Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κενός ουσιαστικού πολιτικού λόγου ο πρωθυπουργός στο Βελλίδειο

  • Κακέκτυπο πρωθυπουργού και πολιτικού που σέβεται τον εαυτό του ο Γιώργος Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη
Δίχως καμία πρόταση εξόδου από την κρίση, επιλέγει την παραμονή και την συνέχιση της χώρας στον δρόμο της καταστροφής. Η ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε μία θλιβερή επανάληψη των όσων μέχρι σήμερα έχει επιβάλει στην πράξη ο κυβερνητικός θίασος.

Σε ένα κλειστό και ελεγχόμενο χώρο, ο πρωθυπουργός της χώρας κατάφερε να κενολογήσει ενώ την ίδια στιγμή η χώρα καταστρέφεται και οι πολίτες της διαμαρτύρονται για τα άδικα μέτρα της κυβέρνησης. Το μόνο που κατάφερε ο πρωθυπουργεύων την χώρα, ήταν να γεμίσει με ασφυξιογόνα την όμορφη Θεσσαλονίκη και να επιφέρει ακόμη ένα χτύπημα στην δημοκρατία και στην ελεύθερη έκφραση των πολιτών.

Η Δημοκρατία κινδυνεύει και είναι απολύτως βέβαιο πως δεν πρόκειται να διασωθεί από τον σημερινό πρωθυπουργό.

Η Νέα Ελλάδα καλεί σε επαγρύπνηση τους πολίτες της χώρας και δεσμεύεται στην πλήρη αποκατάσταση της Δημοκρατίας των πολιτών και όχι της τρομοκρατίας των ανικάνων.

Οι εξελίξεις έχουν προ καιρού προσπεράσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος αποφάσισε να ζήσει τον μύθο του στην όμορφη Ελλάδα, αλλά η χώρα και οι πολίτες της εν μέσω κινδύνων που την απειλούν οφείλει να αντισταθεί στον βιασμό που οι κλητήρες της τρόικας επιβάλλουν. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση Ελλήνων και όχι υπαλλήλους τραπεζών.

Η Νέα Ελλάδα σημαίνει εγερτήριο και πορεία όλων των πολιτών, για να σωθεί η χώρα.

Η Ελλάδα χρειάζεται πρωθυπουργό και ανθρώπους που θα παλέψουν για τα δίκαιά της. Σε αυτόν τον αγώνα, η Νέα Ελλάδα, τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι της, δηλώνουμε βροντερό παρόν και καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να συμπορευθούν μαζί μας στον αγώνα της επιβίωσης της πατρίδας μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι να μας πει; Ότι δεν ήθελε; Ότι δεν μπόρεσε; Έχει γίνει ο περίγελως όλου του διεθνούς τύπου, αυτός και το επιτελείο του.

    Έχουμε ανάγκη από έναν άνεμο ελπίδας και δημιουργίας που θα στήσει τη χώρα σιγά σιγά στα πόδια της. Έχουμε πολλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]