Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε πως το Ισραήλ θα χτυπήσει τα τουρκικά πολεμικά πλοία


Παιχνίδια δηλώσεων μεταξύ αρχηγών δύο κρατών. Μετά τις δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, πως τουρκικά πολεμικά πλοία θα συνοδεύουν πλοία που κατευθύνονται στην Γάζα, φαίνεται πως ο Ισραηνικός Νετανιάχου "ζήλεψε" την αλαζονεία του Ερντογάν και προχώρησε σε δηλώσεις, σε απευθείας σύνδεση, στον Αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό SBS, όπου δήλωσε:
«we will strike any battle ship that it can flave it to the coreldal waters of Cyprous or Israel»
Θα χτυπήσουμε οποιοδήποτε τουρκικό πολεμικό πλοίο μπει στα χωρικά ύδατα του Ισραήλ ή της Κύπρου!

Επίσημα, όσο και αν δεν μεταδίδεται από τα Ελληνικά ΜΜΕ, ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει ήδη «σιωπηλή» μερική επιστράτευση στο Ισραήλ.

Το σχοινί τεντώνεται, η χορογραφία συνεχίζεται και ίσως η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευθεί άμεσα τον χρόνο που υπολείπεται...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Μη μασάτε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Το Ισραήλ έχει 50 εχθρούς στη περιοχή, και δυο σύμμαχους: την Ελλάδα και την Τουρκία. Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον έναν.
    Ισα ίσα που έτσι η Τουρκία στηρίζει και τον Νετανιάχου που έχει κάτι εσωτερικά προβλήματα. Μη σας πω ότι έτσι στηρίζει και τον ΓΑΠ, γιατί αντί να ψάχνουμε για ψαροντούφεκο κρεμόμαστε απο τα χείλη του κάθε καραγκιόζη πολιτικού.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κόψε το μαύρο ρε φίλε... αφού σε πίνει τι το πίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους αναγνώστες είμαι συνήθως ευγενικός. Τους κακοήθεις συνηθίζω να τους αγνοώ. Τους βαλτούς όμως, όποτε εμφανίζονται στο ιστολόγιο του Κωνσταντίνου, δεν αντέχω και δίνω απαντήσεις. Τι σε πείραξε ρε γιγαντοτεράστιε; το ότι βγάνει τι δήλωσε ο Νετανιάζου ή το ότι γράφτηκε πως πρόκειται για χορογραφία; Πρώτα θα ρωτάς για να μαθαίνεις. Έπειτα γράφε ελεύθερα. Αλλά πριν από όλα μάθε να σκέφτεσαι. επειδή προφανώς πικάρεσαι από κάτι, κάτι σε ενοχλεί στην είδηση, μάθε και να απαντάς όταν σου την λένε αυτήκοοι μάρτυρες. απάντηση πήρες και στο προηγούμενο κείμενο, από τον άνθρωπο που τα είδε με τα ίδια του τα μάτια. εκεί γιατί δεν μίλησες; ψιλό τουμπεκί και κόντρα ξύρισμα στο φρύδι είναι για γκομενίτσες και όχι για βαρβάτους όπως εσύ θέλεις να μας πεις ότι είσαι. το έπιασες ή το προτιμάς ψιλοκομμένο επειδή έχεις ευαίσθητο μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "φαίνεται πως ο Ισραηνικός Νετανιάχου "ζήλεψε" την αλαζονεία του Ερντογάν"

    καλα τι θα πει ζηλεψε ο νετανιαχου? για ελληνα προθυπουργο τον περασατε? Καλα θα κανει να βυθιση και κανεναν μεμετι. Εαν η τουρκια θελει πολεμο ας τον εχει και οχι δεν μιλαο απο τον καναπε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]