Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Άλλες δυνάμεις», μη Ελληνικές, αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών;


Με μια παράξενη -αν μη τι άλλο- δήλωσή του που προκαλεί ήδη πολύ μεγάλες αντιδράσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης "νομιμοποίησε" την ανάληψη δράσης ενάντια στον Ελληνικό λαό από ένα τάγμα ειδικών επιχειρήσεων της Γερμανικής Βέρμαχτ, του οποίου η μετακίνηση από το Κοσυφοπέδιο στην Ελλάδα, εντοπίστηκε από χθες στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές, ο Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις των αστυνομικών που είπαν ότι δεν πρόκειται να "χτυπήσουν τ΄ αδέλφια" τους και είπε ότι τότε θα πρέπει να "απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις"!!!

Τις πληροφορίες αυτές προσπαθήσαμε να τις διασταυρώσουμε και διαπιστώσαμε πως «ισχύουν» με την μορφή «ψιθύρων». Μόνο που οι «ψίθυροι» αυτοί έχουν να κάνουν με άτομα που «κυκλοφορούν» στους χώρους των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας και ως εκ τούτου θελήσαμε να επεκτείνουμε την έρευνά μας για την περίπτωση που οι «ψίθυροι» ήταν στοχευμένοι προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος τρόμου και πανικού μεταξύ των Ελλήνων πολιτών που θα ήθελαν να διαδηλώσουν υπέρ των δικαίων τους που καταπατούνται από την χούντα της τρόικας και τον εν Ελλάδι υπάλληλό της Λουκά Παπαδήμο και τα εξαπτέρυγά του.

Η συνέχεια της έρευνάς μας ήταν άκρως εποικοδομητική, αφού διαπιστώσαμε πως υπήρξε εξακρίβωση κινήσεων ανδρών άγνωστης ταυτότητας, σε συγκεκριμένα σημεία της Πελοποννήσου. Έτσι κι συγκεκριμένα, χθες το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκαν Γερμανοί "αστυνομικοί" προφανώς για να συνδράμουν τις δυνάμεις της Ευροχωροφυλακής – Eurogendfor (οι οποίες έχουν ήδη φθάσει από την Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 4/2 προς Κυριακή 5/2) και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενισχύονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τους γνωστούς πλέον Πολωνούς και Τσέχους μισθοφόρους της FRONTEX.

Η πληροφορία για την συγκεκριμένη άφιξη των Γερμανών διέρρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μετέφεραν υλικά τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται και σε «Ναζί κομάντο της Βέρμαχτ» οι οποίοι προέρχονται από μονάδες του Κοσυφοπεδίου. Οι συγκεκριμένοι, φέρονται με λαμπρή δράση στο Κοσυφοπέδιο και έχουν αναφερθεί ως σφαγείς των Ορθοδόξων Σέρβων, αλλά και ως εκπαιδευτές της εκεί αλβανικής Στρατοχωροφυλακής.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο Γιώργος Καρατζαφέρης εννοούσε την συγκεκριμένη ομάδα μισθοφόρων, ως τις «άλλες δυνάμεις» στις οποίες πρέπει να απευθυνθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να υπερασπίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο που βρίσκεται υπό κατοχή των «δάνειων δυνάμεων», αλλά είναι σαφές πως η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ δεν συντελεί διόλου στην δημιουργία ενός ήρεμου κλίματος. Με δεδομένη, όμως, την ύπαρξη ανδρών της Eurogendfor εντός Ελλάδος (έχει αναφερθεί προ μηνών η άφιξη επιτελικών ανδρών της), φαίνεται πως η εθνική κυριαρχία, η ανεξαρτησία, η ελευθερία των πολιτών και το πολίτευμα της χώρας, έχουν παραδοθεί από την Ελληνική κυβέρνηση, η οποία λειτουργεί σαφέστατα και αποκλειστικά για τα συμφέροντα τρίτων και όχι για τα συμφέροντα των πολιτών.

