Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νικολούλη: Επικίνδυνος επιβήτορας


Πριν δύο χρόνια στις εκλογές επιλέξαμε να ανοιχτούμε στα βαθιά και το κάναμε, γιατί το σκαρί του ταξιδιού έμοιαζε ολοκαίνουριο.

Παρείχε ασφάλεια για το μακρύ ταξίδι στα θολά νερά της οικονομίας. Μας πλάνεψε και ο καπετάν-Γιωργάκης, που μας περίμενε σαν έμπειρος τιμονιέρης, στο λιμάνι.

Ξεκινήσαμε ανέμελοι και σίγουροι…Στη πρώτη φουρτούνα όμως το σκαρί έμπασε νερά και ο μόνος που δεν τα είδε, ήταν ο καπετάν- Γιωργάκης. Και συνεχίσαμε το ταξίδι στα βαθιά με τις τρύπες μπαλωμένες…

Ο καιρός όμως γύρισε. Τα κύματα θέριεψαν. Απειλούν πλέον να καταπιούν το σαπιοκάραβο και μας τους επιβάτες, που ψάχνουμε για λέμβους σωτηρίας, έστω και για σανίδες…

Και ο αλαζόνας ο καπετάν- Γιωργάκης, τι κάνει; Προστάζει το πλήρωμα να συνεχίσει να τραβά κουπί αν και υπάρχουν γύρω απάνεμα λιμάνια. Οι υποτακτικοί του βλέπουν το ναυάγιο, αλλά τον ακολουθούν με κλειστά τα μάτια για να βουλιάξουμε όλοι μαζί.

Αυτός ο επείσακτος πολιτικάντης που δεν βλέπει πλέον τη τύφλα του, είναι ο επικίνδυνος επιβήτορας που κακοποιεί την ίδια την Ελλάδα. Μόνο αν τη στραγγαλίσει, θα ολοκληρώσει…

Σύσσωμος ο λαός που βασανίζεται και βιάζεται, να τον αποκαθηλώσει. ΤΩΡΑ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καλά που το κατάλαβες, κυρά Μαγδάλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος, μονο με την προϋποθεση οτι αντι Γεωργακη να εγραφες,30ετες πολιτικη σαβουρα.
    Αποπλανησε , τα προβατα , αλλα οχι Εμας!
    Εμεις ξερουμε εδω και πολυ καιρο τι συμβαινει στην Πατριδα και που μας πανε.
    Ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να αγωνιστουμε γαι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    Οσοι παραπλανουν τον κοσμο,για αλλη μια φορα και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , οτι δηδεν ενοχος εσχατης προδοσιας ειναι μονο το πασοκ η το Αμερικανακη και οχι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , παραμεριστε,εστω και τωρα την εσχατη στιγμη.
    Η ΕΛΛΑΣ θα ΑΝΑΣΤΗΘΗ,ειτε το θελετε ειτε οχι,ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    Μακρυα απο τα βρωμερα υπανθρωπα ευρωπαϊκα βαρβαρικα Εθνοι.
    Πεινασμενοι και ελευθεροι,αλλα ποτε σκλαβωμενοι,σε κατωτερους μας.Π Ο Τ Ε !!!

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕπιλέξαΤε να εμπιστευθείτε τον αρχιψεύταρο! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό που σύρατε στην εξαθλίωση και τον εξευτελισμό. Τώρα σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη σας και κάντε ασκήσεις ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]