Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με φουσκωτό ο Παπανδρέου στη συνέντευξη τύπου;


Με αεροπλάνο έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός για την 76η ΔΕΘ, κατόπιν με αυτοκίνητο μετέβη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να συναντήσει τον Μπουτάρη, όπου τον υποδέχθηκαν “θερμά” οι εργαζόμενοι του Δήμου…

Το κρίσιμο ερώτημα είναι με τι μέσο θα μεταβεί στην “Αποθήκη Γ” του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης την Κυριακή στη 1:00 μμ για την συνέντευξη τύπου;

Στη Θεσσαλονίκη ήδη βρίσκονται χιλιάδες άτομα που θα συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας για την πολιτική και τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Έτσι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το επιτελείο του κ. Παπανδρέου εξετάζει σχέδιο σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη συνέντευξη τύπου διά θαλάσσης με σκάφος!

Τώρα βέβαια αν ο πρόεδρος ξυπνήσει την Κυριακή και θελήσει να κάνει και λίγη γυμναστική πριν τη συνέντευξη, μη σας κάνει εντύπωση αν τον δείτε να φτάνει στην “Αποθήκη Γ” με κανό!

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]