Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπούλια, σε λυπάμαι...

Ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς(σοβαρό και ουσιαστικό) έκανε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής» Δημοκρατίας. Εδώ δεν κατάλαβα, και δεν είμαι η μόνη, Δημοκρατία όπως(της) πρέπει και αρμόζει της Ελλάδας.

Είχα την άποψη σα παιδί, που πλέον στα 26 μου είναι βεβαιότητα, ότι είναι ένας συνταξιούχος πολιτικός που βάζει την σφραγίδα σε ό,τι του δίνουν και ορκίζει την κυβέρνηση ή τραπεζώνει, αφού τους ορκίζει και τους αποδέχεται, καθότι από το ίδιο σινάφι και συνάδελφος παλιός, χαραμοφάηδες πολιτικάντηδες στην «γιορτή της Δημοκρατίας» για την αποκατάστασή της.

Και κάτι και κάτι άλλα «extra» σε λοιπά «πανηγύρια» της πολιτικής.

Πλέον, αφού ΠΟΤΕ «Έλληνας» Πρόεδρος δεν έκανε κάτι ουσιαστικό για την Ελλάδα, έχει απαξιωθεί και καταστεί άχρηστος θεσμός.

Στις μέρες της κρίσης, αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, συμμετέχει και αυτός στον εξευτελισμό, την τρομοκράτηση και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Αναμασά την «καραμέλα» της αναγκαιότητας της… «συναίνεσης» (= αποδοχής της δουλείας και του εξευτελισμού) γιατί αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε.

Πρώτα έχουμε χρεοκοπήσει «Πρόεδρε» γιατί αποδεχθήκατε, σ’ όλη την «μεταπολίτευση», τον ρόλο της πόρνης της Δύσης, του δούλου, της μαϊμούς στις γιορτές της.

Ακόμα επειδή, λάθος δικό μας από την ανάγκη μας να πιστέψουμε σε κάποιον που μας υποσχέθηκε ότι η Ελλάδα θα αλλάξει, θεωρήσαμε την Δημοκρατία και την ύπαρξη Συντάγματος, και επομένως Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας, δεδομένη.

Εσείς, απλά κάνατε την δουλειά, με τις εντολές που σας δόθηκαν από τους «προστάτες» σας.

Συναινέσατε στον βιασμό της Ελλάδας και την κατάχρηση και καταλήστευση της προίκας της. Τώρα ζητάτε και την δική μας υπογραφή στην πράξη της υποτέλειας και στο χαρτί της καταδίκης μας.

Δεν μας τρομάζετε πια. Τα’ χουμε χάσει όλα. Δεν απομένει και τίποτα…

Είδαμε ακόμα και στην Ακρόπολη τιμή: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ € 100 δις!!!

Βάλαμε μόνοι μας πωλητήριο στον Λευκό Πύργο.

Τιμή ας ορίσουν στην BILD, αν ενδιαφέρονται.

Απλά φωνάζουμε λίγο, να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν χαιρόμαστε που θα «ζούμε» πια σαν είλωτες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Παπανδρέου χτες μετά την συνάντηση με την κ Κλίντον πήρε εντολή και ζήτησε (ή απαίτησε;)από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον εξυπηρετήσει για να σωθεί από το εγκληματικό αδιέξοδο που έφτασε τη χώρα. Ο Παπανδρέου θέλει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να σώσει το τομάρι του και δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο κ Παπούλιας στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το όλο κόλπο είναι να εκβιάσουν τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει συνυπεύθυνος για εγγκλήματα που μόνος του διέπραξε ο κ Παπανδρέου για να πάρει άφεση αμαρτιών. Παίζεται πολύ βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες από τον Παπανδρέου με τη βοήθεια, δυστυχώς, του κ Παπούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]