Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέπει επιτέλους να τους πούμε το δικό μας μεγάλο «ΟΧΙ»


Η κυβέρνηση Παπανδρέου συμφώνησε στο υπουργικό συμβούλιο στην εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Μάλιστα, το πρόγραμμα αυτό (πρόγραμμα ευθείας εξόντωσης των Ελλήνων πολιτών) κατατέθηκε προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου Έλληνες βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ της εφαρμογής του.

Την ίδια στιγμή, και επί 2 εβδομάδες, Έλληνες πολίτες διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο κυβερνητικό πρόγραμμα της τροϊκανής κυβέρνησης του Γιώργο Παπανδρέου. Βροντοφωνάζουν οι πολίτες την διαφωνία τους. Διαδηλώνουν για να επανέλθουν τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους… Αλλά, εις μάτην…

Το τσίρκουλο Παπανδρέου, αποδεικνύοντας απερίφραστα την διαφοροποίησή του από την λαϊκή εντολή, προφασιζόμενο το Σύνταγμα που ο Γιώργος Παπανδρέου έχει καταπατήσει και το έχει κουρελιάσει κατ’ επανάληψη, παραμένει απαθές στον δρόμο της καταστροφής της πατρίδας μας.

Από σήμερα όλοι μας πρέπει να διαδηλώσουμε στις πλατείες. Από σήμερα όλοι μας πρέπει να φωνάζουμε το δικό μας μεγάλο «ΟΧΙ» στους καταπατητές και τους ξεπουλητές της χώρας και του μέλλοντός μας. Από σήμερα η διαδήλωση πρέπει να μεταμορφωθεί σε μάχη μέχρις εσχάτων, απέναντι σε μία κυβέρνηση ανδρείκελων που δρα υπέρ τρίτων συμφερόντων και δεν ενδιαφέρεται ουδόλως για τον Ελληνικό λαό. Από σήμερα, ενωμένοι σαν μία γροθιά, αφήνοντας τις όποιες διαφορές μας, παραμερίζοντας τους δοσίλογους που κυβερνούν ανάμεσά μας και επιδιώκουν την διάσπασή μας και κατανοώντας το μέγεθος της εξαθλίωσης που μας οδηγούν, πρέπει να κατέβουμε στις πλατείες και να μείνουμε εκεί, φωνάζοντας όπως κάποτε οι πρόγονοί μας απέναντι σε ξένους εισβολείς, το δικό μας «ΟΧΙ».

Μακάρι να υπήρχαν περιθώρια. Όμως, η κυβερνητική και η γενικότερη πολιτική αναλγησία έχουν οδηγήσει την χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα και οδηγούν και τους Έλληνες πολίτες στα άκρα. Αυτά τα άκρα δεν θέλουν να τα γνωρίσουν, αλλά ευελπιστούν πως θα λειτουργήσουν οι παρακρατικοί τους μηχανισμοί και θα καταφέρουν να επιβάλουν τον σιωπή μέσα από τον τρόμο ή μέσα από την «δημοκρατία» των ρουφιάνων και άλλων θλιβερών πλασμάτων, τους γνωστούς παρακρατικούς λακέδες…

Οι Έλληνες από σήμερα φωνάζουμε «ΟΧΙ». Οι Έλληνες από σήμερα πρέπει να κινηθούμε και να καταλάβουμε το κράτος που κάποιοι δόλια μας πήραν και που το ξεπουλούν στα παζάρια των οικονομικών τρομοκρατών του πλανήτη. Οι Έλληνες από σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι και πρέπει να ακολουθήσουμε την ιστορία που μας καλεί σε αγώνες για την ελευθερία ή την δουλεία που έντεχνα υπέγραψαν οι υπηρέτες της Νέας Τάξης και των διεθνών τραπεζών…

Ο δικός μας δρόμος δεν συναντά τον δρόμο του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτός διάλεξε άλλα, μη Ελληνικά… Εμείς οφείλουμε στα παιδιά μας περισσότερα από όσα οφείλει ο σύγχρονος Τσολάκογλου στους τοποτηρητές του… Ο χρόνος έκλεισε. Και όσοι μας εξευτέλισαν θα γνωρίσουν τη Νέμεση και τη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη συνέχιση της αθλιότητας με το πρωτόγνωρο ολοκληρωτικό ξεπούλημα ενός κράτους.

