Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θυσιάζεται ο λαός για να συντηρήσει ο Παπανδρέου το κομματικό κράτος

  • Ο Γιώργος Παπανδρέου οδηγεί συνειδητά τη χώρα σε εμφύλιο
Ο Παπανδρέου θα κάνει τα πάντα για να διασώσει το κομματικό πελατειακό κράτος. Πολλοί απορούν με τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν το «σθένος» να πούνε «όχι» στον Παπανδρέου.
Μα εδώ δεν πρόκειται μόνο για τον Παπανδρέου.
Εδώ πρόκειται για ένα ολόκληρο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ» που βάση του έχει το τεράστιο κομματικό κράτος.
Ποιος βουλευτής θα είναι εκείνος που θα ρίξει την κυβέρνηση και θα φορτωθεί τη διάλυση του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ;
Πέστε μας ποιος;

Δεν σας κάνει άραγε εντύπωση ότι, όπου γίνονται σήμερα στον δημόσιο τομέα συνδικαλιστικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ αυξάνει αντί να μειώνει τα ποσοστά του;
Ενώ πολλοί αυτοκτονούν, ενώ ο κόσμος έχει βγει στις πλατείες και ενώ οι πολιτικοί προπηλακίζονται όπου εμφανιστούν, ταυτόχρονα ο συνδικαλισμός του ΠΑΣΟΚ στον Δημόσιο τομέα ανθεί.
Ακόμα και Νεοδημοκράτες του δημοσίου τομέα, σπεύδουν να ενταχθούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Ποιος πληρώνει όμως όλον αυτόν τον κρατικοδίαιτο συρφετό;
Τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες, τους εντολοδόχους πολιτικούς, τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, την κρατικοδίαιτη «πνευματική» ελίτ, τους κρατικοδίαιτους κομματικούς παράγοντες του Δημοσίου τομέα, τις σοσιαλιστικές σπατάλες καλοπέρασης και τη μεγάλη εκλογική πελατεία των υπαλλήλων που τρέμουν για τη δουλειά τους;
Μα φυσικά η άγρια φορολογία του ιδιωτικού τομέα, αφού τα πακέτα της τρόϊκας πηγαίνουν κατευθείαν σε εξόφληση των τοκογλύφων δανειστών.

Εδώ δηλαδή δεν πάμε για ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εδώ πάμε κατευθείαν για πλήρη υπαρκτό σοσιαλισμό, με ιδιοκτήτες μάλιστα τους ξένους και όχι τουλάχιστον το ελληνικό κράτος, ενώ ταυτόχρονα το πολιτικό σύστημα γίνεται πιο ολοκληρωτικό και πιο αυταρχικό.

Εδώ πάμε γραμμή για εμφύλιο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί βρίσκουν "συνοδοιπόρους" παντού, πλαγιοκοπώντας κάθε μορφή αντίσταστης και αντίδρασης, τάζοντας ρουσφέτια ή εκβιάζοντας και απειλώντας...

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]