του "δικαστηρίου" όπου προκλητικά και με μεγάλο θράσος κάποιος κατασκευαστής έβαλε ένα λαμαρινένιο στέγαστρο για τη βροχή αφήνοντας την να μπαίνει από τον τοίχο του κτιρίου και κάτω στα πλακάκια να σχηματίζονται μικρές λιμνούλες, διότι έτσι τα έφτιαξε ο πλακάς , και κανείς δεν διαμαρτύρεται από τους εισερχόμενους παρά μόνο εκπαιδεύονται πειθήνια στα μικρά άλματα να μην βραχούν τα πόδια τους.Και μέσα σ' όλα αυτά νοσταλγώ μια παλιά φωτογραφία του Σάρτρ που συνομιλεί με μέλος της RAF κάπου σε μια γερμανική φυλακή. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς με όλα μαζί τους αλλά σίγουρα το να σιωπά κανείς πάνω σε όλα, αυτό για μένα δεν είναι ένδειξη πνευματικού ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακολουθώ καιρό τώρα τις παρεμβάσεις που κάνεις και ομολογώ Δημήτρη πως είναι συγκλονιστική η φωνή σου.
    Για τη συγκεκριμένη επίτρεψέ μου ,για να είμαστε δίκαιοι, να αναφέρω τους Χάρρυ Κλίνν και την Άννα Βαγενά
    που κάνουν κι εκείνοι τον αγώνα τους...
    Επίσης θα σε παρακαλούσα να μη φωνάζεις πολύ δυνατά και ξυπνήσουν οι Ακαδημαικοί μας!!!χαχαχαχα
    Να είσαι δυνατός ψυχή και σώμα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ικανότατοι «ελεύθεροι σκοπευτές», όπως ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, η Άννα Βαγενά, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρυ Κλύν) πήραν το τουφέκι τους (τον λόγο τους) και ήδη «βγήκαν στο βουνό». Εκεί, ο Μίκης Θεοδωράκης, με άλλα παλληκάρια , όπως ο Ζουράρις, ο Καραμπελιάς, ο Αλευρομάγειρος, ο (συνταγματολόγος) Γιώργος Κασιμάτης, ο Στέφανος Ληναίος και άλλοι, έχει σηκώσει την παντιέρα της «ΣΠΙΘΑΣ» και οργανώνει το «αντάρτικο», στρατολογώντας πατριώτες για να υπερασπιστούν ότι απέμεινε από την προδομένη Πατρίδα.
    Την περασμένη Κυριακή (27 Φεβ.) στη Θεσσαλονίκη, βούλιαξε το Βελλίδειο σε μία εκπληκτική πολιτική συγκέντρωση με αίσθημα και δάκρυ, δηλαδή με ψυχή, σε πλήρη αντίθεση με τις άλλες, τις γνωστές, που γεμίζουν την κοινωνία με εκκωφαντική κενότητα.
    Η σύναξη αυτή (του Βελλίδειου) έδειξε, σε όλους που νοιάζονται για το αύριο της πατρίδας, που πρέπει να διοχετεύσουν όλη τους την πολύτιμη ενέργεια, ώστε να μη χάνεται, σκόρπια στον άνεμο.
    Τους περιμένουμε, ώστε να δυναμώσουμε, όλοι μαζί, το δόρυ που θα σκοτώσει το θηρίο που, εδώ και χρόνια, ρουφά ύπουλα όλη την ικμάδα του σώματος της Ελληνικής κοινωνίας.
    Όθων Ιακωβίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. PESTAAAA XRYSOSTOME...ALLA NA XEREIS DEN EISAI MONOS..EIMASTE KIALOI..POLOI POU SIGOPERIMENOUME THN WRA...NA KANOUME TO XEKA8ARISMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εύγε Δημήτρη!!!!!!ΓΡΑΦΕ-ΓΡΑΦΕ-ΓΡΑΦΕ-ΓΡΑΦΕ. Γκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το "κουτσούνι" με το φτιαγμένο μαλλί, κάνει για τα κανάλια και τους χαρδαβέλες, εδώ όμως δεν έχει να δώσει κάτι ουσιαστικό. Κάνει δεκάδες μνημόσυνα χωρίς μια ουσιαστική πρόταση. Κάνω λοιπόν εγώ μια! Αγνοήστε τους ιατρόπουλους κι όλες τις TV-περσόνες κι αφήστε τους στο χτένισμά τους. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' όσο νομίζετε. Όλα αυτά που λέει τα 'χει κλέψει απ' τους σοβαρούς πνευματικούς ανθρώπους αυτού του τόπου, που τα 'λεγαν πριν από δυο χρόνια. Στο copy-paste και στα ufo ειναι αυθεντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλώς τον πρακτοράκο!Πάλι έπιασες δουλειά "υπηρεσιακέ";
    Μας έλειψες! Σε πονάει το μαλλί μου,ε; Έλα τώρα,πές μας την αλήθεια, μην κρύβεσαι. Είσαι ένας από τους "Ξεφτίλες" που πονάς γιατί δεν είσαι αναγνωρίσιμος; Μπά, ψιλοπραγματάκια έχεις γράψει,έτσι δεν είναι,μεγάλε; Και ποιος ξέρει και τι άλλη ζημιά σου έχω κάνει εν αγνοία μου. Όσο για τους πνευματικούς τους σοβαρούς που λες πριν δυό χρόνια, μάλλον θα αντιγράψανε από μια συνέντευξή μου πριν...30 χρόνια, στο Γιάννη Φλέσσα και στο βιβλίο του "Ιδέες και Δημιουργοί" που στο ξεκούδουνο του δήλωσα ότι στις αρχές του 2000 η Ελλάδα θα καταντήσει μπουρδελάκι των ευρωπαίων και οι ΄Ελληνες γκαρσόνια τους,άμα δεν προσέξουμε από τώρα.(Δηλαδή,από τότε..)
    Και κάτι τελευταίο.Εμένα,καλώς ή κακώς,μέ λένε Δημήτρη Ιατρόπουλο. Εσένα,αφού δεν κάνεις καλοπροαίρετη κριτική ως Ανώνυμος, όπως οι άλλοι Κύριοι εδώ μέσα,αλλά συμπεριφέρεσαι σαν προβοκατόρισσα τσούλα, ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ; Έχεις όνομα; Ή, για να τα λέμε σταράτα πώς θέλει κι ο καθηγητής στο ξεκίνημα αυτού του διαλόγου,έχεις αρχίδια; Ή είσαι κι εσυ ένας απ΄τους γνωστούς φλώρους που το παίζουνε ιστορικοί της ΔουΝουΤου επανάστασης;
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμε 10:47,
    Πρέπει να λες κι ευχαριστώ που σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις και την ψυχοθεραπεία σου δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ...Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΠ ΤΟ ΣΩΡΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ-ΜΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΩΣ ''ΑΥΤΟΙ''ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν εχουμε ουτε διαννοουμενους,ουτε πολιτες της προκοπης...

