Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαρήγα: «Ασκείται τρομοκρατία και εκβιασμός στους πολίτες»

Έντονα επικριτική στην «ιδεολογική τρομοκρατία, τύπου Μπιν Λάντεν και στον ωμό εκβιασμό» που ασκείται στον ελληνικό λαό, εμφανίστηκε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά το πέρας της σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών.

«Εμείς δεν συμφωνήσαμε σε κανένα από τα ειδικά ζητήματα που είπε ο Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου θέλει συνευθύνη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ούτε ένα σημείο όμως από όσα είπε δεν αφορά στην ανακούφιση του λαού» δήλωσε η κ. Παπαρήγα αμέσως μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

«Δεν εννοούμε ότι η κρίση στην Ελλάδα είναι βαθιά και ότι αποτελεί μεγάλη απειλή. Εννοούμε ότι ασκείται τρομοκρατία όταν βάζεις στο λαό εκβιαστικά διλήμματα όπου και τα δύο σκέλη είναι ενταγμένα σε έναν και μοναδικό σκοπό», που είναι η διεύρυνση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Μάλιστα, η κ. Παπαρήγα έθεσε αλλιώς το δίλημμα: «Το ένα σκέλος είναι να χρεοκοπήσει ο λαός οριστικά και αμετάκλητα και να συμβάλλει στην ανάκαμψη της κερδοφορίας και το άλλο σκέλος είναι ο λαός να οδηγήσει με τη στάση του όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ενίσχυση ενιαίου μετώπου», που στόχο θα έχει την ανατροπή της εξουσίας και των μονοπωλίων, προς όφελος της εργατικής εξουσίας.

Για την επιτυχία του κινήματος, ανέφερε, αναγκαίος και βασικός όρος είναι να πορευθεί σε συμπαράταξη και συμπόρευση με το ΚΚΕ, προσέθεσε, καλώντας τους πολίτες να μην παγιδευθούν σε εκβιασμούς.

Επίσης, διέβλεψε ότι η κατάσταση έχει φθάσει σε ένα σημείο, όπου «οι Ευρωπαίοι δεν θα διστάσουν ακόμη και να σμικρύνουν την ΕΕ, για να μείνει ο σκληρός πυρήνας».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]