Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνος Καμμένος: Συνεννόηση για την προάσπιση και όχι την παράδοση της χώρας

Με δύο κουβέντες ο Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα της λύσης αλλά και την εξήγηση της κακοδαιμονίας της χώρας. Λέγοντας δηλαδή τα αυτονόητα.

Σταθερότητα: Για να υπάρξει σταθερότητα στην χώρα πρέπει να υπάρξει σταθερή πολιτική. Μέχρι στιγμής, η συμπεριφορά των πολιτικών εξουσίας θυμίζει μάλλον ακυβέρνητο καράβι.

Διαφάνεια: Πάει ο καιρός που το μέλλον της χώρας αποφασίζετο σε κλειστά τραπέζια μακρυά από τα μάτια του Ελληνικού λαού. Ο Καμμένος απαίτησε την καταγραφή πρακτικών από όλες τις συναντήσεις του προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι αλισβερίσια ντροπής.

Οικονομία: Είναι απαράδεκτο να μιλούμε για οικονομικό σχεδιασμό και συναίνεση στην πορεία της χώρας, όταν η έκθεση της BlackRock δεν δίδεται στην δημοσιότητα αλλά
προκλητικά αποσιωπείται. Εδώ υπάρχει το ΜΕΓΑ θέμα: Πως είναι δυνατόν να έχει ένας πολιτικός αρχηγός στα χέρια του τις ανομίες των τραπεζών και να μην τις κοινοποιεί.

Πως το ανέχεται αυτό οποιοσδήποτε πολιτικός ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Εδώ μιλάμε για τον ορισμό της διαπλοκής! Είναι γνωστό άλλωστε ότι η λειτουργία των “μεγάλων” ΜΜ”Ε” βασίζεται αποκλειστικά στις προθέσεις των τραπεζών. Κοινώς, όποιος έχει την έκθεση και την κρύβει, κρατά στα χέρια του όλο το κουβάρι.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να βγει η έκθεση στην δημοσιότητα ώστε να φανεί η πραγματική κατάσταση των τραπεζών, που θέλουν μάλιστα και 18 δις “το συντομότερο’!

Εθνικά Θέματα: Σκοπός της όποιας συνεννόησης είναι να διασφαλιστεί η Εθνική Ανεξαρτησία, η Εθνική ακεραιότητα και η δημόσια ασφάλεια. Όχι να παραδοθεί η χώρα και να καταστραφεί η Ελληνική οικογένεια.

“Η οικογένεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Ελλάδας. Χρόνια πολλά στις Μητέρες” ήταν το κλείσιμο της δήλωσης του. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Oλόκληρη η δήλωση του Πάνου Καμμένου

"Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας και οι πολίτες,οι Έλληνες πολίτες,πρέπει να γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Κύρια αιτία της κακοδαιμονίας του τόπου είναι η ασυνεννοησία των πολιτικών δυνάμεων και η παρερμηνεία των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κρατούμε σταθερές τις απόψεις μας αλλά και το πόρισμα των εκλογών.Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ό,τι λέμε ισχύει για πάντα.

Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε και το Σύνταγμα δίνει στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αυτή τη δυνατότητα. Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά ούτε στην διαφάνεια, ούτε στην συνεννόηση.

Είναι ασφαλώς δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας να διερευνήσει τις προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων και πιστεύω πως αυτό θα γίνει.

Οι επαφές ωστόσο που είχα με άλλους πολιτικούς αρχηγούς με κάνει να πιστεύω ότι η σύνθεση δεν είναι δική τους επιλογή.

Ελπίζω και ζητώ στο τέλος αυτής της διαδικασίας, να υπάρξει συζήτηση με κοινό τραπέζι, με την σύνθεση που τελικώς θα επιλέξει ο πρόεδρος, όπου θα αναλυθούν από τους αρμόδιους φορείς η πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας, όπως επίσης και τα ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής.

Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι είναι παράδοξο οι αρχηγοί των κομμάτων να μην έχουμε καν τις εκθέσεις για την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών.

Βασική προϋπόθεση επιτυχίας θεωρούμε ότι είναι η κατά μόνας προηγουμένως τοποθέτηση ενώπιον του προέδρου εκάστου πολιτικού αρχηγού, χωρίς εξαρτήσεις αλλά και με τήρηση των πρακτικών.

Να προηγηθεί δηλαδή η κατά μόνας συζήτηση του προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να καταγραφούν σαφώς οι θέσεις όλων των πολιτικών αρχηγών και να κοινοποιηθούν στους υπολοίπους.

Τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων, όχι για να παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, αλλά για να προασπίσουμε την εθνική ανεξαρτησία,την εδαφική ακεραιότητα και την ελληνική οικογένεια.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες. Η οικογένεια είναι η βάση της Ελλάδος".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]