Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Πνέει τα λοίσθια", βρίσκεται στα τελευταία της η παρέα του GAP


Αυτός θα ήταν ο σωστός τίτλος ή μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα στην σημερινή συνάντηση.

Μετά τους εκβιασμούς, την τρομολαγνεία και την επικοινωνιακή εικόνα των διλημμάτων και του φόβου του μονόδρομου της λύσης του ενός σωτήρα… κατέπεσε το άθλιο σκηνικό που έστησε η αρχηγική κλίκα της αντιλαϊκής παρέας ενός ψεύτη που ήθελε να λέγεται πρωθυπουργός.

Αφού αρνήθηκαν να ακούσουν τον λαό, τους ΜΗ διαπλεκόμενους με την τρόικα επιστήμονες νομικούς και οικονομολόγους της χώρας μας, υποτίμησαν την αναγκαιότητα μιας επιτροπής διαχειριστικού ελέγχου, έβαλαν στόχο μόνο τη αποπληρωμή ενός χρέους, εξασφαλίζοντας μονόπλευρα μόνο τα συμφέροντα των δανειστών κερδοσκόπων (και όχι τα λαϊκά συμφέροντα, ώς όφειλαν) εξαθλιώνοντας έναν περήφανο λαό που τους εμπιστεύτηκε και τους τίμησε με την ψήφο του.

Μετά την αποτυχημένη συνάντηση των κοινοβουλευτικών αρχηγών και των συνεπικουρούμενων αυτόκλητων αρχηγών (Μπακογιάννη, Κουβέλη – πλην Δημαρά) επιστρατεύτηκε η πολιτική σαλαμάνδρα του "ευρώ πολυτεχνείο" ως λαγός για μεγαλύτερη πίεση.

Η σημερινή συνάντηση, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία λένε, μάλλον θέλει να ρίξει ένα ακόμα "καρότο" στην άθλια πολιτική του επιμερισμού των πολιτικών ευθυνών, φορτώνοντας με ενοχές ή στιγματίζοντας όσους δεν θα ενδώσουν στην νομιμοποίηση της παράδοσης της χώρας μας στα ξένα κέντρα που κρύβονται πίσω από τους κερδοσκόπους.

Η διακυβέρνηση αυτή έφτασε στο τέλος της… έπεται να δούμε τη συνέχεια…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. H εξέλιξη σε κάργα βία και ξύλο

    H εξέλιξη σε κάργα βία και ξύλο, που έχουν οι εκδηλώσεις-διαμαρτυρίες, όταν σκοπεύουν στο να αναγκάσουμε (ναι, καλά!) το νυν πολιτικό σύστημα να συμπεριφερθεί ανθρώπινα:
    CARGA VIOLENTA DE LOS MOSSOS EN PLAZA CATALUÑA
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wDlJ7D3_QNs#at=11

    Η λύση; Να επεξεργασθεί πρώτα νομικά και νόμιμα ένας πόλος της κοινωνίας την ιδέα του πολιτικού συστήματος της αντιπροσώπευσης. Υπερκομματικά, γνήσια, έντιμα και με αξιοπρέπεια πρέπει να γίνει τούτο.

    Δεύτερον, πρέπει να συγκεντρωθούν 1.000.000 πολίτες σε κύκλο γύρω από την Βουλή, όχι στην Puerta del Sol, σε ώρα ολομέλειας και να μην φεύγει κανείς χωρίς να αναγκασθούν να ψηφίσουν οι πολιτικοί τους νόμους που θα υποβάλει το σώμα των πολιτών, ούτε να τους αφήσουν να φύγουν τους πολιτικούς από την βουλή χωρίς πρώτα να ψηφίσουν. Ποιός θα τολμήσει να βάλει την αστυνομία να διώξει κάποιον;

    Ιδού λοιπόν μία αναίμακτος διέξοδος γιά την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι καν λύση το να διαδηλώνουμε σε εκδηλώσεις-διαμαρτυρίες, για να αναγκάσουμε το νυν πολιτικό σύστημα να συμπεριφερθεί όπως εμείς θέλουμε.

    Πηγή: ¡Το των Ισπανών λάθος!
    http://center24.blogspot.com/2011/05/blog-post_2388.html#axzz1NQVjRBih

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]