Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ψήφος με καθεστώς απειλής ακυρώνει την ψηφοφορία; Ιδού η απορία...


  • Βουλευτής ΠαΣοΚ ν. Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης: “Με απείλησαν για να ψηφίσω ΝΑΙ”



Ο βουλευτής αυτός που καταγγέλλει τέτοια πράγματα, εκ των υστερων, καθίσταται ΑΝΑΞΙΟΣ. Ανάξιος για το έργο που του ανέθεσε ο λαός και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ενας ανάξιος αντιπρόσωπος του λαού. Ανάξιος. Ομολογεί πως παραβίασε την λαϊκή εντολή που είχε αλλά και τη συνείδησή του. Ουσιαστικά ομολογεί πως παραβίασε το Σύνταγμα.

Εισαγγελείς, προέδροι των ανωτάτων δικαστηρίων, της βουλής, κάποιος τέλος πάντων, θα κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η ΕΚΤΡΟΠΗ; Αυτή την ατελείωτη κατηφόρα θεσμών και προσώπων;

Είσαστε όλοι ΕΝΟΧΟΙ για μεγάλες παραλείψεις κύριοι, που τον ακούτε και ΔΕΝ τον καθαιρείτε πάραυτα.

Αλλά υπάρχει και κάτι πολύ σοβαρώτερο με αυτή την ομολογία: Με αυτή την ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου καθίσταται ΑΚΥΡΗ.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν νομιμοποιείται μετά από αυτό να βάλει την υπογραφή του στον εφαρμοστικο νόμο. Είναι άκυρα όλα.

Θα ξεσπάσει η οργή για όλα αυτά. Η οργή του λαού. Δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει αντίδραση.

Θραξ ο Αναρμόδιος


Σχόλιο ιστολογίου: Όταν η Δημοκρατία έκοβε βόλτες, το ΠΑΣΟΚ μαδούσε "Μαργαρίτες"... Και για να σοβαρευτούμε τώρα δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα μετά από αυτή τη δήλωση βομβα του Βουλευτή να έχει επέμβει η Δικαιοσύνη;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμα",

    ραββίνος Μορντεχάι Φριζή για τον "ορθόδοξο" και αυθεντικό εβραϊσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]