Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να συλληφθεί ο πρωθυπουργός ως πολιτικός εγκληματίας

Η ελληνική δυναστική κομματοκρατία “συστημικός κίνδυνος” για την Ευρώπη και τον κόσμο

Η απόφαση του Γ.Παπανδρέου να διεξαγάγει δημοψήφισμα δεν υπαγορεύθηκε από δημοκρατική ευαισθησία. Αποβλέπει στον εκβιασμό της κοινωνίας. Την οποία αφού έστησε στο χείλος του γκρεμού την απειλεί ότι θα την πυροβολήσει εάν δεν αυτοκτονήσει.

Ο Γ.Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές με απάτη διακηρύσσοντας ότι “λεφτά υπάρχουν”, ενώ γνώριζε ότι η χώρα ευρίσκετο ένα βήμα πριν από το αδιέξοδο, έχοντας επί μακρόν, με συστηματικό τρόπο, λεηλατηθεί ο δημόσιος πλούτος και το κράτος διαφθαρεί από την πολιτική τάξη. Ως πρωθυπουργός, για πολλούς μήνες, δεν έπραξε το παραμικρό για να προλάβει τη συμφορά, κάνοντας έτσι αναπόφευκτη την υπαγωγή της στη διεθνή επιτροπεία υπό την τρόικα. Αλλά και καθόλη τη μετέπειτα περίοδο έως σήμερα, πολιτεύθηκε ως κατακτητής επί της κοινωνίας, μετακυλίοντας σ’αυτήν το σύνολο των βαρών που συσσώρευσε η πολιτική τάξη. Μοναδική του μέριμνα ήταν να διατηρήσει ατόφιους τους πυλώνες του δυναστικού και διεφθαρμένου κράτους, τα προνόμια της πολιτικής τάξης και των συμμάχων της.
Στο διάστημα αυτό…

όχι μόνο δεν ελήφθησαν μέτρα για τη μεταρρύθμιση του κράτους, αλλά και βάθυνε η διαφθορά, διευρύνθηκε η φοροδιαφυγή, η ευνοιοκρατία και η αναποτελεσματικότητά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σώμα της νομοθεσίας που συντηρεί τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αντί να μειωθεί, ενισχύθηκε. Ακόμη και τα κραυγαλέα και ομολογημένα σκάνδαλα συγκαλύφθηκαν. Κανένας πολιτικός δεν προσήχθη στη δικαιοσύνη. Ούτε ο πιο ευφάνταστος κακοποιός δεν θα είχε στήσει τόσα συνταγματικά, νομικά και πραγματικά αναχώματα, προκειμένου να προστατευθεί από τις ανομίες του, όσα η πολιτική τάξη της χώρας. Η κοινωνία έχει αναδειχθεί σε μείζονα εχθρό της πολιτικής τάξης. Και η κοινωνία την έχει στοχοποιήσει ως την μείζονα αιτία της δυστυχίας της. Μια πολιτική τάξη που δεν διαθέτει την παραμικρή νομιμοποίηση στην κοινωνία δεν μπορεί να εκπροσωπεί τη χώρα.

Η πολιτική Ευρώπη επέλεξε δυστυχώς να στηριχθεί και να στηρίξει την ηγεσία αυτή για τη διαχείριση της κρίσης, βλάπτοντας την ελληνική κοινωνία, χωρίς να αναλογισθεί ότι αργά ή γρήγορα θα εκκαλείτο να καταβάλει το τίμημα. Η ελληνική κοινωνία, αντιμέτωπη με τις καταστροφικές συνέπειες της κρίσης, σε κατάσταση ασφυξίας, με τη βεβαιότητα ότι δεν διαγράφεται στον ορίζοντα καμία προοπτική εξόδου από την κρίση, παρά τις πρωτοφανείς θυσίες στις οποίες υπεβλήθη, οδηγήθηκε στη διαμόρφωση ενός εκρηκτικού μίγματος επιθετικής συμπεριφοράς κατά της πολιτικής τάξης, ιδίως κατά της κυβέρνησης. Η τελευταία, επέλεξε με προκλητικό τρόπο την καταστροφή της χώρας, από την απαλλοτρίωση του προνομίου της ιδιοποίησης του δημόσιου αγαθού, το οποίο εμμένει να διατηρεί ατόφιο μέχρι και σήμερα. Το αδιέξοδο αυτό έγινε πασιφανές όταν κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, η κοινωνία κατέβασε από τις εξέδρες των επισήμων τους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του μικρού ανθρώπου που έστησε η πολιτική τάξη στην προεδρία της πολιτείας.

