Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ναυάγιο της πολιτικής - Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών


Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Κάρολου Παπούλια. Η μαραθώνια σύσκεψη διήρκησε περισσότερο από 3,5 ώρες, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα όσων αφορά την συναίνεση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου. Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας και η Αλέκα Παπαρήγα έκαναν δηλώσεις από τη Βουλή, ενώ ο Α. Σαμαράς θα μιλήσει από τα γραφεία του κόμματος στην Λ. Συγγρού. Ιδιαίτερη σημασία, πάντως φαίνεται πως είχε το, τετ α τετ, του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί μετά το τέλος του συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αλέκα Παπαρήγα, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τα αποτελέσματα του συμβουλίου και της μη συναίνεσης.

Αντώνης Σαμαράς: «Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου»



Αλέκα Παπαρήγα: "Εφεδρείες στο σύστημα υπάρχουν"



Γιώργος Καρατζαφέρης: "Η καρέκλα κάποιων πάνω από την Ελλάδα"



Αλέξης Τσίπρας: "Δεν είναι ικανή η κυβέρνηση να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Όσο πιο γρήγορα φύγει, τόσο το καλύτερο"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τελικα στις δηλωσεις, ο τσιπρας ειναι ο μονοφθαλμος,
    στην παρεα των τυφλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια ή κάποιος πρέπει να του το κάνει λιανά, διότι μάλλον δεν to κατάλαβε ο φουκαράς:

    —Εσύ Jeffrey πρέπει να αυτοκτονήσεις, όχι η Ελλάδα...

    —It is you Jeffrey who must commit suicide, not Hellas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]