Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και άλλα μέτρα από την ανάλγητη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση


Νέα μέτρα ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα και να διαψεύσουν τους συνεχώς ψευδόμενους κυβερνώντες της χώρας. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως πρόκειται για την έναρξη μίας σειράς ιδιαίτερα επίπονων και απάνθρωπων οικονομικών μέτρων που θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα την εθνική οικονομία, θα οδηγήσουν την χώρα σε συνθήκες απαξιωτικής διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών και θα εκθέσουν σε τεράστιους εθνικούς κινδύνους απώλειας εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Η Νέα Ελλάδα σαφέστατα καταδικάζει την ανικανότητα και διατηρώντας πολλές επιφυλάξεις για πιθανές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την κυβερνητική εθελοδουλεία, καλεί τους Έλληνες πολίτες να τερματίσουν την θλιβερή κυβέρνηση Παπανδρέου με λευκή απεργία και αντίσταση στις πρακτικές εξαθλίωσης που επιχειρεί να εφαρμόσει ένας υπουργός Οικονομικών που δεν έχει ιδέα από οικονομικά και ένας εξαφανισμένος πρωθυπουργός που δεν έχει ιδέα από πολιτική.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τελείωσαν οριστικά και ο λόγος πολύ σύντομα θα δοθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πρέπει επιτέλους να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ανεξάρτητη. Οι εκτελεστές της πατρίδας μας, οι άνθρωποι που προτίμησαν να δολοφονήσουν την χώρα μας για να κερδοσκοπήσουν οι οικονομικοί τρομοκράτες μας, οι ανάλγητοι πολιτικοί που περιφρόνησαν το Σύνταγμα και καταπάτησαν κάθε πολιτικό και ανθρώπινο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών, οι εκβιαστές της Ελληνικής κοινωνίας, τρέμουν σήμερα νιώθοντας την συντριβή που έρχεται για τους ίδιους και ευελπιστούν στο να «εισπράξουν» γιαούρτια από τους πολίτες.

Η Νέα Ελλάδα
, κόμμα πολιτών που δεν ποδηγετούνται και αρνούνται τις παρωπίδες, καλεί στην σύνθλιψη του παρόντος πολιτικού εκτρώματος που εκφράζεται από την επικρατούσα πολιτική σκηνή, η οποία επέτρεψε και συνέδραμε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση πολιτικών πρακτικών που μείωσαν πολύπλευρα την Ελλάδα ως χώρα και επιτέθηκαν (αλλά και συνεχίζουν να επιτίθενται) με όλες τους τις δυνάμεις κατά των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών.

Η Νέα Ελλάδα προκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, να πάψει να το παίζει μαριονέτα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ενώπιον του λαού και της πατρίδας. Εάν νιώθει πως δεν μπορεί η τελευταία υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο, είναι η άμεση παραίτησή του.

Οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος που οι καιροί επιτάσσουν, αφού οι πολιτικοί της χώρας έχουν συναινέσει στην κατά τα πάντα διάλυσή της. Επικαλούμαστε το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος. Η ζοφερή σημερινή πραγματικότητα πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει. Προτάσεις για την έξοδο από το αδιέξοδο, που μας οδήγησαν οι παρόντες πολιτικοί, υπάρχουν, όπως υπάρχει και η θέληση ικανότατων ανθρώπων να τις υλοποιήσουν. Επειδή, όμως, γνωρίζουμε πως το «τέρας» του παρόντος πολιτικού συστήματος θα επιχειρήσει μία απέλπιδα επίθεση κατά των πολιτών, εφιστούμε την προσοχή και καθιστούμε εκ των προτέρων υπεύθυνους όλους εκείνους που θα συμπράξουν ή που θα συμπαρασταθούν με οποιοδήποτε τρόπο σε πρακτικές που θα θέσουν εν κινδύνω την πατρίδα μας.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]