Ευελπιστούμε πως τόσο οι πληροφορίες που συλλέξαμε, όσο και οι υπάρχουσες κυκλοφορούσες «διαρροές» αποτελούν μία απόπειρα εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών. Σε περίπτωση, όμως, που για οποιοδήποτε λόγο «συλληφθεί» οποιοσδήποτε αστυνομικός μη Έλληνας, τότε ολόκληρο το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει εν ζωή μία κόλαση. Καλούμε την Ελληνική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έχουν υποστεί μεγάλες πιέσεις και εξευτελισμούς από την τοποθετημένη ηγεσία τους, να συλλάβουν και να παραδώσουν άμεσα στους πολίτες οποιονδήποτε αλλοδαπό που θα αντιληφθούν ότι κινείται ανάμεσά τους ως «αστυνομικός».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. Εαν ειναι αληθεια , που πιστευω οτι ειναι , ενα μας μενει.
    ΦΩΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi ελληνεσ αστυνομικοι αν επιτρεψουν και αλλου τετοιου ειδουσ συμπεριφορεσ οταν αλλαξουν τα πραγματα θα πρεπει να λογοδοτησουν εωσ και τα απλα οργανα δηλαδη αστυφυλακεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά έκπληξη. Aυτή είναι η καραμέλα τους και το σωσίβιό τους μόλις νιώσουν ότι κινδυνεύουν, από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι έτοιμα τα λαοδικεία που απαιτεί ο ελληνικός μας κόσμος, ώστε να ξαναγίνει η Ελλάδα μία χώρα δικαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντως για την ιστορια στο flightradar24.com φαινονται 5 στοιχημενα και ενα μονο του...(satelite map)

    ομως ελπιζω να'ναι συμπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΔΕΡΦΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσεξε ρε,μην ξεχασεις να φορας το σωβρακο σου!!!οι ελληνες οι σημερινοι δεν ειμαστε αρκετοι!!!δεν φοραμε σωβρακα!!!!δυστυχως

      Διαγραφή
  7. Είμαστε ακόμα ζωντανοί...
    …Υπάρχει μυστικό σχέδιο αποσταθεροποίησης του ελληνικού κράτους;

    Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πολίτες πρέπει :
    Α) πάση θυσία...να προστατεύσουν την Ελληνική Αστυνομία.
    Β) πάση θυσία...να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθούν στην τυφλή αντίδραση
    Γ) πάση θυσία...να αποφύγουν τη μαζική ρήξη με τους οικονομικούς μετανάστες.
    Στην αντίθετη περίπτωση τα σημερινά "Δεκεμβριανά" θα γίνουν πραγματικά Δεκεμβριανά και η Ελλάδα θα μετατραπεί σε "Κόσσοβο".
    -------------------------

    http://www.youtube.com/watch?v=H0Kva2qQvX0&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ β'- Δεκεμβριανά 2008

    link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντρέπομαι για το άρθρο σου, ...ο τάδε Ελληνας Πολιτικός "νομιμοποίησε" την ανάληψη δράσης ενάντια στον Ελληνικό λαό από ένα τάγμα ειδικών επιχειρήσεων της Γερμανικής Βέρμαχτ... Ψέμα μέγιστο, λάσπη από Ελληνα σε Ελληνα τέτοιες ώρες δίχνει εγκληματική αδιαφορία για τη χώρα και προσήλωση στο κόμα (το οποίο στη συνέχεια παίρνει εντολές από το εξωτερικό) !
    Για τον στρατό εκανε λόγο ο συγκεκριμένος, λόγω αδυναμίας της εξαθλιωμένης αστυνομίας να επέμβει σε μαζικά επεισόδια.
    Για τη ΝουΔου και μόνο, ετοιμάζεσαι να υπερψηφίσεις και με τα δυό χέρια το μνημόνιο ; Αντί να στρέψεις εκεί αυτές τις ώρες (λίγες μείνανε) την πένα σου, λασπώνεις αυτόν που σου αρπάζει τις λίγες ψήφους που σου μείνανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντρέπεσαι γι αυτό το άρθρο και δεν ντρέπεσαι που λες ότι ένας πολιτικός κάλεσε τον στρατό να γλιτώσει την κυβέρνηση από τους πολίτες; Επικοινωνείς; Μάλλον όχι. Ψηφίζεις ΛΑΟΣ; Μάλλον ναι... Από κει και πέρα, κράτα τη γνώμη σου και πρόσεχε την ψήφο σου. Και πού είδες αναφορές υπέρ της ΝουΔου ρε ομορφάντρα; Διαβάζεις αυτό το ιστολόγιο ή οι κομματικές σου παρωπίδες ψάχνουν να βρούνε δικαιολογίες για να πεις κάτι;

