Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με την ανοχή της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ διαλύει τη χώρα;


Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς τυφλός που να μην βλέπει ότι η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε και δεν ασκεί αντιπολίτευση. Αν κάποιος βλέπει κάποιου είδους αντιπολίτευση ας μας το πει. Δεν ζητάει ούτε καν το αυτονόητο για ένα αντιπολιτευόμενο κόμμα εξουσίας, δηλαδή εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον περιοριστεί στην ασφάλεια του «Όχι» στο μνημόνιο 1 ή 2 ή 102…, αφού γνωρίζει ότι ο Παπανδρέου δεν θα πάει ποτέ στους απαιτούμενους από το Σύνταγμα 180 βουλευτές. Έχει οχυρωθεί πίσω από την πρότασή της για μείωση των φόρων, γνωρίζοντας εκ του ασφαλούς ότι το κρατικοδίαιτο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ», έχει ανάγκη όλο και περισσότερων φόρων για να επιβιώσει. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ούτε καν καταγγέλλει τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας πλήρως το πεδίο ελεύθερο να δράσει το ΠΑΣΟΚ αντισυνταγματικά και παράνομα, όπως καταγγέλλουν όλοι οι Συνταγματολόγοι.

Γιατί όμως η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρεται τόσο ανεύθυνα;

Τρία τινά συμβαίνουν:….

1) Είτε η Νέα Δημοκρατία είναι σε πλήρη ανοικτή γραμμή και από κοινού μεθόδευση με το ΠΑΣΟΚ, κρυφά από το λαό, για την ολοκληρωτική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, προκειμένου να διασωθεί το πολιτικό σύστημα και το κρατικοδίαιτο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ» που ελέγχει τους πάντες, κάτω και από την πίεση των αδελφών δεξιών κομμάτων της Ευρώπης, που κοιτάνε όμως τα συμφέροντα των πατρώνων τους επιχειρηματιών,

2) Είτε δεν θέλει να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά το αφήνει να αυτοδιαλυθεί και να καταδικαστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, αλλά έτσι αφήνει εκδικητικά το λαό να εξαθλιωθεί για μικροκομματικά οφέλη,

3) Είτε αληθεύουν αυτά που αποκάλυψε τις προάλλες η ΔΗΣΥ σχετικά με μια δημοσκόπηση, σε συνδυασμό με μια άλλη δημοσκόπηση της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζουν και τα δύο κόμματα εξουσίας κοντά στο 10% στην πραγματική πρόθεση ψήφου, οπότε αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία, ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί και η ίδια, σε ενδεχόμενες εκλογές.

Εμείς πιστεύουμε ότι συμβαίνει κάτι από τα δύο τελευταία ή και τα δύο μαζί. Όμως ότι από τα παραπάνω και αν συμβαίνει, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια defacto (όχι απαραίτητα ηθελημένη) συναίνεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ο λαός έχει μείνει πλέον χωρίς ηγεσία.

Επομένως προβάλει επιτακτική ανάγκη συγκρότησης λαϊκής αντιπολίτευσης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἐνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ 300 ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΒΡΟΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ,ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]