Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάλεσμα σε συμμετοχή προεκλογικών διαδικασιών


Η Νέα Ελλάδα παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας μας, ξεκινά την προετοιμασία για εκλογές. Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορεί να αντέξει ούτε το πολιτικό, ούτε το οικονομικό αλλά ούτε και το κοινωνικό βάρος των επιλογών της. Η διέξοδος του κ. Παπανδρέου είναι ο Ελληνικός λαός, του οποίου η άποψη και η θέση πρέπει πλέον να καταγραφεί προκειμένου να σηματοδοτηθεί (με δημοκρατικά μέσα) το αύριο της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα, μετά από απόφαση του συντονιστικού της επιτελείου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της που τυχόν επιθυμούν να εκδηλώσουν την διάθεσή τους για συμμετοχή στις προεκλογικές διαδικασίες του κόμματος. Κι επειδή η δημοκρατία δεν είναι λέξη προς ανάλωση, αλλά έννοια προς εφαρμογή, σκοπός αυτής της κλήσης εκ μέρους της Νέας Ελλάδας είναι η συμμετοχή των ικανότερων και όχι των "γνωστότερων" πολιτών.

Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό και τις αρμοδιότητες που πιθανόν επιθυμούν να αναλάβουν στις επερχόμενες εκλογές.

Επικοινωνία

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523
ΤΗΛ. +30 2106457566
fax: +30 2106457561

email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr
email: new-era@otenet.gr
email: pespo@otenet.gr

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής
Ηλίας Μαρκόπουλος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]