Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχονται (;) ξένοι εφοριακοί στην Ελλάδα


Κύκνειο άσμα της κυβέρνησης του μνημονίου αποτελεί η σημερινή πρόταση του γερμανού επιτρόπου ενέργειας Γκίντερ Έντιγκερ ο οποίος θέλει να αποσπαστούν υπάλληλοι από την Ε.Ε. στην Ελλάδα και να αναλάβουν εκείνοι την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Πρόκειται για ευθεία και κατάφωρη αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας για την οποία τόσο πολύ νοιαζόταν ο Παπανδρέου χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα από τον Νοέμβριο του 2009.

Σήμερα η κουβέντα θα ανάψει πολύ γι΄ αυτή τη δήλωση και ίσως κρατηθούν αποστάσεις από την πλευρά της Μέρκελ αλλά μην τσιμπάτε.

Ο Έντινγκερ τα είπε αυτά αμέσως μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Σόιμπλε ενώπιον της Μέρκελ στη γερμανική βουλή, όπου σε δραματικούς τόνους ο γερμανός υπουργός οικονομικών ανέφερε:

«Κύριοι, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή στην Ελλάδα και η έκτη δόση δεν είναι δεδομένη»!


Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]