    Τόσα πολλά βόδια,τόσες πολλές κουράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανένα κ.Ιατρόπουλο ή όποιον άλλο γράφει εδώ και καταθέτει την άποψή του, θα κατηγορίσω τον κ.Ανώνυμο ο οποίος επιτήθετε άνευ ουσίας... Γιατί κύριε σας ενοχλούν τα γραπτά του κ. Ιατρόπουλου? τι δώσατε εσείς σε αυτό το τόπο, πνευματικότερο που σας κάνει καλύτερο και με μεγαλύτερη φωνή, κριτή κάποιων που έστω γράφουν και αποτυπώνουν εδώ τις σκέψεις και τους φόβους τους για το μέλλον αυτής της χώρας? Εκθέστε μας τις δικές σας απόψεις και μετά διαφωνήστε... αλλά όταν δεν έχεις άποψη, αλλά επιτήθεσε σε κάποιον που υψώνει την φωνή του, μάλλον φοβάσαι την καρεκλίτσα που έχεις κάτσει και με αυτό τον τρόπο θεωρείς ότι την υπερασπίζεσαι... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ... και αυτό το ανώνυμος βρε παιδί μου... να κατηγορείς ανωνύμως τελικώς είναι αυτό που λέει ο λαός (κι εγώ)... "ο άνθρωπος δεν έχει όρχεις να βάλει την υπογραφή του στις απόψεις του".
    Κύριε Ιατρόπουλε σας θαυμάζω για το λόγο και το σθένος σας αυτές τις κρίσιμες ώρες. Θέλει πολλά καντάρια α..... σήμερα να υψώσεις φωνή με όποιο κόστος... Ευχαριστώ για την φιλοξενία....
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Ιατρόπουλους καλά τα λέει με την "πένα"...

