Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί να πηγαίνει ο Βενιζέλος με τον Παπανδρέου στις Κάννες;


Λέτε ο Βενιζέλος παρά την περιπέτεια με την υγεία του να είχε την όρεξη να μπει κατευθείαν σε ένα αεροπλάνο και να πάει στις... ακριτικές Κάννες;

Επειδή ο Beni δεν τρώει κουτόχορτα και επειδή γνωρίζει τις «υπόγειες» συναντήσεις Παπανδρέου με κάτι ΔΝΤ και ρυθμιστές της αγοράς σε sushi bar, μάλλον θα θέλει να τον έχει από κοντά!

Αφήστε που αν διαβάζει blogs, θα γνωρίζει ότι υπάρχει ένα «καταφύγιο» του Παπανδρέου στη Νότια Γαλλία, όπου το χρησιμοποιεί ως... ησυχαστήριο!

Έτσι, θέλει να δει ιδίοις όμμασι ότι θα πάει μόνο στη σύσκεψη των Καννών και θα γυρίσει κατευθείαν από εκεί...

Έχουμε μια απορία: ο Βενιζέλος είπε ότι δεν είχε ιδέα για το δημοψήφισμα, αλλά μόνο για την ψήφο εμπιστοσύνης. Μέρκελ και Σαρκοζί τίποτα από τα δυο. Λέτε ο Beni να «κρεμάσει» τον Παπανδρέου;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατί τα πασόκια λειτουργούν σαν γροθιά και πάντοτε θρέφονται απο τα αποτελέσματα των διλλημάτων που εκστομίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]