Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληρή ομολογία αποτυχίας του Βενιζέλου

  • Είμαστε πρόβλημα για τους εταίρους μας!
Η Ελλάδα δημιουργεί πρόβλημα στους εταίρους της δήλωσε σε ομιλία του στην εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η Ελλάδα δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό της. Είμαστε πρόβλημα και για τους εταίρους μας. Αν δεν κάνουμε ντου – το οποίο είναι εθνικός μας στόχος -, αν δεν πραγματοποιήσουμε τη φυγή προς τα μπρος δεν θα μπορέσουμε να καθησυχάσουμε τις αγορές, τους εταίρους και τον ίδιο μας τον εαυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στα μέτρα που εξήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση αν δεν κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές» και χαρακτήρισε ιδιαίτερα καθοριστικούς τους επόμενους δύο μήνες.

«Αν καταφέρουμε να διαμορφώσουμε μια καλή εικόνα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα αποσυμφορήσουμε τη χώρα μας», εξήγησε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τέλος πάντων,είναι μία κάποια παρηγορία,ακόμη και κολακεία για τον κυνισμό κάποιων,το ότι ο Μπέννυ εξευτελίζεται κάθε μέρα και περισσότερο.Τουλάχιστον ένα παγώνι λιγώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]