Η απόφαση του Γ.Παπανδρέου να διεξαγάγει δημοψήφισμα δεν υπαγορεύθηκε από δημοκρατική ευαισθησία. Αποβλέπει στον εκβιασμό της κοινωνίας. Την οποία αφού έστησε στο χείλος του γκρεμού την απειλεί ότι θα την πυροβολήσει εάν δεν αυτοκτονήσει.

Η πολιτική Ευρώπη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της, να συμπήξει συμμαχία με την ελληνική κοινωνία, να την βοηθήσει -βοηθώντας έτσι τον εαυτό της- να απαλλαγεί από τη δυναστική κομματοκρατία, η οποία είναι σε δυσαρμονία με το εθνικό – και το ευρωπαϊκό- συμφέρον. Να αντιληφθεί ότι η ελληνική πολιτική τάξη αποτελεί την πρωτογενή αιτία της ελληνικής κρίσης και, κατά τούτο, συνιστά “συστημική απειλή” εφεξής και για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και, όπως όλα δείχνουν, για τον κόσμο.

Όσο και αν για τα ευρωπαϊκά ήθη φαντάζει υπερβολικό, είναι επείγον να συνδράμει την ελληνική κοινωνία: (α) με την έκδοση διεθνούς εντάλματος για την σύλληψη του πρωθυπουργού και την προσαγωγή του στη δικαιοσύνη, για το ενσυνείδητο έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και, περαιτέρω, εναντίον της Ευρώπης. Η ευρωπαϊκή κοινότητα καλείται να πράξει αυτό που το ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει. Η σύλληψή του θα λειτουργήσει παραδειγματικά, ως καταλύτης, για να συνετισθεί το σύνολο της πολιτικής τάξης της χώρας, που διακατέχεται από την ίδια λεηλατική λογική. (β) επιλέγοντας να στηρίξει τη συγκρότηση μεταβατικής κυβέρνησης στη χώρα, αποκλειστικά από εξωπολιτικούς παράγοντες, με συγκεκριμένη εντολή την υπέρβαση του δυναστικού κράτους και την αποκάθαρση του πολιτικού συστήματος από τις πολιτικές συμμορίες που το λυμαίνονται.

Η ελληνική κοινωνία, μια κατά παράδοση και φύσει ευρωπαϊκή κοινωνία, αξίζει τη συμπαράσταση αυτή. Για το συμφέρον της ίδιας της πολιτικής Ευρώπης. Πολλώ μάλλον, αφού η εναντίωση της κοινωνίας στην πολιτική τάξη και, ειδικά, στην κυβέρνηση της χώρας, δεν στοιχειοθετεί την επιλογή της υπέρ της χρεωκοπίας, της εξόδου από το ευρώ και φυσικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο δίλημμα αυτό σπρώχνει την ελληνική κοινωνία ο τυχοδιωκτισμός του Γ. Παπανδρέου, δεν την αντιπροσωπεύει.