Είμαστε Έλληνες και λέμε «ΟΧΙ».
Λέμε "ΟΧΙ" στην φυλακή που θέλουν να μας κλείσουν.
Λέμε "ΟΧΙ" στην αλαζονεία εκείνων που νομίζουν πως η χώρα τους ανήκει...
Λέμε "ΟΧΙ" στους τυχάρπαστους και τους δοσίλογους που μεταχειρίζονται την πατρίδα μας κι εμάς σαν σκουπίδια.
Λέμε "ΟΧΙ", επειδή δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να πούμε ναι.

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. πολύς σωστ'ος.
    Σήμερα ΟΧΙ γιατί αύριο θα είναι αργά.
    Η πιο θλιβερή μαριονέτα της πολιτικής ζωής του τόπου, η πλέον γελοία ηλιθιόφατσα που την κάναμε πρωθυπουργό και που μέχρι πριν λίγα χρόνια, τον κορόιδευαν και οι δικοί του, ο μισέλληνας Παπανδρέου νομίζει πως κυβερνά χώρα κάφρων, ηλιθίων πολιτών, κοιμισμένων από τα δηλητήρια των χουντοκάναλων.
    Έχουν ποντάρει πάνω του τα αφεντικά του, την εκμηδένιση της Ελλάδας, την πλήρη εξαθλίωση των κατοίκων της και το σβήσιμό της από τον χάρτη.
    Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους, μπορούμε γιατί έχουμε την ιστορική νομοτέλεια με το μέρος μας.
    όσο για τον βλακοgiorgio να εύχεται καλύτερα να μην είχε πατήσει το πόδι του ποτέ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτό το ΟΧΙ πρέπει να διοχετευθεί όλη η ενέργειά μας. Δεν μας μένει άλλος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΙΑ ; ΚΑΝΕΙΣ ; - ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.34 ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!! ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    http://greek-square.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες είναι νωρίς. Αύριο είναι αργά. Τώρα!

    Το "κίνημα" επιλέγει να εστιάζει στα συμπτώματα και όχι στα ΑΙΤΙΑ.

    Πιο συγκεκριμένα, αυτό που θέλουν τα αφεντικά και βολεύει τους σχεδιασμούς τους είναι η λαϊκή οργή να στραφεί σε κάποιες πυώδεις, εξωτερικές φουσκάλες της καθεστωτικής σήψης (κόμματα, συνδικάτα, κ.λπ) και να μην μπει το νυστέρι βαθιά στην πληγή: στις πηγές και τις κεντρικές εστίες της σήψης και στους ίδιους τους «νταβάδες», τους πρωτογενείς παραγωγούς της κρίσης, της σήψης, της λεηλασίας του λαού και της καταστροφής των κοινωνιών…

    Με δύο λόγια να στραφεί και να καναλιζαριστεί η λαϊκή οργή ΟΧΙ εναντίον των αιτίων (των θεμελίων του καθεστώτος), αλλά εναντίον κάποιων πυωδών εξωτερικών συμπτωμάτων του καθεστώτος: Να κτυπηθεί το σαμάρι και όχι ο γάιδαρος…

    Πηγή: http://antiparakmi.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

    No retreat no surrender THAT is Spartan law
    http://www.youtube.com/watch?v=qKxmOMaGlHk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτονώθηκαν όπως κάθε Σάββατο (αλλά αυτή τη φορά το παράκαναν). Αυτή η ιστορία χρονολογείται περίπου 2 μήνες. Είναι νέο φρούτο και κανείς δεν ξέρει πού θα μας βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]