Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλει να φέρει στρατιωτική χούντα ο κ. Βενιζέλος;

Ο Συνταγματολόγος Βενιζέλος επιτίθεται στο Σύνταγμα!!!

Η τραγική φιγούρα ενός ανθρώπου που παίζει με τις λέξεις, καταφέρνει να μας προκαλέσει οργή προς τον ίδιο αλλά και οίκτο προς την πατρίδα μας, αφού ανεγκέφαλοι και ανερμάτιστοι έχουν αναλάβει τα ηνία, ενώ ο πρωθυπουργός έχει γίνει αόρατος.

Με μία του φράση ο κύριος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Οικονομικών και λειτουργών ωσεί πρωθυπουργός, κατάφερε να υποβιβάσει –αν όχι να εκμηδενίσει- τον ρόλο του Κοινοβουλίου και τον λόγο ύπαρξης της Δημοκρατίας.

Αφού αποδέχτηκε πως υφίσταται απόλυτος δημοσιονομικός εκτροχιασμός, στη συνέχεια δεν δίστασε να απαιτήσει νέα μέτρα και έκλεισε το λογίδριό του λέγοντας «“Το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε με δημοκρατικό τρόπο ούτε με εκλογές“…

Η Νέα Ελλάδα κατόπιν τούτων τονίζει στον κ. Βενιζέλο πως υπάρχει καθέξην πολιτικός εκτροχιασμός, πολιτική αναλγησία και αμετροέπεια, ενώ τα μέτρα που επικαλείται πως απαιτούνται θα πρέπει να τα εφαρμόσει πρώτα στην «πολιτική» δράση της κυβέρνησης την οποία υπηρετεί. Όσο για την απειλή λύσης με μη δημοκρατικό τρόπο και χωρίς εκλογές, θα παρακαλούσαμε τον κύριο Βενιζέλο να τιμά και να μην ευτελίζει την θεσμική θέση την οποία εκπροσωπεί. Η κάθε είδους επίκληση και υπονοούμενα για στρατιωτικές παρεμβάσεις, μη δημοκρατικές και απομακρυσμένες από το Ελληνικό Σύνταγμα λύσεις, εκπροσωπούν την ποιότητα της πολιτικής που πρεσβεύει, ποιότητα που συγκρίνεται μόνο με βιομηχανικά απόβλητα.

Η Νέα Ελλάδα, διαπιστώνοντας πως η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με την Ελληνική πραγματικότητα, πως δεν αντιλαμβάνεται τον καταστροφικό της ρόλο έναντι του έθνους και πως παραπαίει απειλώντας την ίδια την Δημοκρατία, καλεί τους Έλληνες πολίτες να είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ευθεία μετενσάρκωση της παρούσας κυβέρνησης σε πολιτική χούντα που εκλιπαρεί (αλλά και απειλεί) να στηριχθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους αρχηγούς όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να αναλογισθούν τις ευθύνες που οι Έλληνες πολίτες τους έχουν εμπιστευθεί και να ανταποκριθούν προστατεύοντας το Σύνταγμα, την Δημοκρατία, τους πολίτες και την πατρίδα όλων μας.

Η Νέα Ελλάδα
, απευθυνόμενη προς τον κύριο Βενιζέλο, του προτείνει να μην παίζει πλέον με τις λέξεις των οποίων την βαρύτητα που δεν αντιλαμβάνεται. Μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας γραφικός, αλλά του απαγορεύουν οι Έλληνες πολίτες να απειλεί την Δημοκρατία.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]