[1] Μετάφραση από τα γαλλικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Όταν άκουσα τον τουρκο-πασόκο βουλευτή να εκφωνίζει εντός της βουλής τα εξής: "είμαι φανατικός οπαδός του κόμματος και του δημοψηφίσματος" συνειδητοποίησα ότι δίχως όπλα και τσιγγέλια παραμάσχαλα δεν θα ελευθερωθεί η ΕΛΛΑΣ απο τα δαιμόνια της αυτοκρατορικής αυλής του σκότους

    μεταξύ ζωής και θανάτου επιλέγω τον θάνατο υπό τον όρο να μην ξαναζήσει ούτε σπόρος του πασόκ εν ελλάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δρ. Γεώργιος Κοντογιώργης είναι σωστός, μόνον με την προϋπόθεση όμως ότι το δημοψήφισμα δεν πρόκειται τελικά να διεξαχθεί. Διότι η πρόταση του Γ. Παπανδρέου να διεξαγάγει δημοψήφισμα είναι απλά μία μπλόφα, γιά την εξαγορά χρόνου, ώστε το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της έξωθεν επιβεβλημένης και αισχρά δυναστικής κομματοκρατίας να εκτελέσει την επίσης έξωθεν εντεταλμένη του αποστολή.

    Και η έξωθεν εντεταλμένη αποστολή τούτη δεν είναι άλλη από την αποδόμηση όλου του ελληνικού μας κόσμου: ως κοινωνία πολιτών, ως οικονομία, ως έθνος και ως χώρα. Μόνον ως ένας χώρος εκμετάλευσης η Ελλάδα ενδιαφέρει το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της έξωθεν επιβεβλημένης και αισχρά δυναστικής κομματοκρατίας.

    Ναι, εξωδερμικά, η πρόταση Κοντογιώργη θυμίζει ένα μωρό που το δέρνει η μαμά του και, ως μία ενστικτώδη αντίδραση, το μωρό αγκαλιάζει την μαμά του κλέγωντας με μαύρα δάκρυα και αναφιλητά. Στην προκειμένη περίπτωση, η μαμά είναι η Ευρώπη και το μωρό η Ελλάδα.

    Ως μία τακτική όμως, η πρόταση Κοντογιώργη είναι σωστή! Διότι, ακόμη και απλά ως πρόταση, και δη στα Γαλλικά, δημιουργεί το ιστορικό προηγούμενο μίας τακτικής συνεργασίας με την μαμά Ευρώπη, μέσα στο όλο πλαίσιο της στρατηγικής νομιμοποίησης της ανατροπής του όλου νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της έξωθεν επιβεβλημένης και αισχρά δυναστικής κομματοκρατίας.

    Αυτός δεν είναι ο τελικός στρατηγικός στόχος του ελληνικού μας έθους και έθνους; Όχι εθνικιστικά, αλλά εθνικά και συλλογικά ψάχνουμε, ως μία κοινωνία πολιτών, την επαναφορά της πραγματικής δημοκρατίας. Όχι της πραγματικής δημοκρατίας ως αυτοσκοπό, αλλά επειδή η πραγματική δημοκρατία εμπεριέχει το πρόταγμα της καθολικής μας ελευθερίας, όπως και της εθνικής μας ανεξαρτησίας και πολιτικής αυτοθέσμισης.

    Η πρόταση Κοντογιώργη αποβλέπει λοιπόν στην έξωθεν νομιμοποίηση του ήδη επαναστατημένου ελληνικού μας κόσμου. Ή μήπως έχει κανείς την λανθασμένη εντύπωση πως η περιφέρεια του ελληνικού μας κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των χωρών-μελών της ΕΕ, τάχα δεν έχουν Ανάγκη την πραγματική δημοκρατία, με το πρόταγμα που τούτη εμπεριέχει, δηλαδή της επίσης καθολικής των ελευθερίας;

