Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βενιζέλος: "Δεν αποκλείονται νέα μέτρα εντός του έτους"


  • Και για όσους συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν, θα συνεχίζουν να απαιτούν και να παίρνουν μέχρι να τους πούμε όχι και να τους οδηγήσουμε στο νόμιμο κριτή τους, την Δικαιοσύνη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψεις νέων μέτρων «άμεσου δημοσιονομικού αποτελέσματος» εντός του έτους, ώστε η χώρα να πετύχει το στόχο για το έλλειμμα, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Αναγνώρισε ότι για τις αποκλίσεις στην επίτευξη των στόχων ευθύνη έχουν και οι υστερήσεις που υπήρξαν.

Χαρακτήρισε «ανυπόστατα» τα σενάρια εξόδου από την ευρωζώνη, τονίζοντας ότι «υπάρχει μόνον ένας δρόμος: η φυγή προς τα εμπρός και για εμάς, ως χώρα, αλλά και για την ευρωζώνη συνολικά».

Σε ό,τι αφορά το φορολογικό και τους συντελεστές αφήνει ανοικτό ενδεχόμενο μείωσής τους υπό την προϋπόθεση ότι θα ισχύσουν αλγοριθμικά κριτήρια για τον προσδιορισμό εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών. Για τον ΦΠΑ επιμένει σε νέο αποδεκτό σύστημα απόδοσης και είσπραξης που πρέπει να γίνει άμεσα αποδοτικό. Υπογραμμίζει ότι η ενιαία φορολογική και ασφαλιστική μεταχείριση μπορεί να φέρει δικαιοσύνη και για αυτό θα δημιουργηθεί ο ενιαίος φορέας.

Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ότι δεν είναι καιρός για «πολιτικές υστεροβουλίες και προσωπικά σχέδια» και έθεσε το ερώτημα αν «όντως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά εκλογές».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τώρα... η φυγή προς τα εμπρός, η φυγή από την πίσω πόρτα, δεν ξέρω. Ο Τζέφρυ, ο Μπένυ και ο Παπάκ τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καταλάβαμε Μπένυ. Δεν χρειάζονται οι χειρονομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]