      Διαγραφή
    2. Τα gay σχόλια να λείπουν, δεν είμαι ομορφάντρας τράβα αλλού. Ούτε και Λαος ψηφίζω.
      Μακάρι να είχε πεί το ΟΧΙ ο αντωνάκης σου, αύριο θα είχαμε αυτοδύναμη δεξιά κυβέρνηση.
      Τώρα έχουμε χάος.
      Και πολλούς προδότες (α! και ακόλουθους)

      Διαγραφή
    3. Μην επιμένεις να με βάζεις κάδρο στον Αντώνη. Είδες πόσο άσχημα ένιωσες όταν σε έβαλα στο κάδρο του ΛΑΟΣ?

      Διαγραφή
  9. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ 500ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη τι αλλο θα πρεπει να δουν τα κομματοσκυλα , για να καταλαβουν ;
    Αλλα θα μου πεις παντα υπηρχαν αυτοι οι λιγοι ανεγκεφαλοι.
    Μπηκαν στην πολη οι εχθροι...και μερικοι ακομη βαζουν πλατες σε αυτους που τους εφεραν , για να σφαξουν τα παιδια τους και τους ιδιους .
    Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οτι το συστημα ειναι σαπιο και ΟΛΟΙ οσοι ειναι "μεσα" βρωμανε ;
    "Δεν ψηφιζω τα μετρα , αλλα στηριζω τους προδοτες" . Και αυτο το λενε.... πατριωτικη πολιτικη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ραγιαδες γεννηθηκατε και ραγιαδες θα πεθανετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ...ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προδότες,δωσίλογοι,πολιτικάντηδες,πατριδοκάπηλοι,θολοκουλτουριάριδες,εφιάλτες.....,έχετε και το θράσος να μας απειλείτε,στα τσακίδια.... προσφέρομαι για καμικάζι,αρκεί να ξεβρομίσει η χώρα μας απ τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τωρα μονο ενα μετραει και ο εχθρος ειναι κοινος για ολους,γι'αυτο θαβουμε πολιτικες και ιδεολικες διαφωνιες και κοιταμε ενωμενοι πως να τους λιωσουμε,ειπα μεγαλη κουβεντα βεβαια μα για να τους λιωσουμε πρεπει να πρατουμε το αντιθετο που λεει η λογικη.
    Κυριως τωρα που νομιζουν πως νικησαν,τωρα που ειναι η αρχη...αν μας φερουν και αλλους,τοτε βλεπε αιγυπτο,συρια,λιβυη...
    Στην βραση κολλαει το σιδερο και αν το θελουμε πραγματικα εκει θα φανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνο απολυτος τελος με τα κομματα και με τα κοπροσκυλα που ειναι μεσα σε αυτα.με την ελλαδα μας να κοιταξουμε τι θα γινει.θελει καρδια και τσαμπουκα το πραγμα ηρθε η ωρα να ξαναβγουνε κολοκωτρονηδες και καραισκακηδες.ολοι μαζι για τον κοινο αγωνα να απαλαχθουμε απο ολους αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]