    Απλά, η πρόταση Κοντογιώργη προσπαθεί να ανοίξει την πολιτική κρίση στην Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να δείξει δηλαδή την πραγματική διάσταση ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία και την δυναστική κομματοκρατία. Αυτό έγινε άκρως κατανοητό από τον δημοσιογράφο της γαλλικής εφημερίδας, ο οποίος συνοδεύει το κείμενο του Κοντογιώργη με μία συνέντευξή του στα Γαλλικά! Έχει δε τεράστια σημασία τούτο διότι το κοινοποιούν και στο περιβάλλον του Σαρκοζύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι δικαζει πολιτικους στην εβρελαδα,απλα δεν υπαρχει...
    ομως δικαζουν οι επαναστασεις,και οι μαφιες..
    ελπιζουμε σε επανασταση. ελληνικη βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσσα και πούπουλα , στο γιαχωβάδικο Αμερικανάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ευρωπη να κανει ΤΙ;
    Η δεν ξερεις τι σου γινετε, η, εισαι και εσυ ενας απο αυτους που θελουν την ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ.
    Οι παντες μιλουν για τα οικονομικα της χωρας.ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει για την ΚΑΤΟΧΗ. ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα ΜΜΕ καλουν δεξιους!!!!!!!!!!! να μας πουν τι πρεπει να κανουμε τωρα!!! Ακομη και το δηδεν "αντιμνημονικο" καναλι το κοντρα !(;)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ειναι σκλαβωμενο ΝΕΝΕΚΟΙ και θα το ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ.
    Με Εθνικο νομισμα και μακρυα, πολυ μακρια, οσο πιο μακρυα μπορουμε απο την φιδοφωλια την Δυση.
    Με τους "φιλους εταιρους" οχι μονο θα πεινασουμε,αλλα θα παρουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Πατριδα.Πως σας διαφευγη;

