Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν τους φτάνει απλώς να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, απαιτούν και να μας… αρέσει!

Τα «κοστούμια» που ράβει για την Ελλάδα η τρόικα επιθυμεί να φορεθούν για πολλά χρόνια κι επειδή γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει, έχει λυσσάξει να πειστεί και ο Αντώνης Σαμαράς που τους χαλάει τη δουλειά. Ειδικά η «επιχείρηση ξεπούλημα» δεν θα τελειώσει σε ένα χρόνο. Κι εδώ τα λεφτά είναι πολλά. Οι μαζικές αποκρατικοποιήσεις με τις προμήθειες θα αποτελέσουν το νέο Ελ Ντοράντο για μερικούς (γι’ αυτό και κάποιοι σκοτώνονται να συμμετάσχουν σε αυτή την κυβέρνηση με κάθε τρόπο).

Όσοι όμως θέλουν να ασκήσουν ανεξάρτητη πολιτική και να βγάλουν τη χώρα από το τούνελ, γνωρίζουν ότι με την κυβέρνηση του μνημονίου και την όποια συνεργασία μαζί της αυτό δεν είναι εφικτό.

Τις τελευταίες μέρες οι πιέσεις επανήλθαν και γίνονται όλο και πιο φορτικές. Κι ενώ πρόκειται για ωμή αντιδημοκρατική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, κανείς δεν έχει βγει να το καταγγείλει δημοσίως. Οι σπασίκλες της κυβέρνησης που παριστάνουν στην τρόικα τους καλούς μαθητές έχουν πιάσει τη «γραμμή» και την επαναλαμβάνουν από μόνοι τους για να ακούνε οι τροικανοί, μπας και τους προβιβάσουν. Όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, που ζήτησε από τον πρωθυπουργό στο υπουργικό συμβούλιο να κάνει άλλη μια προσπάθεια με τον Αντώνη Σαμαρά, μπας και αυτή τη φορά συναινέσει.

Η τρόικα, εσχάτως, δεν αρκείται απλώς στη συναίνεση, αλλά ζητάει από την κυβέρνηση και τους υπουργούς να δηλώνουν δημοσίως ότι συμφωνούν με όσα μας επιβάλουν και ότι…τους αρέσει κιόλας. Εδώ ο καλύτερος μαθητής είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος που τους έχει ξεπεράσει όλους σε κότσια, φωνάζοντας δυνατά, όπως απαιτούν οι δανειστές, ότι το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο του αρέσουν.

Το αστείο είναι ότι το ίδιο σκοπεύουν να ζητήσουν και από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά αυτό είναι το δεύτερο βήμα, καθώς προς το παρόν δεν τους έχει επιτρέψει να κάνουν ούτε το πρώτο.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μας κοροϊδεύουν όλοι ρε. Ο Σαμαράς κάνει δήθεν ότι αντιστέκεται και στις εκλογές θα σας πεί και αυτός ότι "λεφτά υπάρχουν" και θα τον ψηφίσετε για να ολοκληρώσει την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]