Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιερώνυμος: "Θα έρθουν και άλλες δυσκολίες..."

Θα έρθουν δυσκολότερες μέρες και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, ανέφερε χθες ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής στο Ρουφ και σε εκδήλωση για την συμμετοχή κληρικών σε προγράμματα επιμόρφωσης.

Ο αρχιεπίσκοπος τόνισε την ανάγκη προετοιμασίας των κληρικών, με στόχο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.
"Θα έρθουν και άλλες δυσκολίες" τόνισε ο αρχιεπίσκοπος "αλλά σ΄ αυτόν τον αγώνα δεν μπορούμε να μείνουμε στον πετροπόλεμο. Ο πετροπόλεμος βοήθησε και βοηθάει πολλές φορές, αλλά στην εποχή των πυρηνικών δεν μπορεί να βοηθήσει ο πετροπόλεμος όπως παλαιότερα".

Ο αρχιεπίσκοπος επανέλαβε ότι η "Αγία Τράπεζα δεν τελειώνει με το "δι ευχών" αλλά από εκεί αρχίζει" και πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει πράξη στην καθημερινή ζωή η θεία ευχαριστία.

Την σημασία της επιμόρφωσης στους κληρικούς τόνισε ιδιαίτερα ο ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Βλ. Φειδάς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ρε μηλισε να μεταλαυουμε να μετανοεισουμε μηλα ρε για τον ελληνα οτι δεν ειναι αυτος που παροσιασε ο μπασταρδος ομοειδεατησου αφου εισαι μπατσοκ ειναι δυνατον να βγεις μπροστα να οδηγεισεις το λαο για αυτο που ειναι και να φυγουν οι δυναστες οχι βαιβεα να προσεφχιθουμαι να βυγουν δε φευγου ο κολοκοτρονης πολεμαγαι και προσευχοταν που εισαι χριστοδουλε ποσο μας λειπεις ποσο σε χριαζομαστε να διοξουμε τους γραικιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη μηλας καθολου ρε δεν εισαι ελληνας μαζητους εισαι του συστιματος μας ξεχασες παραιτισου να ερθη κανενας νεωτερος και να ειναι ελληνας να οδηγηση το λαο στην ελευθερια και δηκαιωσινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]