    ΝΑΙ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πουλημενοι νενεκοι.
    Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ και το ευρω.Οσοι φοβουνται τις δυσκολιες,δεν εχουν θεση αναμεσα μας.Καντε στην ακρη,ντραπητε τουλαχιστον τα παιδια σας.Που θα δουν αλλους γονεις,παππουδες και γιαγιαδες,να πολεμουν για την Ελευθερια μας.Οταν θα ελευρωθουμε,(συντομως),τι θα τους πητε ρε γραικυλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκαθηλώστε το όνομα Αντρέας Παπανδρέου από όλους τους δημόσιους χώρους, κτίρια, πλατείες, δρόμους, και ό,τι άλλο φέρει τ' όνομά του.
    Α υ τ ό ς μ α ς έ φ ε ρ ε σ ' α υ τ η τ η ν κ α τ ρ α κ ύ λ α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αυτός είχε τον λόγο του και έλεγε οτι λεφτα υπάρχουν.
    Οι Ελληνες έπρεπε να τον πιστέψουν;
    Ο Κραμανλής έλεγε οτι έχονται δύσκολες στιγμές. Κανεις δεν τον πιστεψε.
    Τον Ιούλιο του 2009 πριν τις εκλογές εγινε η συνάντηση των μελών της Μπιντελμπεργκ. Ο ΓΑΠ ήταν καλεσμένος. Κανείς δεν έδωσε σημασία. Ιδού το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται 2 χρόνια τώρα η Ελλάς από τις αγορές δεν οφείλεται στο χρέος μας αλλά στο γεγονός ότι είμαστε μια καταχρεωμένη χώρα στη ζώνη του Ευρώ.Οι αγορές μας πολεμούν όχι γιατί είμαστε μια χρεωμένη χώρα, αλλά γιατί είμαστε μια χρεωμένη χώρα στη ζώνη του ευρώ.Έξοδος από την Ευρωζώνη=Έξοδος από το μάτι του κυκλώνα.Γιατί ο Παπανδρέου κάνει δημοψήφισμα;Οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί και οι Γάλλοι το τρέμουν!Οι μεγαλομέτοχοι των Ελληνικών τραπεζών, τα μεγάλα σουπερμάρκετ και οι μεγάλοι εισαγωγείς το τρέμουνε!Οι μεγάλες ευρωπαικές εταιρίες το τρέμουνε.Οι πλούσιοι εισοδηματίες το τρέμουνε!Γιατί τότε το κάνουμε;Γιατί μας το είπαν οι Εβραίοι για να μας σώσουν το τομάρι!Ο Σόρος βγήκε και δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου δεν θα εφαρμοστεί και ότι σύντομα η Ελλάς θα βγει από την Ευρωζώνη. Οι Εβραίοι που ελέγχουν την καρδιά της Παγκόσμιας οικονομίας και των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων γνωρίζουν καλύτερα από όλους το παιχνίδι που παίζεται.Ξέρουν ότι η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου οδηγεί την Ελληνική οικονομία σε 10ετή στραγγαλισμό.Η ανεργία μέσα σε μια δεκαετία θα χτυπήσει τέτοια νούμερα, που σε λίγο Έλληνες θα παίζουν μπουνιές στα φανάρια για το ποιος θα καθαρίσει πρώτος τα παμπρίζ των αυτοκινήτων, ενώ οι Ελληνίδες θα συναγωνίζονται τις αλλοδαπές για μια θέση στην πορνεία.Οι Εβραίοι δεν θέλουν μια αδύναμη Ελλάδα απέναντι στην αναθεωρητική και ιμπεριαλιστική Τουρκία και ακόμη περισσότερο δεν θέλουν οι Γερμανοί και οι ΒορειοΕυρωπαίοι να αγοράσουν τη δημόσια περιουσία μας κοψοχρονιά.Πολλοί κατηγορούν το ΓΑΠ ότι δουλεύει για τους Αμερικανούς.Καμμία σχέση.Ο ΓΑΠ έχει μερική Εβραική καταγωγή και δουλεύει για το γένος του.Όποιος έχει γνωρίσει τον Ισραηλινό λαό από κοντά θα έχει διαπιστώσει ότι παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές τους οι Εβραίοι είναι πάντα μια γροθιά και διαθέτουν ιστορικά απίστευτη ομοψυχία σε αντίθεση με το γένος των Ελλήνων που από την αρχαιότητα έκανε τον εμφύλιο πόλεμο μέρος της καθημερινής του ζωής.Ο ΓΑΠ είναι ξοφλημένος πολιτικά στην Ελλάδα ,αλλά με την πρόταση για δημοψήφισμα καταστρέφει τη διεθνή πολιτική του καριέρα.Τέλος στα όνειρα του για Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ!Γιατί αυτοκτόνησε πολιτικά;Γιατί του το είπαν οι Εβραίοι και όταν υπάρχει τέτοια εντολή κάθε Εβραίος θυσιάζει την ατομικότητα του για το συλλογικό στόχο.Δεν είναι συνωμοσία, είναι κοινή λογική.Ίσως όσοι έχουμε και ανάλογες σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο, στους Διεθνείς Οργανισμούς και στη Διεθνή Γεωστρατηγική είμαστε λίγο πιο εκπαιδευμένοι στο να "βλέπουμε"!Αδερφοί Έλληνες τον επόμενο μήνα θα ακούσετε πολλά που φάσκουν και αντιφάσκουν και αυτό γιατί τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, πιο πολλά από ποτέ.Θα βγουν δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν ότι 1 στους 2 Έλληνες θα απέχει και θα στοχοποιήσουν την αριστερά ως τη μόνη δύναμη που θέλει τη Δραχμή.Μην πιστεύετε τίποτα!Όλοι γνωρίζουν την ιστορική έφεση του Ελληνικού Έθνους στο ΟΧΙ και αυτό που φοβούνται είναι το ΟΧΙ της λαικής δεξιάς και της ευρύτερης μεσσαίας τάξης που σκοπεύουν να στραγγίξουν οικονομικά.Ο λόγος μου δεν διαθέτει απτά επιχειρήματα υπέρ του όχι ,αλλά συνιστά καθαρή αποκρυπτογράφηση των ενδόμυχων προθέσεων της κάθε αντιμαχόμενης πλευράς.Επιχειρήματα θα υπάρξουν πολλά και από τις 2 πλευρές και δη από ειδικούς οικονομολόγους και αναλυτές.Στο τέλος όμως Έλληνα η πράξη σου, το δικό σου ναι ή ΟΧΙ θα γράψει ιστορία και θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας για ολόκληρο τον 21ο αιώνα.ΥΓ:Όλοι οι πλούσιοι κάτοικοι της Εκάλης έχουν εγκαταλείψει της βίλες τους και έχουν εγκατασταθεί είτε στο Λονδίνο,Ηνωμένο Βασίλειο είτε στην Ελβετία(χώρες εκτός Ευρωζώνης).Όλοι αυτοί που έχουν τους καλύτερους συμβούλους φύγανε όσο η Ελλάς ήταν ακόμη στο ευρώ.Περάστε μια βόλτα από την Εκάλη σήμερα, που θυμίζει εγκαταλελειμένο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
    http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