    Σε καμιά κοινωνική δράση όμως συμμετέχει ή απλά "μαστιγώνει" δημοσιογραφικά τους ομοίους του (ή ανταγωνιστές;) για να σωθεί από τις επερχόμενες ροχάλες της νέας γενιάς με "τεκμήριο" αθωότητας αυτό το άρθρο?

    Αλλιώς να τον συμπεριλάβουμε και αυτόν στις επόμενες "ροχάλες" της νέας γενιάς.

    Από πορδο-λόγιους χορτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είτε "ιατρόπουλος" με πεζό γράψεις, είτε γαλατικά:"Ιατρόπουλους" ,(επειδή το μόνο που διαβάζεις μανιωδώς είναι ο Αστερίξ), η αλήθεια είναι ότι και τους "πορδολόγιους" και τη "ροχάλα" από το δικό μου κείμενο τα..αντέγραψες! Και ενώ εσύ πέρδεσαι γράφοντας τις αυνανίες σου, οι διπλανοί σου στο ποστ σ΄έχουν μουσκέψει στη ροχάλα και φαίνεται ότι σ' αρέσει γιατί...συνεχίζεις,μαζοχιστούλη!

    Κι επιπλέον η κοινωνική δράση δεν είναι..ομάδα ή συλλογικότητα για να μετέχει κανείς σ΄αυτήν, βρε ολιγογράμματε! Η κοινωνική δράση είναι συμπεριφορά,που ασκείται από τον ενεργό πολίτη,όταν αυτός μετέχει σε ομάδες προβληματισμού κλπ.

    Εν τω μεταξύ, εσύ,μη στέκεσαι καθόλου,τώρα! Τρέχα να γκουγκλάρεις πάλι, να δεις τις αναδημοσιεύσεις μου, να διαλέξεις σε ποιο μπλογκ θα "εργαστείς" ξανά,μήπως και εισπράξεις "επιτέλους στο...τέλος" ολίγη ξεθωριασμένη πράσινη εύνοια, προς το αποτυχημένο και κοινωνικά,αλλά δυστυχώς και βιολογικά απ' όσα καταλάβαμε όλες και όλοι εδώ μέσα,πρόσωπό σου..

    Σε "υπηρεσία" είσαι,ή εργάζεσαι; Πάντως τα "αφεντικά" σου τα ξέρω, κι είναι κι αυτοί για κλάματα φουκαρά μου,όπως εσύ.

    (Και στο είχα παραγγείλει αείμνηστε μπαρμπαγιάννη,όσο ζούσες, ήταν λάθος το "Ρωμιοσύνη". "Ελληνοσύνη" έπρεπε να βαφτίσεις το σπουδαίο σου εκείνο έργο. Να τώρα, εκεί ακουμπήσανε οι "νεοέλληνες" και νενεκιάζουν γραικυλίστικα..Και πάμε πια, ολοζούμπιτοι να ξεμείνουμε από ΄Ελληνες..)

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πως να στηρίχτει ο διάλογος όταν η οποία προσέγγιση.. έστω.. να στοχοποιηται με ταμπέλες..? (θλιβερο φαινομενο)
    Αλλα προχτές άκουσα μια πολύ καλή ιδέα-προταση από τον υπεύθυνο της Corallia Glaster. κ. Β.Μακιο.στην (εκπομπη της tv της βουλης καρτα μελους και στην κ.Ματρ.Δικαιακου)
    http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/Tv-History/?d=06/03/2011&tv=aae13a30-73eb-46ec-b98a-913f6b63423b&p=0bd37c96-10c6-440b-ae01-7bc18fe5b814

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΩΡΕ! ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ! ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΕΕΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΝΕΕΣ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ !!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Δημήτρης Ιατρόπουλος είναι ένας απο τους λίγους πνευματικούς ανθρώπους αυτής της χώρας που δεν τρώει το παραμύθι της νέας τάξης,μακάρι εσείς που τον πιάνετε στο στόμα σας, να είχατε έστω και μια στάλα αγάπης για την Ελλάδα. Δημήτρη, συνέχισε τον αγώνα σου όπως και όλοι οι απλοί Έλληνες του μόχθου και μην ασχολείσαι με τα ερπετά...έτσι και αλλιώς μια ζωή σέρνονται. Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]