    O Δημήτρης Καζάκης μιλά για το δημοψήφισμα…
    http://www.youtube.com/watch?v=BmXZWzOeoew

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ..

    ... ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ .....

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ !!!!!!

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΜΕ ΤΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ) ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΙΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ !!!!!

    ΙΔΟΥ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ... ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΛΟΦΙΟ !!!!

    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 1.000.000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ .... ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ .... "ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" .....

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΛΑΝΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ !!!!!!

    ΓΙΑΤΙ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ...
    Η Ν.Δ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .....

    ..... ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ - ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ "ALL AROUND THE FCKNG GLOBE" ..... ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ..... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ "ΚΑΝΟΥΝ", ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ), ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ....
    .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς βγαίνει ο τίτλος του άρθρου; Δεν χρειάζονται μυστικές πληροφορίες, που να μας αποκαλύπτουν ότι η οικογένεια Παπανδρέου πήρε από τους τοκογλύφους προμήθεια 2,5 δις ευρώ.
    Γνώσεις χρειάζονται.
    Αν γνωρίζει κάποιος την "πιάτσα", μπορεί να βγάλει τις "ταρίφες".

    Αυτό, το οποίο λέμε, είναι ότι …θα είναι κορόιδα οι Παπανδρέου, αν δεν πάρουν αυτό το ποσό για τις προδοτικές ενέργειές τους. Τουλάχιστον αυτό το ποσό, εφόσον αυτή είναι η ελάχιστη "ταρίφα" γι' αυτά που έκαναν εις βάρος της Ελλάδας.
    Τόσα κέρδη αποφέρει η υπηρεσία τους απέναντι στους τοκογλύφους. Τόσα χρήματα "νομιμοποιούνται" να ζητήσουν ως οικογένεια από την Goldman Sachs, τη Ντόιτσε Μπανγκ, τον Σόρος ή τον Μπάφετ.

    Αυτό είναι το λογικό "τίμημα" της πιάτσας. Τους εξασφαλίζεις 247,5 δις ευρώ και σου δίνουν δώρο τα 2,5 δις. …

    ---------------------------------------
    Θα ήταν κουτοί ο Παπακωνσταντίνου με τον Λοβέρδο, αν δεν ζητούσαν το "κατιτίς" τους για την "τακτοποίηση" των οικονομικών του ελληνικού λαού με βάση τις εντολές του ΔΝΤ και των τοκογλύφων.

    Θα ήταν κουτός και ο Ραγκούσης, αν δεν ζητούσε τα ανάλογα για την "παγίδευση" του ελληνικού κράτους.

    Σύμφωνα με τις πιο υποτιμημένες εκτιμήσεις μας ο καθένας από αυτούς "δικαιούται" τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ.


    Απλά πράγματα, τα οποία συμβαίνουν καθημερινά.

    ============================================
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    Αρχηγός του ΕΑΜ Β’


    Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ
    ---------------------------------------
    Όποιος Έλληνας πολιτικός υπογράψει πώληση δημόσιας γης, είναι εγκληματίας, που δικαιούται τον θάνατο.

    Η δημόσια γη δεν πωλείται ...
    Δεν μπορούμε να την πουλήσουμε ...
    Δεν μας ανήκει, για να φερθούμε σαν ιδιοκτήτες της.
    Την απέκτησαν οι πατεράδες μας με το αίμα τους, για να την κάνουν δώρο στα παιδιά μας...
    Την απέκτησαν οι προηγούμενες γενιές Ελλήνων, για να την κάνουν δώρο στους Έλληνες του μέλλοντος ...
    Την απέκτησαν οι νεκροί, για να την κάνουν δώρο στους αγέννητους.

    Εμείς οι ζωντανοί απλά την εκμεταλλευόμαστε ...
    Τη δανειζόμαστε από τους ιδιοκτήτες με την υποχρέωση να τους την παραδώσουμε ατόφια ...

    Ποιος μπορεί να πουλήσει κάτι, το οποίο δεν του ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος Έλληνας πολιτικός υπογράψει πώληση δημόσιας γης, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, που δικαιούται τον θάνατο.

    Γράφει ο fnous fnous και συμπληρώνω :

    Όποιος Έλληνας.. κατ΄ όνομα.. πολιτικός υπογράφει πώληση έστω και μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, που δικαιούται δίς τον θάνατο - μιά απο των ΕΛΛΗΝΩΝ τα σπαθιά και μιά απο των ΕΛΛΗΝΩΝ τα ΙΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε
    3 Νοεμβρίου 2011 12:21 π.μ.

    διαβασα την αναλυση σου με ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα εχω να θεσω ενα πολυ σημαντικο ερωτημα.
    Απο ποιον θα επιβληθει η "πραγματικη δημοκρατια" στην Ελλαδα,αν οντως στηριχθουμε στην Ευρωπη?
    Γιατι ο Ευρωπαιος θα ενδιαφερθει για την "πραγματικη δημοκρατια" και δεν θα ενδιαφερθει για την καταληστευση του δημοσιου και ορυκτου πλουτου της χωρας μας?
    Μεχρι στιγμης,στο μονο που αποσκοπουν οι Ευρωπαιοι ειναι στα περουσιακα στοιχεια της χωρας μας και στις μειωσεις μισθων και συνταξεων καθως και στις αυξησεις φορων που υποτιθεται οτι πρεπει να ανεχθουμε για να γινουμε ανταγωνιστικοι και να μειωσουμε -δηθεν- τα ελλειματα μας!!
    Πιστευεις πραγματικα οτι αυτα τα αρπακτικα ενδιαφερονται για "δημοκρατια"?
    Δεν το νομιζω!!

    οσον αφορα τον Ανώνυμο 3 Νοεμβρίου 2011 9:38 π.μ. ,

    το να λες οτι οι Εβραιοι,Σορος και οι υπολοιποι κερδοσκοποι εχουν ως στοχο να σωσουν την Ελλαδα ειναι τουλαχιστον γελοιο!!
    Το δημοψηφισμα δεν γινεται για να σωσει ο ΓΑΠ την Ελλαδα,αλλα τον ιδιο του τον εαυτο με το να προσπαθει να συμπαρασυρει στο βρωμικο παιχνιδι του εις βαρος μας και τον ιδιο τον "κυριαρχο ελληνικο λαο", για να αποενοχοποιηθει απο τις παρανομιες του και να μην υπαρχει η δυνατοτητα να κινηθει το κρατος μας νομικα εναντιον του αφου την οποια επιλογη υποτιθεται την εκανε ο "κυριαρχος λαος" και οχι αυτο το ανδρεικελο!!
    Δεν ξερω κατα ποσο γνωριζεις τον Εβραϊκο λαο και προσωπικα δεν με ενδιαφερει!!
    Στην Ιστορια ομως εμεινες μεταξεταστεος!!
    Τα εγκληματα των Εβραιων κατα του Ελληνισμου και του Χριστιανισμου ειναι διαχρονικα!!
    ΑΝ διαβασεις παλαια Διαθηκη και τα Ταλμουδ τους θα δεις οτι εχουν ως διαχρονικο σκοπο τους την εξαθλιωση του κοσμου και σε καμια περιπτωση την διασωση της Ελλαδας!!Αντιθετως εναντιον της Ελλαδας και του Ελληνισμου εχουν πραγματοποιησει τα χειροτερα εγκληματα!!Αλλα δεν χρειαζεται να τα διαβασεις αν βλεπεις αντικειμενικα το τι γινεται αυτη την στιγμη στην Ελλαδα!!
    Αν ο ΓΑΠ δουλευει για το γενος του,τοτε να παει να γινει πρωθυπουργος στο Ισραηλ και οχι στην πατριδα μου!
    Οφειλες να γνωριζεις οτι σε ηγετικες θεσεις,οπως σε τραπεζες,πολιτικες θεσεις,ΜΜΕ,οικους αξιολογησης και "think tanks" βρισκονται Εβραιοι και μονο Εβραιοι!
    Η εξαθλιωση της Ελλαδας ειναι ο αρχικος στοχος τους διοτι σε συνθηκες εξαθλιωσης θα ξεπουλουνται τα περιουσιακα μας στοιχεια σε εξευτελιστικες τιμες!!
    Αυτος ειναι ενας πολυ πανουργος τροπος για να αποκτησουν γη και ακινητες περιουσιες σε νησια και στην Μακεδονια!Και ειναι ενας επισης πανουργος τροπος για να κυριευσεις ενα κρατος χωρις καν πολεμο!
    Και επειδη εχεις θρασος να συγκρινεις τους προγονους μας με τους προγονους των Εβραιων και μαλιστα σε επιπεδο συνοχης,εχω να σου γραψω οτι σε κρισιμες μαχες για την επιβιωση του Ελληνισμου οι πολεις -κρατη ενωνονταν για να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε βαρβαρικη επιδρομη παρα τις οποιες διαφορες τους!
    Οι προγονοι μας διεξηγαγαν Ολυμπιακους αγωνες προς τιμην της ειρηνης και του ευ αγωνιζεσθαι και κατα την διαρκεια των αγωνων αυτων επαυαν οι εχθροπραξιες!
    Ο Ελληνισμος επεκταθηκε μεχρι και τις Ινδιες εξαιτιας της πανελληνιας ενωσης υπο του Μ.Αλεξανδρου!!
    Ακομα και οι Εβραιοι που εξελληνισθηκαν ή εκχριστιανισθησαν αντιμετωπισαν την οργη των ομοφυλων τους λογω της επιρροης του Ελληνισμου σε βαθμο που να απαρνουνται τον Ιουδαϊσμο!
    Και κατι αλλο!!
    Το κατα ποσο "ενωμενοι" ησαν οι Εβραιοι,αποδειχτηκε στον Β'Παγκοσμιο Πολεμο ,και ειδικα στην Ελλαδα,οταν οι ιδιοι οι Εβραιοι κατεδιδαν τους ομοφυλους τους!Οι Εβραιοι που διωκονταν ζητουσαν προστασια απο τους Ελληνες και οχι απο τους χαφιεδες ομοφυλους τους που συνεργαζονταν στενα με τους Ναζι για προσωπικα ωφελη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε ΓΜ,

    Το πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος το έχει όλος ο κόσμος σε όλες τις χώρες του. Όλοι οι λαοί είναι υπό κατοχήν από τα πολιτικά τους συστήματα, άσχετο αν δεν το γνωρίζουν.

    ΜοΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]